Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ochmanko, Szona - niech @ nie przychodzi!
A jesli przyjdzie, to zaczniemy cykl wspolnie... Ja mam termin na poniedzialek.
To juz ten czas, kiedy z przerazeniem chodze do lazienki i sprawdzam czy nie pojawilo sie plamienie.
Sylwia - piekny przyrost bety, juz niczym sie nie martwsyllwia91, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiercierpliwa v2.0 wrote:To nie są przyrosty pod cp kochana :*
Proga zrobilas?Szczesliwa_mamusia, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila- super,ze maluszek dal o sobie znac. Cieszę się,ze jestes spokojniejsza. Przeciez te nasze maluchy nie kopią caly dzien. Pamietam swoje ktg,przed porodem. Wojtem akurat spal,a one mnie zarciem faszeruja, brzuch klepia,zeby tylko sie poruszyl. A on na odczepnego kopa strzelil,jakby dal znac-wezcie dajcie mi spokoj,ja śpię
Sylwia- kciuki za bete. Teraz na pewno jest dobrze. Nie moze być inaczej. Limit cp wyczerpałaś. Lekarz powinnien powstrzymywac Cie na duchu,a nie dołowax.
Magduullina- czekamu na Twoje 2kreski. Oby teraz daly nam po oczach.
Szona- testujesz? Pamietasz,ja Ci mowilam,ze po moin biochemie w nastepnym cyklu byłam w ciazy. Moze i u Ciebie sie sprawdzi. Trzymam kciuki.
Malgonia- dzieki. Ezgotyvzne dziadostwo,niewiadomo skad. Nawet moja znajoma internistka nie slyszala o tej bakterii.
Jeszcze moj syn odparzył sobie dupeczke. 1raz odkad sie urodzil ma takie odparzenia. Potrafil robic juz kwasne kupki przy zabkach,ale teraz to ma tylek pawiana. Lata goly praktycznie caly czas i wietrzymy dupeczke. Ale boli go. Przy myciu pupki zaciska posladki i sie skarzy. Nie dziwie mu sie.
Edit: no i oczywiscie prawie bym zapomniała.
Wituski z okazji skonczonego tygodnia 52,5% ciazy za mna.
%#@£₩₩₩=*#&%@!)#*?$&€₩)!*#&&#€!₩!(#,#;¥!₩!&#&€&÷$,(@(#;'^$€!₩÷*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 08:49
Mila1996, szona, Magduullina, Mama_Zuzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia- 1200? Jest bardzo dobrze. Pieknie rosnie. Moja na poczatku tez mocno szybowala. Raz byl przyrost o 348%. Super kochana. Zapytaj sie o dupka,ale ja bym brala dalej. Ja mialam proga 47,a lekarz kazal mi brac dupka do 12tyg,a luteine biore caly czas. Az do 35tyg bede ja brala.
syllwia91, szona lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia no właśnie, nasz maluchy kopią kiedy one chcą a nie na zawołanie 😂 leżę teraz i mała daje czadu, przyjdzie godzina 14 i jak zwykle będzie totalna cisza u nas nawet trzęsienie brzuchem nic nie pomogło wczoraj zawzięła się i koniec.
Szczesliwa_mamusia, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
Syllwia bossssko! 😍
syllwia91 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Sylwia- 1200? Jest bardzo dobrze. Pieknie rosnie. Moja na poczatku tez mocno szybowala. Raz byl przyrost o 348%. Super kochana. Zapytaj sie o dupka,ale ja bym brala dalej. Ja mialam proga 47,a lekarz kazal mi brac dupka do 12tyg,a luteine biore caly czas. Az do 35tyg bede ja brala.
-
Sylwia wspaniala wiadomosc. I gdzie bety robia w takim tempie? Idz do pan z czekoladkami :p
Mila tez super wiadomosc. Oby juz tetaz bylo spokojniej.tak to chyba jest z dzidziusiami ze maja swoje godziny wiekszej i mniejszej aktywnosci.
Mamunia z dziecinstwa pamietam, ze na rozne problemy okolo pupowe nic nie pomagalo mi tak, jak zasypka z maki ziemniaczanej. Nie wiem jaki masz stosunek do babcinych metod, ale moze warto dprobowac.syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow ile sie dzieje od rana
Syllwia - piekny przyrost, no poprostu piekny!! I wyniki masz tak szybko! Co do dupka i luteiny - ja bralam i to i to.
Mila - ufff, kamien z serca! Wiedzialam, ze wszystko bedzie ok, ale jednak mala nastraszyla, co?
Szona (widzialam cos tam wczoraj na tym tescie), Ochmanko, Magdullina - dajcie jakies fotki z 2 kreskami!!! Czekam na nie !
Nikodemko - spokojnie - @ nie przylezie!
Irvine - jak ja czekam na takie piekne zdj. Twoje jest cudne! Mlody niech rosnie dalej tak pieknie!
Malgonia - pierwsze ruchy.... niewyobrazalne jak dla mnie - jeszcze - uczucie! To musi byc jakis kosmos!
Agge, Szczesliwa - a co sadzicie o tych dodatkowych sposobach o ktorych napisala Malgonia wczoraj? Ja chyba sprobowalabym i tego, zeby te dziadostwa dobic!
Siostra meza odwolala jednak wczorajsze spotkanie, i nie podala innego terminu - a my nie naciskamy na inny termin:)syllwia91, Irvine90, moni05, szona, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualnyOchmanko, Szono , Nikodemko i MAgdullino teraz czekam na Wasze kresunie jak na własne!!! :*
U mnie wczoraj owu test pozytyw, sądząc po objawach i temp. była wczoraj wieczorem lub w nocy. Dziś już cisza. Ostatnie przytulanie w 11dc rano. Owu w 14/15dc ...wiec marne szanse w kolejnym już 28cs. Myślałam ostatnio sporo o tych staraniach i stwierdziłam, że dobrnę do tego 30cyklu i kończymy impreze.. ;( do tego od września zaczynam szukać pracy...i to jakoś tak logicznie mi się zbiegnie.
Miłego dnia kochane
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze z ciekawostek odnośnie neoparinu powiem Wam dziewczyny ze ja w szpitalu jako jedyna na swoim oddziale (tylko ja mialam baaaardzo duze problemy z przepływami) musiałam mieć podawany zastrzyk tylko w brzuch. Inne dziewczyny miały w ramię można też w wewnętrzną stronę ud. Podobno ramiona i uda są przy profilaktycznym podawaniu a przy poważnych problemach tylko brzuch także póki dacie radę kłujcie się w brzuszek bo z moich wniosków wynika że to jednak najlepsze miejsce bo lekarze mają to gdzieś przy profilaktycznym podaniu heparyny..gdyby brzuch nie był najważniejszy to pewnie i mnie by kłuli w ramię24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Mamunia z dziecinstwa pamietam, ze na rozne problemy okolo pupowe nic nie pomagalo mi tak, jak zasypka z maki ziemniaczanej. Nie wiem jaki masz stosunek do babcinych metod, ale moze warto dprobowac.
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Sylwia wspaniala wiadomosc. I gdzie bety robia w takim tempie? Idz do pan z czekoladkami :p
moni05, Niercierpliwa v2.0, szona, aeiouy, Malgonia, Beti82, Magduullina, MonikA_89!, Sasanka55, Karolina, Malinaa90, Ochmanka, Ania_85_, Iseko, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Sylwia, z takim pięknym przyrostem wszystko musi być dobrze!
syllwia91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mila1996 wrote:Dziewczyny dziękuję wam za mega wsparcie, które mnie podbudowało 🥰😘 dziękuję że jesteście dzisiaj z samego rana na ktg mała dała popis ruchów dla odmiany 😍 czekam na wizyty i się okaże co lekarz na to trzymajcie kciuki. A ja trzymam kciuki za was, wasze kropki, wizyty, testy i co by się te wstrętne małpy nie pojawiły
Przesyłam ciążowe wiruski °|=¥|÷€=¢}`}`×¥=¥[¥{|}`÷`°¢✓€[¥}¥÷|=✓|{¥{¥=€÷÷|{{`¶`{¥×{=¥=€×`¶`{€==€
Ewidentnie jest podobna do cioci Ewy, zawija się w kimono po 17 i zapada w sen jak niedźwiedź 😅 Cieszę się, ze wszystko dobrze!