Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni Twoj maluch ma jeszcze 12 tygodni zeby nabrac masy. To duzu, no chyba, ze wolalabys rodzic 4,5 kg kluseczka.
A co do kopniaczkow az mi lezki polecialy. W pierwszym momencie myslalam, ze to jakies szarpniecie, ale ten drugi to juz byl wyrazny kop. No bosko, teraz bede czekac az sie tak rozkreci zeby maz poczul.moni05, Szczesliwa_mamusia, Pati96, aeiouy, Arashe, szona, Magduullina, Ochmanka, Karolina, Gosiek1993, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Moni jest to prawidłowa waga..w ogóle się nie przejmuj durnym gadaniem... moja maleńka urodziła się dokładnie w tym terminie o którym piszesz..26+5..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Przepraszam Misiu... 😢😔
Już jestem cicho. Nie chciałam.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nikodemka, Szczesliwa_mamusia, Pati96, aeiouy, Malgonia, DzulkaJ, Salome, Melissa93, syllwia91, Arashe, Niercierpliwa v2.0, Kittinka83, moni05, szona, Ewelina29, MamaStasia :), Izape_91, Malinaa90, ElfiaKsiężniczka, Angelika1313, 5ylwian, agge, Meggs, buba123, JaSzczurek, Tele...79, Sasanka55, Magduullina, Ochmanka, Olga_89, MonikA_89!, Karolina, Gosiek1993, SylwiaLu, Ania_85_, moyeu, Iseko, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia- kopniaczki wymiataja. Pod koniec bedziesz ją prosic,zeby na chwile przestała. Co prawda na samym koncu juz nie kopia tak,bo nie ma miejsca. Ale jak noge wlozy w zebro albo zasunie po zoladku. To jest moc super,ze sie juz doczekalas. Szybciutko. Teraz bedzie inaczej czas Ci plynal od wizyty do wizyty
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Irvine super. I wspaniale, ze jeszcze na takie piekne zdjecie sie zalapalas to juz chyba ostatnue, gdzie dzidzius jest w calosci
Buziaki od cioci.Irvine90, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Irvine piękne zdjęcie wygląda jakby mały trzymał telefon i przeglądal internety
Malgonia, gratuluję ruchówArashe, Sasanka55, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia- jaki śliczny brzuszek! Jak te tygodnie lecą ❤️
Małgonia- ja mam mały brzuch, wiec mi się tam wchodzi spoko hahah, zreszta u mnie w klinice jest taki fotel na którym normalnie siadasz i dopiero później jak lekarka naciśnie guzik to leci do góry hahah
Cudowne uczucie te kopniaki, prawda? ❤️ wzruszające są te w pierwszych tygodniach odczuwania. PoNiej bolą haha
Moni- to waga idealna przecież, co oni małego koksa by chcieli żebyś wychodowala? Moja wtedy z ta waga była idealnie do wieku ciąży! Przepraszam ze Ci narobiłam ochoty tym kebabem 🙈😘
Irvine- cudowne wiadomości i piękny maluszek ❤️❤️❤️😍😍😍
Szczesliwa_mamusia, moni05, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie widać nic. W piątek mam zrobić betę jeśli nie będzie powyżej 1000 to ciaza pozamaciczna. Błona śluzową ładna ciążowa . Z lekami i heparyna poczekać do piątku. Dostanę wynik mam zadzwonić do niego. Bolało mnie trochę z prawej jak robił usg więc dlatego się boi że to 3 cp.
-
Moni alez ja sie nie gniewam. Rosnijcie zdrowo :* po prostu jak zobaczyłam ten czas od razu skojarzylo mi sie to z Polinka a Wy to jeszcze w dwupaczku sobie badzcie az do odpowiedniego czasu
P.s a ja wlasnie sama robie znicze dla moich dziewczynek bo nic mi sie na rynku nie podoba..i nawet mi sie podoba. Beda mialy znicze z myszka MinnieSylwiaLu lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
syllwia91 wrote:Nie widać nic. W piątek mam zrobić betę jeśli nie będzie powyżej 1000 to ciaza pozamaciczna. Błona śluzową ładna ciążowa . Z lekami i heparyna poczekać do piątku. Dostanę wynik mam zadzwonić do niego. Bolało mnie trochę z prawej jak robił usg więc dlatego się boi że to 3 cp.
Kochana przy takiej becie moZe być jeszcze nic nie widać! Ja wierze w Twojego kropeczka mocno mocno! I on tam jest!
Ja przy becie na poziomie 15000 miałam same dwa pecherzyki, bez niczego w srodku- na świetnym sprzęcie!!szona, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Nie widać nic. W piątek mam zrobić betę jeśli nie będzie powyżej 1000 to ciaza pozamaciczna. Błona śluzową ładna ciążowa . Z lekami i heparyna poczekać do piątku. Dostanę wynik mam zadzwonić do niego. Bolało mnie trochę z prawej jak robił usg więc dlatego się boi że to 3 cp.
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Zuzia wrote:Kochana przy takiej becie moZe być jeszcze nic nie widać! Ja wierze w Twojego kropeczka mocno mocno! I on tam jest!
Ja przy becie na poziomie 15000 miałam same dwa pecherzyki, bez niczego w srodku- na świetnym sprzęcie!!
Dzisiaj dostałam propozycje awansu na nauczyciela którym chciałam być i po to robiłam studia. Pomyślałam dlaczego teraz?! Ciąża awans jak zwykle wszystko na raz ! I wyjdzie na to że zostanie mi tylko ten awans.
Jade jutro na betę, nie wytrzymam do piątku -
Bobo test to takie śmieszne g*wno jest Okres w pt, wyszedł mi cien. Ale jest chyba biały czy tam przezroczysty, no taki evapowy się wydaje zrobiłam go dokładnie jak w tamtym cyklu, wtedy była krecha fest. Nie znoszę tego testu, ale mam sentyment. Jest porąbany totalnie, ale czasem te cienie są miłą odmiennością w kontekście totalnej bieli.
Jestem super spokojna już, dawać ten okres szybciej i będzie dobrze.
Sylwia! Wg mnie za wcześnie. Ostatnio bolał mnie jajnik podczas usg - lekarz powiedział „tam jest takie ukrwienie, ze ma jak najbardziej prawo bolec” trzymam kciuki za lokatora w dobrym miejscu! ✊✊syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, mocne kciuki za Ciebie! Jestem pewna, ze jeszcze za wczesnie i wkrotce pojawi sie bobo.
A a propo bobo i bobo testow... Nigdy wiecej! Po tej mega wyraznej, oszukanej kresce z poprzedniego cyklu nawet na nie nie patrze.syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny