KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:Cześć dziewczynki zaglądam co jakiś czas i widze że jakaś ta lista mało kolorowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80c5ff7582a7.jpg
Dlatego zostawiam Wam wiruskowego zajączka kto wie może zajączek tak Was zaczaruje ,że będzie wysyp pisanek a może dostaniecie najcudowniejszy prezent w majowym testowanku na dzień mamyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Anuśka19 wrote:Cześć dziewczynki zaglądam co jakiś czas i widze że jakaś ta lista mało kolorowa
Dlatego zostawiam Wam wiruskowego zajączka kto wie może zajączek tak Was zaczaruje ,że będzie wysyp pisanek a może dostaniecie najcudowniejszy prezent w majowym testowanku na dzień mamy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Niech dziewczyny łapią ja to od tych wirusków z forum tylko grypy dostałam.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Kurcze straszny ten miesiąc, jakiś zaklęty czy co???!!! Aż naprawdę smutno się robi Odczarujmy go wspólnymi siłami!
Maja84, Karma88, Barbarka1984, Psuła, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Kurcze ja nie łapię ani grypy ani innego wiruska
Dlatego pierniczę wiruski - jak ma być ciąża to będzie i nie ma co czarować hahahahaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja Wam powiem, że niby się już jakoś mocno nie nastawiam, że tym razem się udało, ale mam cichą nadzieję na psikus od losu, że jednak się uda i hsg nie będzie potrzebne.
Taki przewrotny los by był. Łudzę się, nie?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyAnuśka19 wrote:Cześć dziewczynki zaglądam co jakiś czas i widze że jakaś ta lista mało kolorowa
Dlatego zostawiam Wam wiruskowego zajączka kto wie może zajączek tak Was zaczaruje ,że będzie wysyp pisanek a może dostaniecie najcudowniejszy prezent w majowym testowanku na dzień mamy -
Kaczorka wrote:Uwierz w siebie i plemniczki męża
Mój mąż w swoje uwierzył i teraz chodzi dumny jak paw :p
Wiara czyni cuda
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziwny ten miesiac az sie zaczynam bac :p
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zaczynam in vitro. Ten cykl odpuszczamy bo już 8 dzień cyklu. Od następnej miesiączki biorę tabletki a w czerwcu może pojawi się ciąża. Jedno badanie tylko dorobiłam a resztę UWAGA mam ważne przez 2 lata oprócz tych czystości pochwy. Leki będę mieć refundowane. PH pochwy trochę źle mi wyszło przez tą infekcje pewnie więc pewno wynik zły będzie i będę musiała się podleczyc.
Bocianiątko, Bea_ lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Moj M to samo, chodzi dumny jak paw i jak wystrzelił wczoraj z tekstem jak na się jego córeczka to śmiechem wybuchłam:D Ma on wyobraźnię. Raczej jak przyjdzie @ to on bardziej przezyje bo ja to rutyna.
Mój stwierdził, że on jednak na początek to wolałby syna, bo na obsłudze się lepiej zna :p
Jak to usłyszałam to parsknęłam śmiechem, bo zabrzmiało to tak, jakby nigdy do czynienia z kobietą nie miałFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Bea_ wrote:Jak to jest z tym podejściem? To lepiej wierzyć i nastawiać, że się uda, a potem mocno rozczarować? Czy lepiej nie wyczekiwać, a jeśli się uda, to będzie przyjemna niespodzianka?
Działać z wiarą, by nie żałować, że się nie zrobiło wszystkiego co możliwe. A później odpuścić
Flowwer, Maja84, Bea_ lubią tę wiadomość
-
Wszystkie moje ciążę były z nastawienia "tym razem nic z tego, niech ten cykl się szybko skończy bo w następnym będę piła sroke albo brała donga albo nowe witaminy". Czyli raczej bez nadziei na obecny cykl za to z planem na kolejny.
KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Wszystkie moje ciążę były z nastawienia "tym razem nic z tego, niech ten cykl się szybko skończy bo w następnym będę piła sroke albo brała donga albo nowe witaminy". Czyli raczej bez nadziei na obecny cykl za to z planem na kolejny.
Ja też wolę takie nastawienie niż zbyt dużą nadzieję. -
Kaczorka wrote:Uwierz w siebie i plemniczki męża
Mój mąż w swoje uwierzył i teraz chodzi dumny jak paw :p
Wiara czyni cuda
Staram się Choć ja pechowiec, więc ciężko mi idzie ta wiara w siebie.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml