KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieeecha, ale zaglądaj tu czasem, dajesz mi nadzieję, że w końcu u mnie pod serduchem zagości znów mały lokator.
Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Beta 190!!!!
Progesteron nożami 14
Agniechaaaaaa cudownie!!!! Tak strasznie Ci gratuluje i sie ciesze!!!!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Jeny cudownie! Przecudownie. Będziesz miała cudownego dzidziusia, wlasnie tego który był Ci przeznaczony!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Jeżu Dziekuje !!!! jeszcze nie moge w to uwierzyć!!!!! Dziekuje Dziekuje Dziekuje Wam ❤️❤️❤️ Teraz tylko zeby wszystko szło spokojnie ❤️❤️❤️
Pewnie,że teraz już będzie wszystko dobrze. Dużo wypoczywaj i dbaj o tego małego BałwankaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyna ja już mam wynik. Pani laborantka nie podała mi wyniku w jednostkach,ale powiedziała,że jest ciąża 1-2 tydzień. Dzisiaj jadę dopołudnia do przychodni to podam konkretny wynik ale się cieszę ....
no Mamuska!! zaszalałaś!))) gratuluje i bardzo się ciesze ))madzia8lenka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Beta 190!!!!
Progesteron nożami 14
Przecudne wieści !!! Łzy szczęścia mam w oczach.
Teraz czekam na betę MadziAgniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Mimo że jestem tu od niedawna (właściwie to na mojówkach ale kwietniowe tez podczytuje ) to tez bardzo mocno kibicowałam Wam dziewczyny! Agniecha i Madzialenka- ogromne gratulacje! Duzo zdrowia dla Was i małych bąbelków
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Grzecznie leze, oglądam bajki dla Bałwanka i czekam na tel z klinikiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa gratulacje!!! Dużo zdrówka i spokoju Wam życzymy!!! ☺☺☺
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Aga, proszę przenieś trochę dobrych fluidów na mnie! Mam dzisiaj strasznego doła i poczucie beznadziejności.
Inna żaden dół!!!! Popatrz na mnie i moją beznadzieję a jednak sie udało (chociaż to powiem jak dotrwamy do wigilii) :p teraz Twoja kolej, Wasza droga jest Kręta ale za to nagroda bedzie bardziej cieszyc ❤️❤️
staraczka1111, innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny