KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Powiem Pani pobierającej krew ze wynik mają być migusiem bo pół polski na to czeka i przyjmujemy wersje tylko dodatnią ❤️
To ja specjalnie się jutro później obudzę, żeby nie czekać jak na szpilkach i nie tupać nogami Przyjdę na gotową piękną betę!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
innamorata88 wrote:Standardowo - biel Vizira, aż mnie smyra.
Mam nadzieję, że przywoływacz @ znowu zadziała.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sarna84 wrote:Kochana na tym forum są wyłącznie cudowne
Nie wiem jak Ty sobie wyobrażasz nasz jutrzejszy dzień w pracy? Juz widze to nerwowe odświeżanie forum i dreptanie w miejscu pod biurkiem od 7 do 11, to będzie dzień pełen wrażen!
Maja, Flowwer to ja się w kolejce ustawie do założenia jakiegoś jesiennego
Karma jesteś po zabiegu? Jak się czujesz?
Madzia8lenka czekamy jutro na wynik,
Sara9555 wszystko a porządku między Tobą, a partnerem? Bo miesiąc temu mieliscie jakiś kryzys z tego co pamiętam?
Miłego popołudnia, dla dobra mojego endo uraczę się już teraz kieliszeczkiem, po co czekać do wieczora?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 18:25
Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Sarna ma rację. Co chwilę będę na stronę zaglądać.
Po zabiegu. Szybko i bezboleśnie poszło. Oba jajowody drożne. Chyba moje przeciwbólowe przestają działać, czuję się obolała, osłabiona i ramiona mnie bolą co podobno może się zdarzać.
Jak przyjdzie @ to zgłaszam się i będę brać leki na stymulację jajeczkowania i zobaczymy czy się uda.zubii lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa to już jutro! Wielki dzień dla Ciebie i Bałwaneczka od rana czekam na Twój i swój wynik jutro to bardzo ekscytujący dzień !!!
Agniechaaaa, zubii, Maja84, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Agniechaaaa to już jutro! Wielki dzień dla Ciebie i Bałwaneczka od rana czekam na Twój i swój wynik jutro to bardzo ekscytujący dzień !!!
Kibice już w lożach, alkohol w rękach lub jeszcze w lodówce i big day !!!!Agniechaaaa, zubii, madzia8lenka, Maja84, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Która z Was zakłada wątek czerwcowy? ja z chęcią założyłabym,ale wolę swoją pałeczkę przekazać dalej
madzia8lenka, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja też proponuję Flowwer lub Inną
Agniechaaa, o rana myślami będę z Tobą! Jutro jestem cały dzień poza domem, ale będę zaglądać niecierpliwie za wynikamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:25
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Hahaha Miałaś być Ty lub Inna! Do dzieła dziewczyny, bo to maj za pasem
Zakładaj a nie drocz się !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Ja też proponuję Flowwer lub Inną
Agniechaaa, o rana myślami będę z Tobą! Jutro jestem cały dzień poza domem, ale będę zaglądać niecierpliwie za wynikami
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za wszystko, gdyby wynik bety zalerzal od Was i odemnie nie miała bym wątpliwości ze wynik bedzie idealny. Ale niestety juz nic nie jest zalerzne odemnie teraz wszystko Zalerzy od Bałwanka i jego zamierzeń. Błagam Boga, cały wszechświat dobre duchy, moce najczystsze i największe BŁAGAM aby Nasza mała kruszynka dostała prawo do życia ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:42