Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera ja mam cykle 28 dni, temperature mierze cały czas, ale moje wykresy wyglądają obiecująco, a później klapa.
-
misKolorowy wrote:Madera ja mam cykle 28 dni, temperature mierze cały czas, ale moje wykresy wyglądają obiecująco, a później klapa.
Ja nie mierze, ale dzis raz zmierzylam o 19 i mialam 36,6st. Czy jest dla mnie szansa czy powinnam miec wyzsza skoro to 28dc? -
To zależy jakie temperatury masz w pierwszej fazie cyklu, no i temperatura powinna być mierzona rano, więc to nic ci nie powie skoro zmierzylas ją tylko raz, ale póki nie ma @ to oczywiście masz szansę
-
misia_ wrote:czyli jednak ten cykl księżycowy się sprawdził :D
będzie chlopok jak nic
A wczoraj sama wydoiłam butelkę CarloRossi... zamiast żałować mam nadzieję, że to pomogło fasolince się dobrze zadomowić
-
Szybko się przyzwyczaisz, ja np. pracuję na 2 zmiany i tez myślałam, że to nie możliwe, a teraz mam budzik codziennie na 4:30 i albo mierze i wstaje do pracy, albo idę dalej spać i nie mam z tym żadnego problemu
-
Z tą temperaturą to najlepiej ustawić budzik na najwcześniejsza godzinę o której się musi wstać, ja mam na 6:30 i albo mierzę i wstaję, albo idę spać dalej jeżeli to np. weekend. I nigdy nie zapomniałam bo dzwoni budzik. Z resztą ja jestem ciekawa jaka temperatura będzie dzisiaj to nawet czekam na to mierzenie ;p
Crisperss aż 5 ciąż!! To tym bardziej jeszcze mocniej trzymam kciuki by tym razem było ok. A znaleźli Ci przyczynę ?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Z tą temperaturą to najlepiej ustawić budzik na najwcześniejsza godzinę o której się musi wstać, ja mam na 6:30 i albo mierzę i wstaję, albo idę spać dalej jeżeli to np. weekend. I nigdy nie zapomniałam bo dzwoni budzik. Z resztą ja jestem ciekawa jaka temperatura będzie dzisiaj to nawet czekam na to mierzenie ;p
Crisperss aż 5 ciąż!! To tym bardziej jeszcze mocniej trzymam kciuki by tym razem było ok. A znaleźli Ci przyczynę ?
też mierzę o 6:30
idzie to ogarnąć -
Crisperss trzymam mocno kciuki, żeby tą udało się utrzymać
A czytałam, że robiłaś badania genetyczne, wykazały przyczynę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny