Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Judit - a nie masz plamien przed okresem? Te bole masz od zawsze czy od jakiegos czasu?
Szona - ja tez mialam kiedys torbiel, wystarczyla luteina Dzialajcie!Magduullina lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Judit - a nie masz plamien przed okresem? Te bole masz od zawsze czy od jakiegos czasu?
Szona - ja tez mialam kiedys torbiel, wystarczyla luteina Dzialajcie!
Ja już brałam luteinę w tamtym cyklu, a torbiel ani drgnie.
-
nick nieaktualny
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:40
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
syllwia91 wrote:11+6 moze być na prenatalne usg? Taki termin był a kolejny 9.09 chyba że jeszcze gdzieś zadzwonię zapytać
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Mowili mi (tj. lekarze mowili) ze AMH robi się w dowolnym dniu cyklu.
szona lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:11+6 moze być na prenatalne usg? Taki termin był a kolejny 9.09 chyba że jeszcze gdzieś zadzwonię zapytać
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 21:43
SylwiaLu, Judit, nowa na dzielni, 5ylwian, ElfiaKsiężniczka, moyeu, agge, Irvine90, majka91, Gosiek1993, Szczesliwa_mamusia, Magduullina, Malgonia, szona, Arashe, MonikA_89!, Angelika1313, Madziandzia, Pati96, DzulkaJ, Mama_Zuzia, Ochmanka, buba123, moni05, Ania_85_, Olga_89, syllwia91, Kittinka83 lubią tę wiadomość
-
[.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:11+6 moze być na prenatalne usg? Taki termin był a kolejny 9.09 chyba że jeszcze gdzieś zadzwonię zapytać
-
nick nieaktualnySuper wyniczki!!!
Szonka bardzo sie ciesze ze tak sie pieknie wszystko odbilo :* teraz trzymam kciuki za zloty strzal!!! :*
Judit a skad pewnosc ze to po owulacji? Moze masz bole owulcyjne poprostu? Ja tak mam tuz po peknieciu pecherzyka czuje okropny bol w dole taki tempy, klujacy to ponoc plyn ktory sie uwalnia z pecherzyka dlatego wiem kiedy owu, w tym cyklu chyba serio podwojna... wczoraj od rana czulam ze byla owu a dzis znow cos sie dzieje noo nic poprawie sobie m juz sie nawet nie oddzywa :*
Hehw
A tak wogole to u p doktor rodzinnej nie poszlam bo przedluzyla urlop do 12.08 ...
Aaa u dentysty zrobilam ocYyy jak ... Wtf stan zapalny okropny bal sie ruszyc umowil mi wizyte na 19.08 i bedziemy dzialac , skier na panoramiczne rtg masakra... Ale z okrutnych wiadomosci to to ze ropa piwypychala zeby kurcze, pokrzywila bedzimy ratowac ale niewiele no nic wazne ze juz cos rusza w kierunku pieknego usmiechu i zdrowia a z ropa zarty sie koncza juz bym chciala miec to za soba... -
[.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Magdulina zrob z tym porzadek koniecznie. U mojej mamy zrobil siecpodobny syf w ciazy. To byly troche inne czasy niz teraz ale skonczylo die rwaniem zeba na zywca. Jesli to Cie nie przekona zeby to wyleczyc przed ciaza to juz nie wiem co
Sylwia jak mamusia powiedziala. Duzo zalezy jak dzidzius wzgledem poczatku cyklu sie lokuje. U mnie bylo 12+0 i byla juz na tyle duza ze nawet te kilka dni wczesniej daloby pewnie rade. Najlepiej termin ustalac juz po usg kolo 7 tygodnia bo wtedy mniej wiecej daje sie okreslic juz wiek ciazy.
Niecierpluwa gratuluje. U mnie suple tez dobrze wplywaly na proga a po ograniczeniu cukru w koncu udalo sie zajsc. Trzymam kciukiNiercierpliwa v2.0, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudit kochana to juz nie wiem sama... Ale kciuki trzymam mocno mocno ! :*
Malgonia kochana tak biore sie za to i to calkowicie dosc bolu!!! Juz nie powstrzyma mnie nic! Tak samo postanowilam skonczyc z roznymi innymi rzeczami ktore mnie stresuka! M tez ma w tym swoja wine po tym incydencie z wyjazdem zadluzylismy sie jeszcze bardziej ale ja tak sobie pieknie dalam rade ze triumfuje dzis naprawde szczesliwa jestem mam odlozone pieniazki na wszystko co potrzeba i zabki! Juz teraz nie odpuszcze a m troche na wlasne zyczenie popadl w dlugi , a ja glupia sie tym martwie ... Troche mnie to juz wkurza ze ja majac 1/3 z tego co on daje rade jeszcze jemu pomagam a on coraz gorzej robi nie juz koniec... Czasem chyba tak trzeba prawda? Jak wy myslicie bo ja zwariuje jak bede tak sie wszystkim zamartwiac ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 15:16
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wasze wklucia tez tak dluga sie sączą?teraz dopiero zobaczylam,bo chcialam zobaczyc czy bedzie siniak. I widze rozmazana kropke krwi. I co ją wytre to pojawia sie nowa. Nie wiem czy to sama krew czy z plynem troche. Zapytalam ciocie to mowi,ze nie powinno tak byc i ze moze od Acardu. No ale jak badalam wczoraj bete to szybko mi przestalo leciec a tu takie cos.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Homocysteina - 8,54
Na tę chwilę zupełnie nie wiem co to znaczy. Dużo, mało, jak zbijać (jeśli trzeba) 🤷♀️Malgonia lubi tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Mam proga:
17,15 ng/ml 😍
Maj 6,6
kwiecień 5,6
także w końcu wygląda to normalnie
no i morfologia ideolo także zmiana trybu życia chyba pomogła
Ekstra! Gratulacje