KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:gg88 czekam na dobre info
Summer, czy oprócz Clo lekarz dał Ci estrofem? Jeśli nie, no to nie ma się co dziwić, że endo marne
U mnie dalej stara bieda dlatego siedzę cicho i Was podczytuję od wczoraj ruszyliśmy z Mi się srednio chciało, ale M mnie zaskoczył wieczorem tekstem, że w sumie to można coś podziałać, wymienić materiał na świeży, bo wie, że już przestało mi lecieć, a jak znowu się zacznie przekładać to będę marudzić, że za późno się wzieliśmy do roboty hehehehehehe. Nie poznaję chłopa.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:gg88 czekam na dobre info
Summer, czy oprócz Clo lekarz dał Ci estrofem? Jeśli nie, no to nie ma się co dziwić, że endo marne
U mnie dalej stara bieda dlatego siedzę cicho i Was podczytuję od wczoraj ruszyliśmy z Mi się srednio chciało, ale M mnie zaskoczył wieczorem tekstem, że w sumie to można coś podziałać, wymienić materiał na świeży, bo wie, że już przestało mi lecieć, a jak znowu się zacznie przekładać to będę marudzić, że za późno się wzieliśmy do roboty hehehehehehe. Nie poznaję chłopa.
Inna, endo nie było aż takie marne - 8 mm w 9 dc. O endo napisałam, bo wiem że wraz z kolejnymi cyklami na CLO sytuacja się pogarsza. A skoro i tak nie podchodzimy w tym cyklu do inseminacji to odpuszczam stymulację. Potrzebuję mieć jeden cykl luzu znowu.. od listopada ciągle jakieś zamieszanie a i tak do czasu laparo czuje się jakbym była w zawieszeniu.
Flowwer, wczoraj obkupiłam się juz w czerwone wino, ryby a w szafce czeka chyba z kilogram migdałów i orzechów brazylijskichinnamorata88, Flowwer, Maja84, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:To korzystaj póki chętny.
Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Taaaaa nadwyrężyłam się przy gimnastyce porannej w łóżku z emkiem
A prygnal bralaś przy IUI ? Bo mnie tylko po nim bolały piersi
Ja brałam gonapeptyl, ale piersi zaczęły mnie boleć dopiero tak 7dpo.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
summer86 wrote:Inna, endo nie było aż takie marne - 8 mm w 9 dc. O endo napisałam, bo wiem że wraz z kolejnymi cyklami na CLO sytuacja się pogarsza. A skoro i tak nie podchodzimy w tym cyklu do inseminacji to odpuszczam stymulację. Potrzebuję mieć jeden cykl luzu znowu.. od listopada ciągle jakieś zamieszanie a i tak do czasu laparo czuje się jakbym była w zawieszeniu.
Flowwer, wczoraj obkupiłam się juz w czerwone wino, ryby a w szafce czeka chyba z kilogram migdałów i orzechów brazylijskichMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ogólnie wszystkie mamy przekichane
Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
91Ewela09 wrote:Dobrze Inna to ujęłaś. Odkąd jestem na OF jeszcze nie było takiego miesiąca jak ten.
A tak w ogóle to witam. Ja dalej w zawieszeniu...
to prawda, ze ten miesiąc jakiś taki mało pozytywny:/ Tydzien za nami, no ale mamy jeszcze trzy;-) -
innamorata88 wrote:Aaa nie doczytałam kiedy następne IUI? no to może zajączek wielkanocny u Was podziała hahaha
W maju dopiero, a w czerwcu laparoskopia.. nie myslałam, że nie będę mogła się jej doczekać może uda mi się zrobić za jednym zamachem histeroskopię. A jak u Ciebie sytuacja kochana?
Kurczę dziewczyny musicie odczarować ten miesiąc, limit negatywów ogłaszam wyczerpany! -
Mnie też w czerwcu czeka laparoskopia, no chyba że cykle będą miały po 40 dni to chyba dopiero w lipcu. Trzy cykle po HSG mamy się starać i dopiero badania.
Męczący ten dzień jest, dopiero 10 godzina a czuje jakbym już cały dzień siedziała w pracy -
Cześć dziewczynki zaglądam co jakiś czas i widze że jakaś ta lista mało kolorowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80c5ff7582a7.jpg
Dlatego zostawiam Wam wiruskowego zajączka kto wie może zajączek tak Was zaczaruje ,że będzie wysyp pisanek a może dostaniecie najcudowniejszy prezent w majowym testowanku na dzień mamy
Maja84, Karma88, Agniechaaaa, KateHawke, Flowwer, Amy333, malinowaemi, nika647, Sarna84, Barbarka1984, Psuła, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka19 wrote:Cześć dziewczynki zaglądam co jakiś czas i widze że jakaś ta lista mało kolorowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80c5ff7582a7.jpg
Dlatego zostawiam Wam wiruskowego zajączka kto wie może zajączek tak Was zaczaruje ,że będzie wysyp pisanek a może dostaniecie najcudowniejszy prezent w majowym testowanku na dzień mamy
Lapie mocno wiruskiSarna84 lubi tę wiadomość
-
GG, czekamy na pozytywne wieści!
Dziewczyny a ja wczoraj jadąc do domu widziałam 10 bocianów. Dziesięć! Normalnie stadko. Chodziły sobie w grupce po łące. Piękny widok, tym bardziej,że właśnie wyszło słońce po deszczowej chmurze.Flowwer, Karma88, Amy333, hura2017, Sarna84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dokładnie powiało smutkiem do końca miesiąca jeszcze sporo czasu,jeszcze pojawią się kropeczki ja osobiście sama czekam na owulacje,która ma być po świętach,ale M wraca z Niemiec w Wielki Piątek więc od razu serduszkowania będą codziennie jak zapowiedział może akurat się uda
Bocianiątko lubi tę wiadomość