KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Zrobiłam dziewczyny sikańca i też wyszła kreska ale nie taka mocna jak wczoraj,bo to nie było z porannego moczu. Więc myśle nie ma mowy o pomyłce.
To teraz proszę powoli dreptać na maj gościnnie i nas pozarażać trochę wiruskamiKarma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kaczorka, jak patrzę na twój wykres to wstępuje we mnie nowa nadzieja, że tak płasko było, a jednak zielony finał!
U mnie równina warszawska
Ale dziewczyny, zaczynam świrować! Po raz pierwszy mam ból menstruacyjny,a do tej pory tylko w czasie @ miałam (nigdy przed!). Do tego ciągnie mnie w podbrzuszu i czuję od wczoraj ukłucia, dziś to raz zakuło tak, ze aż na pośladku poczułam. Do tego plecy bolą też tak samo jak podczas @, może nawet bardziej.
Za to piersi bolą jak zwykle na @.
No albo to ciąża, albo wyjątkowo wredna @ się szykuje...
Oszaleć można:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:24
-
Maja84 wrote:To teraz proszę powoli dreptać na maj gościnnie i nas pozarażać trochę wiruskami
Rucola, Barbarka1984, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja widzę jedna tendencję że dziewczyny które zakładają wątki miesięczne szybko zachodzą w ciążę chyba muszę założyć wątek czerwcowy !!!
Dobry pomysł wiruski będą po wtorkowym badniu,właśnie siedze w poczekalni i czekam aby się zapisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:00
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:A ja widzę jedna tendencję że dziewczyny które zakładają wątki miesięczne szybko zachodzą w ciążę chyba muszę założyć wątek czerwcowy !!!
Tak zrób! A jak zajdziesz w ciążę to ja założę lipcowyFlowwer, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
kotek87 wrote:dziewczynki czy cos z tego może być czy czekac na @?
kotek87 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Cudowna kobieta !!!!
Kochana na tym forum są wyłącznie cudowne
Nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz nasz jutrzejszy dzień w pracy? Juz widze to nerwowe odświeżanie forum i dreptanie w miejscu pod biurkiem od 7 do 11, to będzie dzień pełen wrażen!
Maja, Flowwer to ja się w kolejce ustawie do założenia jakiegoś jesiennego
Karma jesteś po zabiegu? Jak się czujesz?
Madzia8lenka czekamy jutro na wynik,
Sara9555 wszystko a porządku między Tobą, a partnerem? Bo miesiąc temu mieliscie jakiś kryzys z tego co pamiętam?
Miłego popołudnia, dla dobra mojego endo uraczę się już teraz kieliszeczkiem, po co czekać do wieczora?Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Sarna ma rację. Co chwilę będę na stronę zaglądać.
Po zabiegu. Szybko i bezboleśnie poszło. Oba jajowody drożne. Chyba moje przeciwbólowe przestają działać, czuję się obolała, osłabiona i ramiona mnie bolą co podobno może się zdarzać.
Jak przyjdzie @ to zgłaszam się i będę brać leki na stymulację jajeczkowania i zobaczymy czy się uda.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyPowiem Pani pobierającej krew ze wynik mają być migusiem bo pół polski na to czeka i przyjmujemy wersje tylko dodatnią ❤️
Sarna84, madzia8lenka, KaMiszka, Kaczorka, Rucola, Maja84, zubii, Flowwer, Barbarka1984, bazylkove, Amy333, Emiilka, Bocianiątko, carollx25 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Powiem Pani pobierającej krew ze wynik mają być migusiem bo pół polski na to czeka i przyjmujemy wersje tylko dodatnią ❤️
Dokładnie tak i powiedz,że innej opcji jak wynik dodatni nie przyjmujesz do wiadomościAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny