KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:No co tak nudno tutaj?
Ja jutro dziabnę się Ovitrelle, żeby na 14 mieć jasną sytuację przed wizytą. Na razie to się od chłopa odpędzić nie może, cholera biedny ma chyba nadzieję, że załapie w ostatnim rzucie przed IVF.
A moze On ma racje to by dopiero byl czad!!! Tu planujesz in vitro a tu niespodzianka -
Agniechaaaa wrote:A moze On ma racje to by dopiero byl czad!!! Tu planujesz in vitro a tu niespodzianka
Amy333, suri2016, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Amy333 wrote:Dziewczyny kiedy OF wyznacza owulacje? po trzeciej wyższej temperaturze?
-
Hopeless wrote:Po 3 ale u Ciebie brakuje jednej temp i pewnie zglupial daj mu jeszcze czas
-
Flowwer ja prowadze swoja firme wiec w sumie cala dobe pracuje od poniedzialku do niedzieli, ale teraz tak ustawilam robote ze piatek to juz koncowka roboty przed swietami. Nikt z klientow potem glowy nie bedzie zawracac.
Mojego @ jeszcze nie ma. Pewnie na same swieta mnie zaatakuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 10:34
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja ostatecznie dzisiaj nie testowałam bo pierwsze co to rano zmierzyłam temperaturę - spadnięta , czułam tez szarpnięcia szyjki a to u mnie znaczy ze sie otwiera - będzie okres . Poza tym test z wczoraj był negatywny. Dam znać w trakcie czy @ przyszła ale brde tu tymczasowo mniej zaglądać bo mam gości z zagranico2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Co tak tutaj pochmurno!!!?
Nikt dziś nie testuje?
Maja jak się czujesz?
Kama ja pracuje w weekendy dziś ostatni dzień leniuchowania
Za oknem pochmurno to i nam pochmurno
Korzystaj z ostatniego dnia laby! Ja też w sobotę pracuję, ale za to jutro i pojutrze mam dni leniucha no może prawie... Już mi mamusia zapowiedziała, że ciasta mam zrobić i sałatkę
Ja się czuję totalnie normalnie Znowu budzę się z bólami głowy i stwierdziłam, że to od zeszłego miesiąca mój nowy objaw zwiastujący @.
Wczoraj wieczorem bolało mnie podbrzusze tak, że myślałam, że już dostałam @ ale dziś cisza, piersi bolą po bokach ale tylko jak je mocniej dotknę. Także nic specjalnego nie odczuwam, @ na pewno będzie w terminie.
A jak Ty się czujesz kochana? Wracasz z fasolką?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Hopeless wrote:Ale to nie są testy z allegro
Wg mnie nawet jutro może być pozytyw. Tylko szczerze to bardzo wcześnie na nie sikasz. Mi rano wychodzą fałszywie negatywne. Nawet z pierwszego moczu wychodzą fałszywie negatywne.
A od pozytywu to różnie. Ovu może być i tego samego dnia i 3 dni później. -
Nie wytrzymałam do jutra i zatestowalam. Ss dwie kreseczki juppi☺ale tak się boję żeby znowu nie doszło do poronienia. I te 3 piwa dwa dni przed terminem miesiaczki. Ale dała bym rękę uciąć ze nadejdzie
Agniechaaaa, Justa0801, Maja84, Flowwer, gg88, Karma88, bazylkove, E_w_c_i_a, Magda1984, madzia8lenka, Roxanne, Zielona1911, czarnaiwi, Bea_, Sarna84, Jacqueline, Psuła, Mama Sowa, malinowaemi, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySSunny' wrote:Nie wytrzymałam do jutra i zatestowalam. Ss dwie kreseczki juppi☺ale tak się boję żeby znowu nie doszło do poronienia. I te 3 piwa dwa dni przed terminem miesiaczki. Ale dała bym rękę uciąć ze nadejdzie
Gratuluje bedzie dobrze rosnijcie zdrowo -
nick nieaktualny
-
SSunny super, ogromne gratulację Od razu mniej pochmurny dzień na forum Trzymam kciuki, żeby fasolka rosła zdrowo przez całe 9 miesięcy
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja zatestuj dzisiaj!! Ja czuje sie powoli okresowo ale w sobotę zatestuje dla świętego spokoju. Właśnie jadę ma lotnisko i wieczorem już w Pl. Uderzy mnie różnica temperatur.
Gratuluję nowej fasolki !!! Może moje modły coś pomogą ♡♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:No co tak nudno tutaj?
Ja jutro dziabnę się Ovitrelle, żeby na 14 mieć jasną sytuację przed wizytą. Na razie to się od chłopa odpędzić nie może, cholera biedny ma chyba nadzieję, że załapie w ostatnim rzucie przed IVF.
Inna, bierz męża w obroty, cuda się zdarzają, w grudniowym watku była dziewczyna, która po listopadowej punkcji miała hiperkę, transfer odroczony na styczeń, a przed świętami zobaczyła 2 kreski bo zaskoczyło na naturalsie -
SSunny' wrote:Nie wytrzymałam do jutra i zatestowalam. Ss dwie kreseczki juppi☺ale tak się boję żeby znowu nie doszło do poronienia. I te 3 piwa dwa dni przed terminem miesiaczki. Ale dała bym rękę uciąć ze nadejdzie
SSunny!!!! Fantastyczna wiadomość!!! Trzymam kciukasy za spokojne ciążowanie.
Ja chyba jak @ dziś się nie pokaże to jutro teściora siknę.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sarna84 wrote:Inna, bierz męża w obroty, cuda się zdarzają, w grudniowym watku była dziewczyna, która po listopadowej punkcji miała hiperkę, transfer odroczony na styczeń, a przed świętami zobaczyła 2 kreski bo zaskoczyło na naturalsie Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Maja zatestuj dzisiaj!! Ja czuje sie powoli okresowo ale w sobotę zatestuje dla świętego spokoju. Właśnie jadę ma lotnisko i wieczorem już w Pl. Uderzy mnie różnica temperatur.
Gratuluję nowej fasolki !!! Może moje modły coś pomogą ♡♡
Kochana jesteś, że bardziej wierzysz w moją fasolkę niż ja ale dzis nie ma sensu nawet już testować bo poranne siuśki już dawno spuszczone Miałam nawet chwilę rano, kusiło zatestować, ale stwierdziłam szybko, że nie chcę dziś widzieć tej bieli i odechciało mi się
Poza tym ból piersi poszedł w niepamięć, od jakiejś godziny nie bolą mnie nic a nic, w podbrzuszu mi tak "ciężko", więc @ spodziewam się nawet szybciej niż jest w planach. A jak @ jakimś cudem nie dostanę to zatestuję z Tobą w sobotę, będzie raźniej
A Twoje modły na pewno pomogą i mam nadzieję, że w szczególności Tobie samej już w niedługim czasie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml