KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa przybliż nam trochę jakie leki teraz bierzesz ? I skąd fasolka będzie czerpać progesteron?
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nowa na dzielni wrote:Ja w tym miesiącu normalnie zgłupiałam i zrobiłam się ciamajdą na maxa jakby była choć trochę większa szansa na fasola z tego miesiąca to bym sobie skręcała ze hej!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Agniechaaaa przybliż nam trochę jakie leki teraz bierzesz ? I skąd fasolka będzie czerpać progesteron?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Potem pewnie Lutinus i Prolutex spokojnie, z głodu nie umrze
Dokładnie pewnie tak wszystkiego więcej dowiem sie w pon:) tak jak juz pisałam nie pytam gina na przód wole miec spokojniejsza głowę bez wiedzy zauważyłam, ze im więcej wiem tym bardziej sie stresuje wiec wole zyc w niewiedzy bałwankowi krzywdy bie zrobią tego jestem pewnaFlowwer, staraczka1111, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:A co porobiłaś? Ja też ciamajda
Ciągle coś wylewam, rozlewem, potykam się, zamiast zmywarki otwieram śmietnik, wstawiam kawę w kawiarence i zapominam wsypać kawy, masakraFlowwer, Psuła lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
,,można pić wino w ciąży??!! E tam 2szklanki mi nie zaszkodzą,, powiedziała dziewczyna która jest w 4 msc ciąży! Siedzimy u znajomych. Życie jest nie sprawiedliwe. Nie odważyłabym się!
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:,,można pić wino w ciąży??!! E tam 2szklanki mi nie zaszkodzą,, powiedziała dziewczyna która jest w 4 msc ciąży! Siedzimy u znajomych. Życie jest nie sprawiedliwe. Nie odważyłabym się!
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:,,można pić wino w ciąży??!! E tam 2szklanki mi nie zaszkodzą,, powiedziała dziewczyna która jest w 4 msc ciąży! Siedzimy u znajomych. Życie jest nie sprawiedliwe. Nie odważyłabym się!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
staraczka1111 wrote:,,można pić wino w ciąży??!! E tam 2szklanki mi nie zaszkodzą,, powiedziała dziewczyna która jest w 4 msc ciąży! Siedzimy u znajomych. Życie jest nie sprawiedliwe. Nie odważyłabym się!Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
" hej usunełam ciążę w 7 tyg jak bym wiedziała że tak łatwo pójdzie to pierwszą też bym usunęła " mówi to matka 5 letniej cudownej dziewczynki. Za każdym razem jak ją widzę płaczę nie istnieje sprawiedliwość.
Dlatego tym osobą co łatwo przychodzi nie potrafią docenić swojego szczęścia.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
O tak!!! Za to my nasze małe istotki będziemy doceniać bo długo o nie walczymy. Szczęście szczęściu nie równe dla wszystkich.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:" hej usunełam ciążę w 7 tyg jak bym wiedziała że tak łatwo pójdzie to pierwszą też bym usunęła " mówi to matka 5 letniej cudownej dziewczynki. Za każdym razem jak ją widzę płaczę nie istnieje sprawiedliwość.
Dlatego tym osobą co łatwo przychodzi nie potrafią docenić swojego szczęścia.
Lzy same lecą po policzkach -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:" hej usunełam ciążę w 7 tyg jak bym wiedziała że tak łatwo pójdzie to pierwszą też bym usunęła " mówi to matka 5 letniej cudownej dziewczynki. Za każdym razem jak ją widzę płaczę nie istnieje sprawiedliwość.
Dlatego tym osobą co łatwo przychodzi nie potrafią docenić swojego szczęścia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczny przy porządkach znalazlam test ciazowy dziś 9 dpo kiedy testować? Kosztował 3,50 także mi nie szkoda, noi płakać nie bede jak zobacze biel.
Mi troszkę lżej na sercu... Jak powiedziałam mężowi o @, to sam wyszedł z inicjatywą, że się przebada. Myślałam, że ciężko będzie mi go namówić, a tu proszę. Dlatego tak mocno nie rozpaczam, choć miałam nadzieję na ten cykl, nie będę kłamała że nie.
nóż się w kieszeni otwiera jak piszecie takie rzeczy... Jeden się stara o dziecko i nie może, a byłby świetnym rodzicem, a drugi bezproblemowo zachodzi w niechcianę ciąże...