KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa współczuję a tak fajnie na dworze ♡
Bazylkovo ja czekam ma pozytyw !!! Pierwsze kropki muszą być.
Sammer jeszcze czas na ból piersi jeszcze dadzą popalić
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, ale mnie już zawsze kilka dni po owu zaczynają boleć. Ale już się nie doszukuję, kazdy cykl jest inny a ten jeszcze dodatkowo na hormonach.
Ale dziś piękny dzień aż chce się żyćFlowwer lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:
Ale dziś piękny dzień aż chce się żyćBocianiątko, bazylkove, Barbarka1984, Sarna84, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, haha. Własnie idac dziś z mężem i widząc mamę z wózeczkiem powiedziałam, że za rok tak chcę
-
summer86 wrote:Flowwer, haha. Własnie idac dziś z mężem i widząc mamę z wózeczkiem powiedziałam, że za rok tak chcę
Ja to samo, dziś wszystkie spacerują i aż żal mi było ale za rok ja tak będę spacerować i basta!!!Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Melduje @ i poprosze o drugie zapisanie na 30, zdaze jeszcze raz zastestowac w kwietniu, moze juz da sie z IUI.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 17:42
-
lilka1984 wrote:Melduje @ i poprosze o drugie zapisanie na 30, zdaze jeszcze raz zastestowac w kwietniu, moze juz da sie z IUI.
lilka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki moje kochane trzymam za was mocno kciuki!! Ja w tym cyklu porobie sobie te badania wszystkie i podchodzimy do in vitro teraz to już szansę będę miała ogromne. Każda z nas zasługuje na dzieciaczki Flowwer a za Ciebie trzymam najbardziej kciuki sama bym ci nawet swe jaja oddała jal byś swych nie miała,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 17:59
Flowwer lubi tę wiadomość
-
lilka1984 wrote:Oczywiscie widzialam dzis chyba ze 4 kobiety w ciazy, mam jakis radar normalnie.
Nie tylko Ty masz radar.
Pięknie dziś jest! Słonko grzeje, aż nie chce się z ogrodu do domu wracać!!!
Ja się nie napinam z testowaniem. Na razie w głowie sobie ułożyłam, że czekam na @ i potem to hsg pewnie powie co i jak wygląda u mnie więc nawet nie myślę o ciąży. Chociaż jak się teraz pokaże to będę przeszczęśliwa, ale wolę nastawić się na coś innego niż non stop się zadręczać, wyliczać.
Piję Reddsika i szukam seriali. O!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
staraczka1111 wrote:Dziewczynki moje kochane trzymam za was mocno kciuki!! Ja w tym cyklu porobie sobie te badania wszystkie i podchodzimy do in vitro teraz to już szansę będę miała ogromne. Każda z nas zasługuje na dzieciaczki Flowwer a za Ciebie trzymam najbardziej kciuki sama bym ci nawet swe jaja oddała jal byś swych nie miała,
Kochana jesteś!!! I nie poddamy się ja już tak de facto powoli przymierzam sie IVF i daltego robię powoli badania inmmunoligiczne. ANA i antyfosflidowy już zrobiłam jeszcze tylko inmmunofenotyp został.
A piwko się chłodzi w lodówce na jutro,dziś nocna zmiana ehhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Nie tylko Ty masz radar.
Pięknie dziś jest! Słonko grzeje, aż nie chce się z ogrodu do domu wracać!!!
Ja się nie napinam z testowaniem. Na razie w głowie sobie ułożyłam, że czekam na @ i potem to hsg pewnie powie co i jak wygląda u mnie więc nawet nie myślę o ciąży. Chociaż jak się teraz pokaże to będę przeszczęśliwa, ale wolę nastawić się na coś innego niż non stop się zadręczać, wyliczać.
Piję Reddsika i szukam seriali. O!Karma88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Karma ja w tym cyklu miałam hsg... Obyś nie musiała do tego podchodzić.
Ale miałaś to sono hsg czy to z roengenem? Podobno to sono hsg jest mniej bolesne.
Flowwer powiem Ci, że ten cykl jest pierwszym w którym tak podchodzę.
Wyznaczyłam sobie jakiś cel inny niż ciąża i może to też jest ważne, żeby trochę ta głowa nam odpoczęła, bo jednak trochę zaczynamy wariować, a facet w końcu będzie miał dość takiego napięcia.
A tak po za tym gadaniem to bzykać mi się chce. Ot tak!Emilka
A widzisz. Mi gin powiedzial, żebym wziela przed zabiegiem cos przeciwbolowego. Jak bede sie umawiac to spytam sie rejestratorem czy one moga mi cos dac czy musze we wlasnym zakresie.
Coz zrobic, ja musze niestety sprawdzic jak w srodku po zabiegach wygladam, bo moze przez te moje przejscia organizm jest zablokowany.
Nie ludze sie juz, ze ot tak uda sie zajsc. Troszke dlugo to juz trwa.Emilka
nick nieaktualnyWłaśnie skończyłam myć auto, a na koniec przez przypadek upuscilam węża z wodą i prysnelam sobie prosto między nogi, brrr to jeszcze nie smingus dyngus... Muszę do brata zadzwonić, bo ma dziś urodziny. Zaraz chyba zmykam do domu, bo musze chwile popracować. I coś ogarnąć mieszkanie.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Winko zakupione ide dbać o endo !!!!
A właśnie leci w TV "zróbmy sobie wnuka" gin tam przystojny hahahahAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄