KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja po pracy. Nie miałam ani sekundki dzisiaj, żeby do Was zajrzeć
Agniechaaa, współczuję hiperki, ale wiem że twarda z Ciebie babka i dasz radę!
Inna, super że już po histeroskopii, niezłe porządki Ci tam porobili. Teraz fasolka będzie miała przyjazne przytulne siedlisko
Raven, przykro mi z powodu negatywu. Walczymy dalej!
Lekarz mi odpisał, że te badania jednak nie są obligatoryjne, zatem jeśli jutro na USG będzie ok może się uda z tą inseminacją. Mąż mi za to zaczął schizować, że co będzie jak jemu się nie uda oddać nasienia do pojemniczka. Stwierdzam, że istnieje takie zagrożenie..
No i w czerwcu mam mieć laparo, termin już zaklepany. Zeby tylko cykl mi znów nie zrobił jaj i nie trzeba było przekładać.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wejdz sobie tutaj fajna strona
http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true
Nasza cierpliwość jest wystawiona na próbę ehhh
hihihi dzięki Flowwer:) ale nas tu dużo już na kwiecień za nie długo będą sie pojawiac pierwsze kwietniowe serduchaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 18:04
-
summer86 wrote:Flowwer jak się czujesz? Trzymam kciuki za Twój nowy cykl i stymulację
Summer a jak Ty się czujesz?summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, musimy dać radę, cel jest tego wart. Mam nadzieję, że psychicznie wesprze nas wkrótce dobra pogoda i odrobina słonka
Ja w miarę ok, jajniki pobolewają ale nie jakoś znacząco mocniej niż bez stymulacji. Mdłości odpuściły, więc chyba była to wina CLO. Trochę się dziś podłamałam, bo lekarz odpisując w sprawie wyników napisał, że nie są konieczne ale i tak warto je zrobić, bo będą wymagane przy ewentualnym in vitro.. trochę podziałało to na mnie jak kubeł zimnej wody, pierwszy raz to hasło padło.ana79 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, musimy dać radę, cel jest tego wart. Mam nadzieję, że psychicznie wesprze nas wkrótce dobra pogoda i odrobina słonka
Ja w miarę ok, jajniki pobolewają ale nie jakoś znacząco mocniej niż bez stymulacji. Mdłości odpuściły, więc chyba była to wina CLO. Trochę się dziś podłamałam, bo lekarz odpisując w sprawie wyników napisał, że nie są konieczne ale i tak warto je zrobić, bo będą wymagane przy ewentualnym in vitro.. trochę podziałało to na mnie jak kubeł zimnej wody, pierwszy raz to hasło padło.
Ja mam dużą nadzieję że teraz w ciągu tych 4 cykli się uda !! a jak nie, to i tak IUI odpada bo się nie zgadzam i będę ruszać na jesień z IVF. Boje się tego wszystkiego jak holera ....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Wpiszcie mnie na 10.04 to bedzie jeden dzień po terminie @ zeby już nie tracić testów nie będę testować wcześniej!
Zaatakuje teraz Rossmann i kupię ten szczęśliwy bobo test ♡♡ oby mi też przyniósł szczęścieMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja też usłyszałam na ostatniej wizycie że jestem wiekowa, kurcze wiem o tym ale usłyszeć to od dr to trochę otrzeźwiające ale z drugiej strony słyszał to mój M i dobrze przynajmiej cos do niego trafiło zwaszcza IUI i IVF.
Ja mam dużą nadzieję że teraz w ciągu tych 4 cykli się uda !! a jak nie, to i tak IUI odpada bo się nie zgadzam i będę ruszać na jesień z IVF. Boje się tego wszystkiego jak holera ....
Noe bój sie, strach ma wielkie oczy a nie ma o co :*** jestesmy tu zeby do ie wszystko tłumaczyć. Ja z doświadczenia IUI teraz wiem ze trzeba było odrazu krzyczeć o in vitro. Juz było by po transferze i kto wie nie ma co gdybać. Walczymy i tyle!!!Flowwer, innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Noe bój sie, strach ma wielkie oczy a nie ma o co :*** jestesmy tu zeby do ie wszystko tłumaczyć. Ja z doświadczenia IUI teraz wiem ze trzeba było odrazu krzyczeć o in vitro. Juz było by po transferze i kto wie nie ma co gdybać. Walczymy i tyle!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Zostało mi 9 cykli do końca starań czyli do końca roku i pózniej odpoczynek i kto wie moze od wiosny rusze z OA
Flower a z ciekawości czemu nie IUI? -
Flowwer wrote:Zostało mi 9 cykli do końca starań czyli do końca roku i pózniej odpoczynek i kto wie moze od wiosny rusze z OA
Flowwer, zanim OA to jeśli nam się nie uda na jesień będziemy się wspierać przy IVF. Ale to jest scenariusz Z, najpierw myśli o najbliższych cyklach - jestes po laparo i histero, naprawdę dzięki temu szanse ogromnie rosną.
Agniechaaa, też się obawiam, że IUI okaże się stratą czasu i pieniędzy ale lekarz zaleca zanim zrobi laparo. -
mycha91 wrote:Flower a z ciekawości czemu nie IUI?
U mnie jedyny problem to ovu więc niech dr się na tym skupi.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer, zanim OA to jeśli nam się nie uda na jesień będziemy się wspierać przy IVF. Ale to jest scenariusz Z, najpierw myśli o najbliższych cyklach - jestes po laparo i histero, naprawdę dzięki temu szanse ogromnie rosną.
Agniechaaa, też się obawiam, że IUI okaże się stratą czasu i pieniędzy ale lekarz zaleca zanim zrobi laparo.
Już zapowiedziałam M że przyszły weekend nie wychodzimy z łóżka hahahaha ma się postarać i koniec !!!Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Oby nie doszło do planu B ja chcę być w ciąży w ciagu tych 4 cyki i koniec!!!
Już zapowiedziałam M że przyszły weekend nie wychodzimy z łóżka hahahaha ma się postarać i koniec !!!
Cudowne założenie
Ja pomimo hiperki nie pamietam kiedy byłam tak napalona hormony chyba zrobiły ze mnie zwierze a M ani mysli mnie tknąć przy tych dolegliwosciach :pFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cudowne założenie
Ja pomimo hiperki nie pamietam kiedy byłam tak napalona hormony chyba zrobiły ze mnie zwierze a M ani mysli mnie tknąć przy tych dolegliwosciach :pMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄