KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie można przepisać z testowaniem na 14.04 mam nadzieje że nie będzie to kolejny zimy kubeł wody.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny jutro mam usg u gina z powodu bolesnych miesiączek i ogólnie kontrolna wizyta, dostanę wyniki ostatniej cytologii. Myślicie, żeby przy okazji poprosić o monitoring cyklu? Czy nie ma sensu skoro to dopiero początek starań?
Tak sobie pomyślałam bo akurat jestem w środku cyklu -
Kamelkowo wrote:Dziewczyny jutro mam usg u gina z powodu bolesnych miesiączek i ogólnie kontrolna wizyta, dostanę wyniki ostatniej cytologii. Myślicie, żeby przy okazji poprosić o monitoring cyklu? Czy nie ma sensu skoro to dopiero początek starań?
Tak sobie pomyślałam bo akurat jestem w środku cyklu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam wszystkie kwietniowe staraczki. Dołączam do Was. Pewnie nie będę za duzo pisać w tym cyklu na forum bo dalej mam plan się aż tak nie nakręcać, ale wpisana mogę być
Madzia8lenka wpisz mnie proszę na 18.04.
Jakoś w ten cykl nie wierzę. Zaczynam chyba łapać doła.
-
malka wrote:Witam wszystkie kwietniowe staraczki. Dołączam do Was. Pewnie nie będę za duzo pisać w tym cyklu na forum bo dalej mam plan się aż tak nie nakręcać, ale wpisana mogę być
Madzia8lenka wpisz mnie proszę na 18.04.
Jakoś w ten cykl nie wierzę. Zaczynam chyba łapać doła.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czekaj @ zaraz pójdzie w zapomnienie i glowa do góry bo inaczej dam po głowie!!! Walczymy o coś wspaniałego!!!
Wiem wiem, ale na chwilę obecną mi się już nie chce. Pewnie jak się będzie zbliżyła owu to nabiorę nowych sił, ale ogólnie entuzjazmu coraz mniej.
-
malka wrote:Wiem wiem, ale na chwilę obecną mi się już nie chce. Pewnie jak się będzie zbliżyła owu to nabiorę nowych sił, ale ogólnie entuzjazmu coraz mniej.
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czasem te naturalne są mało skutecznie lepiej działa żel do serduszkowania Conceive plus
Wysylam meza na defragmentacje DNA plemnika w piatek. A ja 28 mam monitoringFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:W zel sie wlasnie zaopatrzylam .
Wysylam meza na defragmentacje DNA plemnika w piatek. A ja 28 mam monitoring
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Defragmentacja 300zl, ale jak trzeba to trzeba. Ogolne wyniki M mial ok
-
nick nieaktualnyA ja nam miły poranek .... właśnie mnie kakretnie przeżygało No Sorki za szczegóły ale tak właśnie jest. Jedyny plus to to ze obwód brzucha zmalał o 4cm czyli teoretycznie płynu powinno być coraz mniej (oby) bo w Donu strasznie panikują. Ja tez nie ukrywając sie boje
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja nam miły poranek .... właśnie mnie kakretnie przeżygało No Sorki za szczegóły ale tak właśnie jest. Jedyny plus to to ze obwód brzucha zmalał o 4cm czyli teoretycznie płynu powinno być coraz mniej (oby) bo w Donu strasznie panikują. Ja tez nie ukrywając sie boje
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, współczuję tych problemów, ale wierzę, że Twoje cierpienia zostaną wynagrodzone.
A tak w ogóle dzień dobry wszystkim.
Z samego rana mam dziś wizytę, zobaczymy czy CLO coś podziałało.
Karolina90, powodzenia na wizycie! -
summer86 wrote:Agniechaaa, współczuję tych problemów, ale wierzę, że Twoje cierpienia zostaną wynagrodzone.
A tak w ogóle dzień dobry wszystkim.
Z samego rana mam dziś wizytę, zobaczymy czy CLO coś podziałało.
Karolina90, powodzenia na wizycie!summer86, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć Kobietki.
Nie było mnie tu kilka tygodni, a tu tyyyle nowych "twarzy", że ho ho! My mamy akurat zastój w staraniach i oczywiście @ przyszła, jak w zegarku. Gdy staraliśmy się, potrafiła się spóźnić nawet do 6 dni. Myślę, że to wina mojej psychiki.
Za kilka miesięcy wracamy do gry! Już nie mogę się doczekać.
Innamorata88, Agniechaaa, Flower - ja dla Was zajrzałam ponownie na to forum i muszę Wam powiedzieć, że jestem z Was dumna, że tak dzielnie walczycie i strasznie, strasznie chciałabym żeby Wam się w końcu udało! Trzymam kciuki!Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry.
Ja mam doła. Niby wyniki w miarę ok, ale gdzieś na granicy normy. Jakoś tracę siły na ciągłe starania.
Czekam d czwartku na wizytę i zobaczymy co gin powie. Nie wiem czy monitoring będzie wchodzić w grę czy jakieś leki na owu. Czy od tego cyklu czy od kolejnego. Za dużo tego wszystkiego jak dla mnie i za długo.
A na dodatek ostatnie urodziny z 2 na przedzie także zajebiście.
Miłego dnia dziewczyny i powodzenia dla każdej. :*Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniechaaaa wrote:Jadę do kliniki znowu ledwo zyje wymioty mnie wykończą
Ja dziś w nocy przez dawkę hormonów nie spałam jeszcze 4 dni i bedzę tez mieć z górki. Te uderzenia gorąca i telepotanie serca dobija ale nie poddam się.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄