KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny melduję,że do doktora wizyta dopiero w przyszły wtorek,zrobiłam bete i jutro wynik. Kupiłam jeszcze jeden test i no spe. Pani w labolatorium taka miła że jutro rano zadzwoni do mnie trzymajcie kciuki
Agniechaaaa, Bocianiątko, zubii, Melevis, kolka, KateHawke, KaMiszka, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny melduję,że do doktora wizyta dopiero w przyszły wtorek,zrobiłam bete i jutro wynik. Kupiłam jeszcze jeden test i no spe. Pani w labolatorium taka miła że jutro rano zadzwoni do mnie trzymajcie kciuki
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaaa, o której jutro będą wyniki? Bo się doczekać nie mogę ja chyba dzisiaj będę musiała sikańca zrobić, żeby wredna @ przyszła.
Agniechaaaa, zubii, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Agniechaaaaa, o której jutro będą wyniki? Bo się doczekać nie mogę ja chyba dzisiaj będę musiała sikańca zrobić, żeby wredna @ przyszła.
O ta wreda!!!!
Ja ide na 7upusxic krew wiec do 11powinny być wynikimadzia8lenka, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:O ta wreda!!!!
Ja ide na 7upusxic krew wiec do 11powinny być wynikiMaja84, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb3c4328e63d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/818ebc75ef94.jpg
Ale ładnie7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Zrobiłam dziewczyny sikańca i też wyszła kreska ale nie taka mocna jak wczoraj,bo to nie było z porannego moczu. Więc myśle nie ma mowy o pomyłce.
Kochana gratuluje!!
Nie było mnie kilka dni, a tu taka niespodzianka:)
Moja @ już wyjechała, wracam do gry
zubii, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa, mocne kciuki za jutrzejszy wynik!!!!
Inna, kiedy ten sikaniec?? czekam tez na jego wynik! moze bedzie cud?
U mnie 11dpo, biel vizira.zubii, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
innamorata88 wrote:Agniechaaaaa, o której jutro będą wyniki? Bo się doczekać nie mogę ja chyba dzisiaj będę musiała sikańca zrobić, żeby wredna @ przyszła.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny