KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Tak ja i maz mamy brac leki. 4 opakowania. Plus nystatyna dla mnie. Tyle mi powiedziala pani przez tel.
Wiecie co to jest ta ureaplazma? Nie ma zadnych szczegolnych inf na internecie. Gdzie sie moglam tym swinstwem zarazic?
http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,87137792,87137792,Czy_ktoras_miala_bakterie_Ureaplasma_urealyticum_.html
tu jest trochę na forum, nie wiem czy się przyda -
Ja mam mega dziwny ten cykl, nawet nie wiem jak do niego podejść. Z
biedniutko i za wcześnie, po owulacji okazało się że może jednak nie miałam owulacji więc trzeba może jeszcze podziałać - to cholera dostałam jakiejś infekcji intymnej totalnie z czapy! Teraz mam tydzień do okresu i powinny już mnie powoli cycki boleć, podbrzusze - a tu nic. Aż przez ten brak objawów zaczęłabym sobie wkręcać, ale kurcze dziecko z tego miesiąca musiałoby być z jakiegoś turbo wytrzymałego pływaka
, musiałby wytrwać dobre kilka dni
.
Kaczorka, Maja84 - ja aktualnie ze swoimi nie gadam. Mamy ciche dni odkąd trochę im skrycie zarzucam że mało się przykładają do swojej roboty
.
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ann kuracja antybiotykiem a później powtórka badania i będzie ok.
I zawsze powtarzam najważniejsze to diagnostyka bo czasem objawów brak a problem jest. Dobrze że wykryto i teraz z górki
Maja ja cały czas mówię do fasolki bo mamani tata długo na nią czekają.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nowa na dzielni wrote:Ja mam mega dziwny ten cykl, nawet nie wiem jak do niego podejść. Z
biedniutko i za wcześnie, po owulacji okazało się że może jednak nie miałam owulacji więc trzeba może jeszcze podziałać - to cholera dostałam jakiejś infekcji intymnej totalnie z czapy! Teraz mam tydzień do okresu i powinny już mnie powoli cycki boleć, podbrzusze - a tu nic. Aż przez ten brak objawów zaczęłabym sobie wkręcać, ale kurcze dziecko z tego miesiąca musiałoby być z jakiegoś turbo wytrzymałego pływaka
, musiałby wytrwać dobre kilka dni
.
Kaczorka, Maja84 - ja aktualnie ze swoimi nie gadam. Mamy ciche dni odkąd trochę im skrycie zarzucam że mało się przykładają do swojej roboty
.
Ja w cyklu kiedy miałam jakąś infekcję też nic nie czułam, bólu piersi nie było wcale do samego dnia @ W ogóle nic, taka kompletna cisza. Cykl mi się wtedy też wydłużył, ale też brałam antybiotyk.
To może zacznij z nimi gadać, bo jest opcja że się obraziły na ciebie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Maja ja cały czas mówię do fasolki bo mamani tata długo na nią czekają.
Jak miło byś wśród tak samo pokręconych przyszłych mamFlowwer, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ja w cyklu kiedy miałam jakąś infekcję też nic nie czułam, bólu piersi nie było wcale do samego dnia @ W ogóle nic, taka kompletna cisza. Cykl mi się wtedy też wydłużył, ale też brałam antybiotyk.
To może zacznij z nimi gadać, bo jest opcja że się obraziły na ciebie
Liczyłam na to że to one wyciągną rękę na zgodę jakimś miłym gestem typu dwie kreski. No ale może masz rację, muszę je zacząć lepiej traktować. Sama też nie mogę powiedzieć że wzorowo pracowałam nad swoją częścią zadania
Maja84 lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Czyli badania nasienia nie ma sensu teraz robic poki antybiotykow nie wezmiemy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Macie jakiś sposób ma te swedzace sutki ? Mam wrażenie jak bym miała na nich wełnę mineralną i co chwilę biegam do wc bo co sobie by koleżanki i koledzy pomyśleli
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Macie jakiś sposób ma te swedzace sutki ? Mam wrażenie jak bym miała na nich wełnę mineralną i co chwilę biegam do wc bo co sobie by koleżanki i koledzy pomyśleli
Mi na swędzenie wszystkiego co się da (alergiczne itp) bardzo pomaga bepanthen(maść albo krem)
Flowwer lubi tę wiadomość
dziwczyny pomocy,jestem dwa dni przed testowaniem, zauwazylam na wkladce slady moczu z krwia i do inensywny zapach amoniaku. Jakie badanie trzeba wykonac w celu diagnozy. NIe che kupowac furaginy itp bo nie wiem czy nie bedzie fasolki.
-
hura2017 wrote:dziwczyny pomocy,jestem dwa dni przed testowaniem, zauwazylam na wkladce slady moczu z krwia i do inensywny zapach amoniaku. Jakie badanie trzeba wykonac w celu diagnozy. NIe che kupowac furaginy itp bo nie wiem czy nie bedzie fasolki.
hura2017 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
a ja pierwszy raz od hoho czuje prawy jajnik!! ale numer, czyli on tam jednak jest, hehe
))
Maja84, KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:a ja pierwszy raz od hoho czuje prawy jajnik!! ale numer, czyli on tam jednak jest, hehe
))
Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:a ja pierwszy raz od hoho czuje prawy jajnik!! ale numer, czyli on tam jednak jest, hehe
))
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
))
Bierz emka w obroty!!KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
))
Ja tak samo! I oczywiście trądzik miałam po prawej (to się jednak sprawdza)
Flowwer wrote:Bo zaraz pęknie;)
Ale serio?Dzisiaj? Bo jeśli tak to coś wcześnie by moja owulka wystąpiła. A pytam bo w sumie nigdy mnie nie bolały jajniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 13:49
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Mnie jajniki zwykle zaczynają boleć tak około 4 dni przed owu, ale to jak najbardziej znak że coś się dzieje i trzeba zacząć działać
Sama się przekonałam, że najlepiej iść na monitoring, wtedy wiadomo kiedy co i jak
KateHawke lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateHawke wrote:Ale serio?Dzisiaj? Bo jeśli tak to coś wcześnie by moja owulka wystąpiła. A pytam bo w sumie nigdy mnie nie bolały jajniki.
Pęcherzyk rośnie 1 do 3 mm na dobę a pękają u każdej przy innej wielkości i znienne to w cyklach. Generalnie pękają od 20 do 28 mm odstępstwa zawsze sąKateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄