KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Wszystkie moje ciążę były z nastawienia "tym razem nic z tego, niech ten cykl się szybko skończy bo w następnym będę piła sroke albo brała donga albo nowe witaminy". Czyli raczej bez nadziei na obecny cykl za to z planem na kolejny.
Nadzieja nadzieją a życie źyciem....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Staram się
Choć ja pechowiec, więc ciężko mi idzie ta wiara w siebie.
A mimo to tutaj jestem ?!! I walczę!!!! Więc głowa do góry bez smutasów tutaj!!!Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziś u mnie jakaś burza hormonów
Być kobietą czasem nie jest łatwo ehhh...
Mieliśmy z Emkiem załatwić dziś jedną sprawę i zadzwonił do mnie, że jednak nie da rady dziś się urwać bo gonią go terminy w pracy i pojedziemy w poniedziałek. A ja co? Poryczałam się przed chwilą jakby jakaś tragedia się stałaNie mówcie nic, sama jestem w szoku
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
staraczka1111 wrote:Zaczynam in vitro. Ten cykl odpuszczamy bo już 8 dzień cyklu. Od następnej miesiączki biorę tabletki a w czerwcu może pojawi się ciąża. Jedno badanie tylko dorobiłam a resztę UWAGA mam ważne przez 2 lata oprócz tych czystości pochwy. Leki będę mieć refundowane. PH pochwy trochę źle mi wyszło przez tą infekcje pewnie więc pewno wynik zły będzie i będę musiała się podleczyc.
a do kogo chodzisz w GC? I jaka miałaś infekcje? Bo mi po czystości wyszła bakteria, mam nadzieje ze nie bedzie jakaś uporczywa i szybko sie jej pozbędę
a odnośnie invitro. Proponowali Ci te pakiety które maja typu 2+1?
-
Flowwer wrote:Wiekszego pechowca odemie nie znajdziesz ja przeszłam wszystkie plagi egipskie.
A mimo to tutaj jestem ?!! I walczę!!!! Więc głowa do góry bez smutasów tutaj!!!
Ja w większości dziedzin życia mam jakiegoś pecha, nawet mój Emek czasem się już zastanawiał, że faktycznie jakieś czarne chmury nade mnąale odpukać spadam jakoś na 4 łapy jak do tej pory, więc może zaświeci w końcu to słońce
W każdym razie ile stanów nicości i załamań bym nie przeszła, to i tak się nie poddam! Nie ma opcji!!! prędzej bym się załamała tym, że nie walczyłam do końca, że nie dałam nam szansy, niż z porażek co miesiąc
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ptysia wrote:Super, super!
a do kogo chodzisz w GC? I jaka miałaś infekcje? Bo mi po czystości wyszła bakteria, mam nadzieje ze nie bedzie jakaś uporczywa i szybko sie jej pozbędę
a odnośnie invitro. Proponowali Ci te pakiety które maja typu 2+1?
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Chodzę do dr piekarz fajna babka. Nie wiem jeszcze co mi wyjdzie bo za tydz wynik będzie. Szczypało i swedzialo ale już przeszło. Tak proponowali mi 2 + 1 program ale jeszxze nie wiemy na co się zdecydujemy
Super, że jest planTeraz na pewno się uda!
staraczka1111 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Flowwer
oby kochana!!!!!!!
Staraczka to jyz trzymam za Ciebie kciukijak bts miala pytania jestrm do uslug
ciesze sie ze udalo sie zalspac na leki refundowane zawsze to ratuje troche gotowki
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:No będę pytać bo jestem zielona w temacie. A te leki refundowane w jakich cenach są? Bo ty też miałaś z tego co pamiętam. Czytałam że tylko do czerwca są refundowane potem już koniec
Mniej wiecej w aptece zostaeialam 200/300zl a bez refundacji to sumy są kosmiczne -
staraczka1111 wrote:Chodzę do dr piekarz fajna babka. Nie wiem jeszcze co mi wyjdzie bo za tydz wynik będzie. Szczypało i swedzialo ale już przeszło. Tak proponowali mi 2 + 1 program ale jeszxze nie wiemy na co się zdecydujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 12:11
-
Agniechaaaa wrote:Mniej wiecej w aptece zostaeialam 200/300zl a bez refundacji to sumy są kosmiczne
-
nick nieaktualny
-
Maja - bo Ty masz chyba tak jak ja. Nic nie przychodzi od razu. Wszystko musi być wyczekane i wydreptane. Ale koniec końców się udaje
Więc głowa do góry - dzieciaczek musi czuć pozytywne fluidy
A rozmawiacie ze swoimi jajkami? Może to się wyda głupie, ale ja do swoich gadałam :pBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Dzwonili i mam przyjechac po recepte. Wyszla mi ureaplazma. Co to jest i skad??
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Maja - bo Ty masz chyba tak jak ja. Nic nie przychodzi od razu. Wszystko musi być wyczekane i wydreptane. Ale koniec końców się udaje
Więc głowa do góry - dzieciaczek musi czuć pozytywne fluidy
A rozmawiacie ze swoimi jajkami? Może to się wyda głupie, ale ja do swoich gadałam :p
HahahahaUśmiałam się teraz jak dziecko, bo ja często gadam do swojego brzucha, żeby się tam fasoleczka wykluwała
Nie jestem sama!!! Jupiiiii
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ann89 wrote:Tak ja i maz mamy brac leki. 4 opakowania. Plus nystatyna dla mnie. Tyle mi powiedziala pani przez tel.
Wiecie co to jest ta ureaplazma? Nie ma zadnych szczegolnych inf na internecie. Gdzie sie moglam tym swinstwem zarazic?
https://portal.abczdrowie.pl/ureaplasma-urealyticum
Tu jest całkiem sporo napisane. Dobrze, że szybko wykryłaś i możecie z M. zacząć leczenie. Będzie dobrze
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ann89 wrote:Tak ja i maz mamy brac leki. 4 opakowania. Plus nystatyna dla mnie. Tyle mi powiedziala pani przez tel.
Wiecie co to jest ta ureaplazma? Nie ma zadnych szczegolnych inf na internecie. Gdzie sie moglam tym swinstwem zarazic?