KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Ja oddaje Tobie wiec czerwiec Ty, lipiec Inna a sierpień ja
Zakładaj a nie drocz się !!!
Nie ma oddawania! Zakładaj wątek czerwcowy bez dyskusji! To będzie mój urodzinowy wątek, więc przyniesiesz mi szczęście
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Po około 12-24h od porażającej bieli pojawiała się @.
Aneczka12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie udzielałam się ostatnio, ale obserwuję Was cały czas:)
Agniechaaaa trzymam mocno kciuki za Twojego Bałwanka!!! Wierzę, że zadomowił się już u Ciebie na stałe:)
Madzia8lenka za Twoją bete też trzymam!
Gratuluję pozostałym fasolkom i tulę te, do których przyszła wredna @
A ja dzisiaj widziałam bijące serduszko mojej kruszynki Nie ma piękniejszego widoku! Dalej nie mogę uwierzyć, że moje marzenie wreszcie po 4 latach się spełniło!
Powodzenia dziewczyny i wierzcie mocno w to, że każdej z Was w końcu się uda!staraczka1111, Flowwer, Agniechaaaa, Maja84, beatka_c, Bocianiątko, lilka1984 lubią tę wiadomość
-
Bałwanek ⛄ poszedł już dawno spać a matka dalej szaleje hihi. Śląskie też trzyma kciuki!!!
Agniechaaaa, Flowwer, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Bo matka z tego wszystkie zasnąć nie moze włączę sobie jakiś film i spróbuje usnąć o 7 jestem w labolatorium
Dobranoc i dzieki ❤️Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniecha, ja też mocno trzymam kciuki! Jutro forum padnie jak wszystkie będziemy odświeżać, żeby zobaczyć ten powalający wynik bety
I oczywiście wynik Madzi też! ✊✊✊madzia8lenka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa, dziś Wasz dzień z całego serducha życzę pięknej bety
Madzialenka, trzymam kciuki za dzisiejszy wynik!
madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniecha to już dziś !!! Aaaaaa.... Będę co chwilę odświeżać stronę. Ja po 8 będę miała pełne majtki. Ale myśle pozytywnie. dzisiaj picolo sobie kupię i będę oblewać Twój wynik. a mi temperatura dzisiaj skoczyła do 36.97 tak wysoko w żadnym cyklu nie miałam
Agniechaaaa, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny