KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Maja widzę, że nasi mężowie mają podobne upodobania. Mój nawet jak nie ma nastroju to jeśli zobaczy pończochy i szpilki od razu mu chęci wracają
Witam się.. dopiero z pracy wróciłam - 11 h
U mnie właśnie podobnie, dlatego pończoszki czekają już w gotowości
Współczuję i doskonale wiem co znaczy tyle godzin w pracy Teraz relaksik wieczorny sobie zafunduj, bo jak najwięcej Ci go teraz potrzeba
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Też czekaja 2 szczęśliwe jak wrócę z Rzymu to będę testować, zostają w domu bo by sikała 10 dpo
Ale jak to, to nie sikamy wcześniej?
Lecisz do Rzymu? Aaaale Ci zazdroszczę!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:U mnie właśnie podobnie, dlatego pończoszki czekają już w gotowości
Współczuję i doskonale wiem co znaczy tyle godzin w pracy Teraz relaksik wieczorny sobie zafunduj, bo jak najwięcej Ci go teraz potrzeba
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Z samego czytania o tych pończoszkach mam ochotę na dzikie harce ♡♡♡
To nie czytaj! Książkę poczytaj i to najlepiej kryminał jakiś hihi
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ale jak to, to nie sikamy wcześniej?
Lecisz do Rzymu? Aaaale Ci zazdroszczę!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:To nie czytaj! Książkę poczytaj i to najlepiej kryminał jakiś hihi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tak muszę mózg zresetować jako w pracy bezdzietna w urlopie letnim jestem na szarym końcu czyli wrzesień. A reczej jeśli się nie uda do tego czasu to bede podchodzić do IVF i urlop mam z głowy. Pod koniec przyszłego tygodnia lecę zwiedzać ♡♡
Boszzzz ale cudownie zazdroszczę jak nie wiem co! Ale masz się tu pojawiać, bo ja się zatęsknię i zapłaczę, no i masz opowiadać jak Ci tam pięknie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Boszzzz ale cudownie zazdroszczę jak nie wiem co! Ale masz się tu pojawiać, bo ja się zatęsknię i zapłaczę, no i masz opowiadać jak Ci tam pięknie
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No dziewuszki, juz sie spowiadam U mnie najprawdopodobniej dzis byla owulka. Po pecherzach ani sladu, plyn tylko za oboma jajnikami i piekne endo. Dzikie harce cala noc mnie czekaja Od soboty mam brac Dupka.
Gdyby nam nie wyszlo, choc nie dopuszczam takiej mysli wogole, to mamy juz dokumenty i liste badan do zrobienia przed IUI. No to tyle. Teraz szybki prysznic, winko i caka noc przed namiFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Gerya hahahah
Żeby było śmieszniej ja dostałam parę dni temu książkę "Kobiety ciężkich obyczajów" i się do niej dziś przymierzamFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Barbarka1984 wrote:No dziewuszki, juz sie spowiadam U mnie najprawdopodobniej dzis byla owulka. Po pecherzach ani sladu, plyn tylko za oboma jajnikami i piekne endo. Dzikie harce cala noc mnie czekaja Od soboty mam brac Dupka.
Gdyby nam nie wyszlo, choc nie dopuszczam takiej mysli wogole, to mamy juz dokumenty i liste badan do zrobienia przed IUI. No to tyle. Teraz szybki prysznic, winko i caka noc przed namiBarbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:No dziewuszki, juz sie spowiadam U mnie najprawdopodobniej dzis byla owulka. Po pecherzach ani sladu, plyn tylko za oboma jajnikami i piekne endo. Dzikie harce cala noc mnie czekaja Od soboty mam brac Dupka.
Gdyby nam nie wyszlo, choc nie dopuszczam takiej mysli wogole, to mamy juz dokumenty i liste badan do zrobienia przed IUI. No to tyle. Teraz szybki prysznic, winko i caka noc przed nami
Owocnej nocy życzę! Dopadnijcie to jajo!Barbarka1984 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja dzisiaj zaliczyłam dwóch lekarzy - ginekologa i endokrynologa. I melduje ze prolaktyna w 6 dc 12,9 (norma od 1,5 do 25 o ile dobrze zapamiętałam) czyli chyba jest ok??
U ginekologa na badaniu i usg chyba wszysstko ok:) owulacja była moim zdaniem w niedziele- gin. Powiedział ze była z prawego jajnika, pokazywal cialki zolte i ja tak czułam. W lewym jajniku jakiś pęcherzyk 21 mm jeszcze się zapodział. Endometrium jednorodne. Kazał brać ovarin jak skończę kwas foliowy no i kazal się przytulać od 11 do 16 dc. No i zbic tarczyce trzeba jeszcze troszkę.
A co to jest ta zatoka Douglasa? Bo mam zapis ze ślad płynu tam był. Poza tym zlecił badanie nasienia i zaprosił na monitoring w przyszłym cyklu.
Aa no i coś z moja temperatura się dzieje, bo po owulacji mam taki dołek, i jakoś specjalnie ta tempka nie rosnie -
Flowwer wrote:Mam nadzieję że dzikie harce były przed !!! Nie siedzi tutaj godziny uciekają ubieraj sexi ponczoszki i do pracy !!! A ile pecherzykow było ?
Nie wiadomo ile bylo pecherzykow, bo za swieze i wszystko bylo rozlane. Na bank 2 lub wiecej, bo plyn jest za oboma jajnikami. Harce juz od niedzieli byly, ale na tym nie poprzestaniemy hihihi. Sexi ciuszki i zabieramy sie do pracyMaja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Zmotywowalyscie mnie tymi ponczoszkami. W tym calym ciazowym amoku zapomnialam, ze seks powinien byc przede wszystkim dla przyjemnosci.
Ide sprawdzic czy przescieradlo dobrze lezy na lozku
Moje napewno nie leży dobrze, i faktycznie w tym wszystkim można zapomnieć po co jest przytulansko ! -
Izape91 wrote:Czesc dziewczyny, ja dzisiaj zaliczyłam dwóch lekarzy - ginekologa i endokrynologa. I melduje ze prolaktyna w 6 dc 12,9 (norma od 1,5 do 25 o ile dobrze zapamiętałam) czyli chyba jest ok??
U ginekologa na badaniu i usg chyba wszysstko ok:) owulacja była moim zdaniem w niedziele- gin. Powiedział ze była z prawego jajnika, pokazywal cialki zolte i ja tak czułam. W lewym jajniku jakiś pęcherzyk 21 mm jeszcze się zapodział. Endometrium jednorodne. Kazał brać ovarin jak skończę kwas foliowy no i kazal się przytulać od 11 do 16 dc. No i zbic tarczyce trzeba jeszcze troszkę.
A co to jest ta zatoka Douglasa? Bo mam zapis ze ślad płynu tam był. Poza tym zlecił badanie nasienia i zaprosił na monitoring w przyszłym cyklu.
Aa no i coś z moja temperatura się dzieje, bo po owulacji mam taki dołek, i jakoś specjalnie ta tempka nie rosnie
Teraz działaj ile fabryka dała !!!
Kurcze faktycznie wy wszystkie mega plodne bo po 2 pecherzyki macie !!! I teoretycznie każda z was ma szanse na bliźniaki ♡
Zapowiada się mega testowanie w kwietniu emocje bedą ♡Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czyli drugi lada chwile pęknie a dołek w temp to ovu a zatoka daglasa jak jest tam płyn to znaczy że była ovu i z pecherzyka wypłynął płyn ktory pomaga jajeczjowi przemieszczanie.
Teraz działaj ile fabryka dała !!!
Kurcze faktycznie wy wszystkie mega plodne bo po 2 pecherzyki macie !!! I teoretycznie każda z was ma szanse na bliźniaki ♡
Zapowiada się mega testowanie w kwietniu emocje bedą ♡
Obys Kochana miala racje z tym mega testowaniem
Teraz ja czekam na relacje z Twojej wizyty. Mam nadzieje, ze na Wielkanoc bedziemy rozmnozone wszystkie na potege hihihiFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze od kad wiemy o in vitro to dziki seks powrócił !!! Ponad rok myślenia i wystrzelania sie w "te dni" juz nas wkurzała chciałam sie Zawsze tylko nie wtedy co lekarz kazał to tez na pewno miało wpływ... tymbardziej ze mój M nie pracuje w mieście gdzie mieszkamy i przyjeDza na weekendy chyba ze były "te dni" i wtedy sex na telefon i nie pomagała nowa bielizna świece ani nic a teraz znowu jest fajnie to jest duży plus teraz :p a Wam życzę szalonych nocy i nie myślcie o owulkach
Flowwer, Barbarka1984, Maja84, Paulina48 lubią tę wiadomość