Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisienka94 wrote:
    Wczoraj z waszej listy zrobiłam kilka badań w 4dc. Trochę martwi mnie estradiol bo taki niski i stosunek lh do fsh wynoszący 1.46

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c828c87b48f.png
    Jak dla mnie sa ok ale sie przyczepie fsh i estradiolu więc jedynie roztrzygnie badanie AMH. Jeśli nick świadczy o twoim wieku to jesteś młoda ale .... lepiej dmuchać na zimne.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 17:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJE wrote:
    Lecę na betę. Jak się wyrobię w 20 minut to mi jeszcze zrobią. Ja podejrzewam ta torbiel. Może była niezauważona wcześniej. Bo Endo z 14 po owulce na niecałe 6 spadło, więc ciąża pewnie nie. Zresztą podobno przy ujściu jajnika jest umiejscowione to cos. Podobno nietypowo jak na ciążę.
    Miałam zacytowac a nie polubić.
    Życzę ci ładnej bety ale jesli będzie to coś tam dalej a np przez 3 cykle nie zajdziesz w ciazę to poważnie zastanów się nad histeroskopią bo może być polip lub wodniak...

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja 5 letnia siostra uważa że będę miała blizniaki:
    669bc37d1051b707med.jpg

    Rozmawiałam z tatą i ona nie bardzo rozumiejąc o co chodzi podeszła i kazała mi nie płakać, bo dzidzius w brzuszku będzie się martwił. Ehhh. Czemu to wszystko jest takie trudne.

    Malgonia, Siwulec, olik321, blue00, Flowwer, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość

  • wisienka94 Autorytet
    Postów: 396 402

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jak dla mnie sa ok ale sie przyczepie fsh i estradiolu więc jedynie roztrzygnie badanie AMH. Jeśli nick świadczy o twoim wieku to jesteś młoda ale .... lepiej dmuchać na zimne.

    Dziękuję za odpowiedz. Tak w licpu kończę 24 lata. A czy badanie amh powinnam wykonać w konkretnym dniu cyklu? I co jeśli wyjdzie ok? To znaczy, że nie powinnam się tym fsh i estradiolem ne przejmowac?

    o148qtkffioabai4.png
    rfxgqqmzy991np25.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/19ababd6b5a3.png.html

    To chyba nie ciaza co?

  • wisienka94 Autorytet
    Postów: 396 402

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia może to znak :) Trzymam mocno kciuki za Ciebie :)

    P.S nadrobiłam pobieżnie kilka waszych wątków, jesteście super dziewczyny! Mega tu u was atmosfera. Trzymam za was wszystkie kciuki.

    Frelcia, Flowwer lubią tę wiadomość

    o148qtkffioabai4.png
    rfxgqqmzy991np25.png
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2694 2638

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciu to posłuchaj siostry ! :) płacz w niczym nie pomoże. Tylko spokój jest potrzebny maluszkowi i wiara :) tulę Cię mocno i daję kopka w tyłek na ogarniecie ! :*

    Frelcia lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19ababd6b5a3.png

  • problemik Autorytet
    Postów: 2443 2152

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktory dpo?

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • frezyjciada Autorytet
    Postów: 4363 6731

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm Achia.... Może jednak ciąża?

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2694 2638

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ile dpo jesteś?

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Amal piękny kropuś! :-)

    Moje ładne pęcherzyki,zróbcie z nich użytek ;-)

    Klaudyś chyba nie jesteś taka nowa,skoro już z nami pisałaś na marcu ;-)
    Ale nowa ja :)
    Tym razem jestem od początku i starania juz jak się należy :)

    Flowwer, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia pisalas ze jestes po zastrzyku?

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19ababd6b5a3.png

    U mnie takie wyniki oznaczały biochemy. Moim zdaniem takie niskie wartości nic dobrego nie wróżą, no chyba ze wychodzą bardzo wczesnie około 7 dpo

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2694 2638

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie wyczytałam, że Donga nie zaleca się osobom, które mają obfite miesiączki. A ja mam meg obfite. Tzn, że kupiłam go na darmo?

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Moja 5 letnia siostra uważa że będę miała blizniaki:
    669bc37d1051b707med.jpg

    Rozmawiałam z tatą i ona nie bardzo rozumiejąc o co chodzi podeszła i kazała mi nie płakać, bo dzidzius w brzuszku będzie się martwił. Ehhh. Czemu to wszystko jest takie trudne.


    Dzieci często okazują sie mądrzejsze od dorosłych ;)
    Fajną masz siostrę <3

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastrzyk był w zeszły poniedziałek. Czyli to jakoś 9dpo zasstrzyku.Termin @ na wtorek

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 19:06

  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1356 980

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia kochaną masz siostrę! <3 dzieciom wszystko wydaje się takie bezproblemowe i łatwe.. <3

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Dziewczyny właśnie wyczytałam, że Donga nie zaleca się osobom, które mają obfite miesiączki. A ja mam meg obfite. Tzn, że kupiłam go na darmo?
    Nie. Tez mam obfite. Przy dongu musisz zaczekać aż najmniejsze plamienie po @ się skończy i możesz brać. Ja bralam 3 dziennie.

    Kingulla, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 5 kwietnia 2018, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje życzę owocnych staranek!!!!:D

    Kingulla u mnie już też końcówka, muszę zrobić badania w przyszłym tygodniu.


    Chciałam Wam OGROMNIE podziękować za Wasz entuzjazm :) bardzo mi miło! Dzisiaj w pracy trochę świętowaliśmy z koleżankami i kolega asesorem, który przegrał 3 flaszki,bo się założył z dziewczynami, że nie zdam egzaminu :) miło prawda?

    Szef gratulował, ale widziałam po nim że wolałby żebym nie zdała.potem coś gadał, że musimy więcej pracować, szybciej że słabo z kasą i jak nie to nie będzie wypłaty. Użył m.in. słów kur**...

    Makabra. on mi nie da żadnej podwyżki i to dlatego tak gadal- taki wstęp. widzę że to już koniec naszej współpracy, na szczęście otworzyły mi się dzięki temu nowe perspektywy i mam nadzieję, że znajdę coś nowego.

    Pojutrze idziemy na wesele i mam problem, bo nie mam za bardzo w czym iść.. mam dwie kiecki bardziej mi pasuje ta jasna ale chyba nie wypada iść tak ubrana na wesele ? Bo w zasadzie jak pani młoda... Kurcze doradzcie dziewczyny :/
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dcabeef5e08.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d16ad1cc86c9.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 18:42

    MOJE, KateHawke lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego