KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Beta 190!!!!
Progesteron nożami 14
Agniechaaaa, cudownie! Aż mnie ciarki przeszły z emocjiAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Aga, proszę przenieś trochę dobrych fluidów na mnie! Mam dzisiaj strasznego doła i poczucie beznadziejności.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa odpoczywaj sobie grzecznie. Oglądnij sobie,, lion droga do domu,, ostatnio oglądalam cudny film na faktach autentycznych,
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dziekuje ❤️❤️❤️❤️ Wszystkim i kazdej z osobna bardzo Dziekuje teraz tylko z dnia na dzien i do przodu! Musi być dobrze to silny Bałwanek! ❤️
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja beta 43,8 !!! jaaaa teraz do wtorku tylko !!! Agnieszka ciągle myśle o Tobie i Twoim szcześciu
beatka_c, kotek87, staraczka1111, Flowwer, Agniechaaaa, Kaczorka, E_w_c_i_a, bazylkove, Barbarka1984, Maja84, Magda1984, sara9555, KateHawke, Rucola, PodwojnaMama, Bocianiątko, Raven, Amy333, malinowaemi, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny moja beta 43,8 !!! jaaaa teraz do wtorku tylko !!! Agnieszka ciągle myśle o Tobie i Twoim szcześciu
madzia8lenka lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Madzia gratuluję! U mnie w 11 dpo beta 46,5, a w 14dpo 221
Dzisiaj już 18dpo, badań nie robiłam, ale siknęłam na test owu i hcg. Na obu tłuste krechy
Agniechaa Tobie już gratulowałam po fioletowej stronie mocy Tutaj również gratuluję serdecznie! Pięknie!
Inna takie "przypadki" jak Agniechy muszą dodawać Ci sił w walce. Zobaczysz, że i u Ciebie wzejdzie słońce! u Flower również!Flowwer, Agniechaaaa, madzia8lenka, Maja84, sara9555, KateHawke, Bocianiątko, Raven, Sarna84 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
madzia8lenka wrote:Dziewczyny moja beta 43,8 !!! jaaaa teraz do wtorku tylko !!! Agnieszka ciągle myśle o Tobie i Twoim szcześciu
madzia8lenka, Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja znowu wywołałam @ negatywnym testem - równo 24h od bieli vizira. No to jedziemy z antykami. A za 2 tygodnie scratching endometrium.
staraczka1111, Maja84, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyStaraczka widziałam zwiastun muszę oglądnąć jeszcze światło miedzy oceanami i był sobie pies ale wiem ze bede ryczeć wiec narazie sobie odpuszczam ale lion dzis oglądane
Nieśmiało i cichutko zostawiam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&staraczka1111, Barbarka1984, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:A ja znowu wywołałam @ negatywnym testem - równo 24h od bieli vizira. No to jedziemy z antykami. A za 2 tygodnie scratching endometrium.
I juz bedzie tylko w stronę stymulacji! ❤️❤️❤️Ja cały czas na Ciebie czekaminnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też oczekuję na okres dziś powinien przyjść więc innamorata88 będziemy szły w łeb w łeb