KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny.
Piszę tutaj bo potrzebuję potwierdzenia gdyż cały czas żyję nadzieją a raczej nie ma co jej pielęgnować w tym cyklu...
Do konkretów... Mój cykl zaczął się 3 kwietnia. Moje cykle trwały ok 25,26,27, 28,29 dni-różnie. Średnia z ostatniego roku to 26-27 dni. Nie wiem kiedy mogła nastąpić owulacja.. W każdym razie 26 kwietnia i 28 czyli dzisiaj zrobiłam betę i wyszło 0,100Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:48
Barbara -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ah ❤️❤️❤️ Za pewne bede ryczeć na usg a potem serduszko wiec juz całkiem sie rozkleje :p
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ah ❤️❤️❤️ Za pewne bede ryczeć na usg a potem serduszko wiec juz całkiem sie rozkleje :p
Zgadzam sie....ja czekam na 13.05 jak na szpilkach ^^Agniechaaaa, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Dokładnie ! Ja mam teraz przerwę między wizytami prawie 5 tygodni i nie mogę już wytrzymać !
-
-Monika- wrote:Barbie przykro mi ale to nie jest ciąża
Ja tez troszeczkę posmutniałam, mam nadzieję że jednak ta owulacja u mnie bedzie bo liczę na ten cykl. Proszę żeby tylko nie był bezowulacyjny...
Kurde tez sie trochę boje o moja owulacje bo niby na testach owu wyszła (na 100%, 4 dni test pozytywny w tym 1 dzien druga kreska mega bordo). Temperaturę dopiero zaczęłam mierzyć i mam niska dosyć, zupełnie nie jest to moja tradycyjna temperatura z drugiej fazy. Czy jeżeli skok był ale potem temperatura jest dosyć niska to znaczy ze owu nie było? A co do monitoringi to powiedzcie do którego dnia po owu ginekolog jest w stanie stwierdzić czy była czy nie?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Kurde tez sie trochę boje o moja owulacje bo niby na testach owu wyszła (na 100%, 4 dni test pozytywny w tym 1 dzien druga kreska mega bordo). Temperaturę dopiero zaczęłam mierzyć i mam niska dosyć, zupełnie nie jest to moja tradycyjna temperatura z drugiej fazy. Czy jeżeli skok był ale potem temperatura jest dosyć niska to znaczy ze owu nie było? A co do monitoringi to powiedzcie do którego dnia po owu ginekolog jest w stanie stwierdzić czy była czy nie?
Maja84, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
no i lipa z badań dzisiaj...nie ma jak zacząć długi weekend wchorobie... plus biegunka trochę mniejsza ale gorączka dalej się utrzymuje...
zostaje cały dzień w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 09:03
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Barbie88 wrote:Witajcie dziewczyny.
Piszę tutaj bo potrzebuję potwierdzenia gdyż cały czas żyję nadzieją a raczej nie ma co jej pielęgnować w tym cyklu...
Do konkretów... Mój cykl zaczął się 3 kwietnia. Moje cykle trwały ok 25,26,27, 28,29 dni-różnie. Średnia z ostatniego roku to 26-27 dni. Nie wiem kiedy mogła nastąpić owulacja.. W każdym razie 26 kwietnia i 28 czyli dzisiaj zrobiłam betę i wyszło 0,100
Niestety... Beta w tym dniu jest już wiarygodna.
W końcu się uda. Trzymam kciuki!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
innamorata88 wrote:Owulację potwierdzi tylko lekarz testy owucczy mierzenie temperatury mogą dawać tylko przypuszczenie jej wystapienia. Np u mnie co cykl, mimo torbieli, testy owu są pozytywne, a owulki nawet nie ma, bo jajnik się przez to dziadostwo wyłączył. na monitoring warto podejść Ok 12dc, a potem 16dc zobaczyć czy pękło.
To u mnie chyba gdzieś 7-9 przed, bo "mam" owulacje bardzo wczesnie. Kurde umówię sie na następny cykl na ten monitoring a w tym jak sie uda zrobię sobie progesteron bo juz mnie denerwuje ze co cykl to totalnie inna historia i cholera wie co tam sie w środku dzieje
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Kurde tez sie trochę boje o moja owulacje bo niby na testach owu wyszła (na 100%, 4 dni test pozytywny w tym 1 dzien druga kreska mega bordo). Temperaturę dopiero zaczęłam mierzyć i mam niska dosyć, zupełnie nie jest to moja tradycyjna temperatura z drugiej fazy. Czy jeżeli skok był ale potem temperatura jest dosyć niska to znaczy ze owu nie było? A co do monitoringi to powiedzcie do którego dnia po owu ginekolog jest w stanie stwierdzić czy była czy nie?
Mam dokładnie tak samo. Też mi w środę wyszła kreska bordo ciemniejsza od kontrolnej, w czwartek taka sama jak kontrolna, a wczoraj już negatyw, ale temperatura jest strasznie leniwa. Zawsze mam skok, a teraz wygląda jak zęby rekina i niby skok był z wtorku na środę ale we wtorek miałam jeszcze bladą kreskę na teście owu, więc nie wierzę, że owu mogła być wtedy. Dziwny jest ten mój cykl, od wtorku mam tempkę raz wysoką jak po owu a raz niską jak przed owu i cały czas boli mnie lewy jajnik, takie kłucia, obawiam się że coś tam jest nie halo Miałam dać spokój w tym cyklu ale wczoraj postanowiłam, że w czwartek po majówce polecę podejrzeć te moje jajniki u ginki, bo tak trochę się niepokoję, że może coś się tam złego wyhodowało A tak zamiast niepotrzebnie się denerwować będę wiedziała na czym stoję.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
gg88 wrote:no i lipa z badań dzisiaj...nie ma jak zacząć długi weekend wchorobie... plus biegunka trochę mniejsza ale gorączka dalej się utrzymuje...
zostaje cały dzień w domu
Tulę mocno, wypoczywaj i kuruj się szybciutko
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
-Monika- wrote:Barbie przykro mi ale to nie jest ciąża
Ja tez troszeczkę posmutniałam, mam nadzieję że jednak ta owulacja u mnie bedzie bo liczę na ten cykl. Proszę żeby tylko nie był bezowulacyjny...
A ty się nie zamartwiaj bo jak to moja ginka powiedziała: stres zabija owulację! Jak patrzę na twój wykres to wydaje mi się, że u ciebie owu dopiero będzie Także serduszkuj dla sportu i tak na wszelki wypadek a zobaczysz za parę dni będzie skok
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja się staram najbardziej sie sugerować śluzem bo mam go bardzo duzo i bardzo łatwo go sprawdzić No i śluz mi jako potwierdził ze owu była juz wcześniej ale kurczę on sie pewnie zawsze pojawia, nie? Niezależnie od tego czy pęcherzyk pęknie czy nie. Ciekawa jestem tego mojego progesteronu bo nigdy go nie sprawdzałam2019 początek - strata, 10 tc
Agniechaaaa bardzo, bardzo gratuluję madzia8lenka Tobie rownież
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 11:12
madzia8lenka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc