KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Do którego lekarza chodzisz??
U nas po 2IUI odrazu lekarz powiedział, ze szkoda kasy i lepiej robić ivf i miał race!!!
Pamiętacie jak mówiłam ze lekarz ma na nas plan a potem ryczal ze juz in vitro?? Boże Dziekuje za mojego lekarza i jego podejście ❤️❤️❤️
Do dr. Mirockiego A TY?, A mieliście dobre nasienie?
Ciesze się że się udało
Ja chyba zrobie jeszcze 2 IUI i będę się brała za invitro...bo szkoda potem czekać
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:MSOME to dokładniejsze badanie morfologii plemników. Nie przekonuje mnie inseminacja przy tak lichym nasieniu. Jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji i serio lekarze z kliniki odradzają inseminację.
Ja taką mam głupią nadzieję, że to będzie akurat TEN miesiąc kiedy nasienie będzie lepsze jak kiedyś, myslę, że zrobie jeszcze 2 IUI( i tak już jestem w trakcie procedury przygotowania do 2 iui i będzie za kilka dni zabieg) i zaraz invitro jak nie wyjdzie. -
nick nieaktualnyInna czekam ma tel z kliniki
Misia ja do dr Mirosława Sz., Mirocki robił mi punkcję
U nas nasienie przed samym in vitro trochę sie pogorszyło ale M zucil palenie i dostał witaminki i znowu jest ideolo
Polecam z własnego doświadczenia u Nas przy dobrym nasieniu IUI nic nie wskóralo -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Inna czekam ma tel z kliniki
Misia ja do dr Mirosława Sz., Mirocki robił mi punkcję
U nas nasienie przed samym in vitro trochę sie pogorszyło ale M zucil palenie i dostał witaminki i znowu jest ideolo
Polecam z własnego doświadczenia u Nas przy dobrym nasieniu IUI nic nie wskóralo
Rozumiem a jakie mieliście wskazanie do invitro skoro naisenie dobre? Idiopatycza niepłodność?
U nas ja jestem oki mąż kuleje i boje sie żeinvitro nam nie pomorze a przecież nie ma nic więcej -
Rucola wrote:Czy taki wspaniały, ja dzis @ dostałam ale chociaz na majówce bede imprezowac z czystym sumieniem :0
Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Czy taki wspaniały, ja dzis @ dostałam ale chociaz na majówce bede imprezowac z czystym sumieniem :0
ehh.. jeszcze 1,5 h w pracy... zejdę tutaj ale jestem sama na biurze i nie ma mnie kto zastąpić więc latam sobie wc-biurko...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Rozumiem a jakie mieliście wskazanie do invitro skoro naisenie dobre? Idiopatycza niepłodność?
U nas ja jestem oki mąż kuleje i boje sie żeinvitro nam nie pomorze a przecież nie ma nic więcej
U nas lekarz wpisal niepłodność wtórną, podejrzewał ze moje jajeczka mają za twarde ścianki aby plemnik mógł sie przedostał lub gdy juz dojdzie do zapłodnienia zarodek nie moze sie wydostać przy in vitro ominęliśmy tej problem i jak widać zadziałało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, strasznie sie cieszę Twoim szczęściem, życzę Wam wszystkiego co najlepsze:) dałaś nadzieje wielu z nas, ze invitro daje wspaniałe efekty i ze za pierwszym razem moze sie udać. I jak ten nasz rząd może odnawiać starajacym sie takiej pomocy... chore:/
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Beta 190!!!!
Progesteron nożami 14Agniechaaaa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyMilka spadająca beta to nigdy nic dobrego a robiłaś w tym samym labolatorium?
Ptysia tak to chore zwby odbierać taki cud parom
Juz wszystko wiem dzis wieczor mam przyjechać po recepty zwiększyli mi dawki leków mam być spokojna i wizyta i gina po majowce czwartek lub piatek umówić sie mam jak bede po receptęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:24
innamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Madzialenka super betka, ja już po pracy, wieczorem tak jak obiecałam-pije sylwestrowego szampana, Aga, Madzia strasznie się ciesze z Waszego szczęścia! !!
To był super dzień pięknie kończy nam się ten miesiac, na który tyle przekleństw od tygodni wylewamy
A teraz słac nam morze wirusów, żeby Madzia nie nadążala w maju stawiać serduszek na pierwszej stronie!!!
Rosnijcie zdrowo i spokojnie Dziewczynki :*Agniechaaaa, Flowwer, madzia8lenka, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość