KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Jeżeli beta bedzie pięknie rosła a w czwartek zobacze pęcherzyk to pewnie w piatek powiem, do pracy juz nie wracam. Gin nie pozwala a do8tyg muszę poinformować pracodawcę po majowce zacznę 5tydz a l4mam do 3.05 kolejne wypiszą mi juz ciążowe wiec i tak tego nie ukryje
Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Hihihi :p to na pewno bedzie ciekawe
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
carollx25 wrote:Okres przyszedl. (( brzuch tak mega boli widzimy sie w maju na testowaniu ))
Agnieszka bardzo Ci gratuluje z calego serduszka ❤️❤️
W ogole wszystkim Wam gratuluje bedzie swietny bozonarodzeniowy prezentMaja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:Nawet sobie nei wyobrażacie jak ja bym chciała widzieć miny w mojej pracy. Od kiedy się staram 10 dziewczyn zaszło w ciąże z czego już 4 urodziło
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki!
Aga wielkie gratulacje, nie jestem zaskoczona wiedziałam, że tak będzie
Madzia Lenka Tobie również mocno gratuluję i wszystkim innym których nie dojrzałam.
Ja jutro miałam testować, test zrobiłam dziś bo na dziś mi @ wypada, ale oczywiście z popołudniowego. Jak to w moim przypadku bywa, dla mnie nie jest jednoznaczny więc poczekam jeszcze ze dwa dni na @.Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Hej Dziewczynki!
Aga wielkie gratulacje, nie jestem zaskoczona wiedziałam, że tak będzie
Madzia Lenka Tobie również mocno gratuluję i wszystkim innym których nie dojrzałam.
Ja jutro miałam testować, test zrobiłam dziś bo na dziś mi @ wypada, ale oczywiście z popołudniowego. Jak to w moim przypadku bywa, dla mnie nie jest jednoznaczny więc poczekam jeszcze ze dwa dni na @.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Jestem nowa na forum. Ogólnie wykresy na ovufrend prowadzę już od jakiegoś czasu ale na forum się nie udzielałam. Nie mogę się doczekać już testowania, dziś jest 9dpo i zastanawiam się ile jeszcze muszę czekać? mam krótkie cykle. Jakie jest Wasze doświadczenie? Na wykresach udostępnionych dużo dziewczyn miało pozytywny wynik już w 9 lub 10 dpo. Co o tym myślicie? -
nick nieaktualny