KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Staraczka widziałam zwiastun muszę oglądnąć jeszcze światło miedzy oceanami i był sobie pies ale wiem ze bede ryczeć wiec narazie sobie odpuszczam ale lion dzis oglądane
Nieśmiało i cichutko zostawiam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&
O te dwa co podałaś też muszę oglądnąć na wieczory majowe sobie zostawię!! -
Cudowny piatek Agniecha, Madzia serdeczne gratulacje :* I przepieknie nam sie miesiac konczy
madzia8lenka, Maja84, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Dobrze że wasz pt jest taki wspaniały, ja mam dziś jakiś fatalny dzień w nocy nie mogłam spać ciągle się budziłam od rana biegunka i zasypiam w pracy... wczoraj chyba za dużo słodkiego zjadłam i się zatrułam tak mnie mdli że wolałabym już wymiotować niż ten ucisk w gardle... fajnie się zapowiada długi weekend.. byle do 16 i do domu to się położęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:Dobrze że wasz pt jest taki wspaniały, ja mam dziś jakiś fatalny dzień w nocy nie mogłam spać ciągle się budziłam od rana biegunka i zasypiam w pracy... wczoraj chyba za dużo słodkiego zjadłam i się zatrułam tak mnie mdli że wolałabym już wymiotować niż ten ucisk w gardle... fajnie się zapowiada długi weekend.. byle do 16 i do domu to się położę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyna ja już mam wynik. Pani laborantka nie podała mi wyniku w jednostkach,ale powiedziała,że jest ciąża 1-2 tydzień. Dzisiaj jadę dopołudnia do przychodni to podam konkretny wynik ale się cieszę ....
Madzia fantastycznie!
Agniechaaaa wrote:Beta 190!!!!
Progesteron nożami 14
Agniecha!!! Piękna wiadomość.
innamorata88 wrote:Aga, proszę przenieś trochę dobrych fluidów na mnie! Mam dzisiaj strasznego doła i poczucie beznadziejności.
Zakopuj doła, a w nim beznadziejność! Co to ma być?madzia8lenka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Ja też oczekuję na okres dziś powinien przyjść więc innamorata88 będziemy szły w łeb w łeb
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Staraczka oglądnijcie
Wiecie to tak sobie teraz myśle ze o poprzedniej ciazy trz dowiedziałam sie w piatek teraz musi być dobrze ❤️
Gratulacje!!
Czy kochana zaraz po 2 IUI zdecydowaliscie się na invitro?
U ans słabe nasienie a lecze się tma gdzie ty i zastanawiam sie ile IUI próbować -
misia1989 wrote:Gratulacje!!
U ans słabe nasienie a lecze się tma gdzie ty i zastanawiam sie ile IUI próbowaćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Misia daj spokój z IUI!! Nam lekarka powiedziała, że przy tak słabej morfologii IUI to strata czasu i pieniędzy!! Robiliście MSOME?
Nam morfologia skacze bardzo raz jest 3 % raz 1% różnie jest, MSOME? To coś innego niż chromatyna ? Bo jak tak to nie robiliśmy Chromatyne mamy 20% uszkodzeń -
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Gratulacje!!
U ans słabe nasienie a lecze się tma gdzie ty i zastanawiam sie ile IUI próbować
Do którego lekarza chodzisz??
U nas po 2IUI odrazu lekarz powiedział, ze szkoda kasy i lepiej robić ivf i miał race!!!
Pamiętacie jak mówiłam ze lekarz ma na nas plan a potem ryczal ze juz in vitro?? Boże Dziekuje za mojego lekarza i jego podejście ❤️❤️❤️zubii lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Nam morfologia skacze bardzo raz jest 3 % raz 1% różnie jest, MSOME? To coś innego niż chromatyna ? Bo jak tak to nie robiliśmy Chromatyne mamy 20% uszkodzeńMikołaj 25.04.2011
-
Agniechaaaa wrote:Do którego lekarza chodzisz??
U nas po 2IUI odrazu lekarz powiedział, ze szkoda kasy i lepiej robić ivf i miał race!!!
Pamiętacie jak mówiłam ze lekarz ma na nas plan a potem ryczal ze juz in vitro?? Boże Dziekuje za mojego lekarza i jego podejście ❤️❤️❤️Mikołaj 25.04.2011