Forum W oczekiwaniu na testowanie LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
Odpowiedz

LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę

Oceń ten wątek:
  • Acilya Autorytet
    Postów: 342 227

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valetta, powodzenia! :)
    Mnie coś pobolewa podbrzusze, ale 3 dpo to raczej za wcześnie na jakieś objawy które chciałabym sobie wmawiać :D

    valetta94 lubi tę wiadomość

    9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
    uwo93e3kvtyzyw16.png
    1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 19:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Testuje 9 lipca- musze zeby wiedziec czy moge pic na wakacjach;)

    kubekkawy lubi tę wiadomość

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 19:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam, lista zaktualizowana ;)
    Bardzo proszę o regularne i owocne sexy <3

    Dziewczyny porcja wirusów dla Was
    &&&&&&&########%%%%%%%*******¥¥¥¥¥¥$$$$$$$$••••••^^^^^^^^^###%%%##%#%#%##€€€&€€&€€€€€€€€€

    :*

    kubekkawy, Iseko, Malgonia, Kargo31, Morelowanowa, Malinka7 lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Acilya Autorytet
    Postów: 342 227

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 19:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Witam, witam, lista zaktualizowana ;)
    Bardzo proszę o regularne i owocne sexy <3

    Dziewczyny porcja wirusów dla Was
    &&&&&&&########%%%%%%%*******¥¥¥¥¥¥$$$$$$$$••••••^^^^^^^^^###%%%##%#%#%##€€€&€€&€€€€€€€€€

    :*
    U mnie były ostatnio bardzo regularne, teraz czekam na to czy owocne :D
    Widzę że u ciebie 7 tydzień! Długo się starałaś?

    9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
    uwo93e3kvtyzyw16.png
    1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulcu to regularne czy owocne? ;)
    A wirusy biere :p

    Siwulec lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Melevis Autorytet
    Postów: 1316 4760

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    25 lipca mam kolejne 18ste urodziny - myślę, że to będzie dla Was dobry dzień na testowanie :D

    EDIT: o, jeszcze 4 lipca mamy z eMkiem 3 rocznicę ślubu, fajny ten miesiąc :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:04

    m_d_f, Malgonia lubią tę wiadomość

    l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Acilya Autorytet
    Postów: 342 227

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 21:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moyeu, to jednak zostajesz? :( Przykro mi bardzo :( Miewałaś już tak że dodatni test a ujemna beta?

    9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
    uwo93e3kvtyzyw16.png
    1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2
  • Marysia90 Autorytet
    Postów: 1361 1204

    Wysłany: 26 czerwca 2018, 23:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprosze o zapisanie do obleganego jak widzę dnia- 6 lipca ;)

    5b09j44jj86byg4v.png
    08.2016 poronienie - 6tc
    12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
    05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
    Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
  • katia92 Debiutantka
    Postów: 14 7

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana

    14.10.2017 testowanie II
    luty 2018 - informacja o chorobie dziecka
    28.02.2018 - strata córeczki
  • katia92 Debiutantka
    Postów: 14 7

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    U mnie dziś kolejny ciężki dzień :/ jakoś boję się do pracy chodzić ostatnio, wszystko się skupilo na mnie. Kierowniczka była zawsze zadowolona ze mnie a od tygodnia jest jakaś masakra, ciągle mnie obgaduje za plecami. Już była ta akcja że pewnie w ciąży jestem bo jakaś rozkojarzona jestem a teraz ciągle jej coś nie pasuje a wszystko robię tak jak zawsze :/ dziś czekam na nowe newsy mojej osoby, bo podwiózł mnie koleją do pracy to pewnie będą plotki że romans heh ciakawe jak szybko dotrze do niej i z jaką prędkością stworzy nowa historie... aż się boję że te stresy wpłyną jakoś na nasze starania :/ nie chce mi się tu być :/
    Też macie w pracy takie osoby które utrudniają życie?

    14.10.2017 testowanie II
    luty 2018 - informacja o chorobie dziecka
    28.02.2018 - strata córeczki
  • Ola_445 Ekspertka
    Postów: 262 54

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 10:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisia pojawil sie MEGA plodny sluz jak białko jaja, bardzo go dużo. A juz mam 17dc. No i wczoraj i dzisiaj silne bole brzucha promieniujace do pachwin. Wczoraj jeszcze owulak byl pozytywny (4dzień) a dzisiaj juz negatywny. Wiec wczoraj/dzisiaj owulka dopiero? Tyle ze dzisiaj juz szyjka mavicy jest zamknieta, tak mi sie wydaje w porownaniu z wczesniejszymi dniami

    03.2014 r Aniołek
    Syn 2015 ♡
    Ponad 2 lata starań
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulcu, czy mogłabym Cię poprosić o przepisanie z dnia imprezy na dzień, kiedy wszystko jest możliwe? :) Owulacja już u mnie była, więc 10 powinna przyjść @ :)
    Dziękuję :)

    kubekkawy lubi tę wiadomość

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Dori1811 Autorytet
    Postów: 418 515

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 11:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acilya wrote:
    Valetta, powodzenia! :)
    Mnie coś pobolewa podbrzusze, ale 3 dpo to raczej za wcześnie na jakieś objawy które chciałabym sobie wmawiać :D
    Ja to samo, tez mam ból w podbrzuszu i prawym jajniku( czyli w tym, w któremu miałam owulacje)ale to zdecydowanie za wcześnie na cokolwiek :p co nie zmiania faktu, ze buduje on w mojej głowie różne teorie :p

    Synek 💙
    img

    Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • valetta94 Autorytet
    Postów: 934 1411

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 11:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w zeszłym cyklu też bolały jajniki po owulacji, przy czym nigdy tak nie miałam. Więc wkręcałam sobie ciąże.. Momentami ból był taki, że aż się składałam, do tego ból piersi i dziwne uczucie w podbrzuszu. A okres przyszedł szybciej niż powinien i rozwiał moje wątpliwości :P W maju natomiast gdy udało nam się zajść w ciążę za pierwszym razem, nie miałam żadnych objawów ciąży. Żadnych bóli, kłóć itp. A najlepsze było to, że dostałam okres wtedy.. Więc automatycznie uznałam, że ciąży nie ma. Po tygodniu plamień zrobiłam test bo trwało to za długo, a tam dwie grube krechy. Także dziewczyny mimo okresu warto zrobić test lub betę bo organizm lubi nam płatać figle. Gdybym ja wiedziała, ze jestem w ciąży, może inaczej to by się skończyło.. brałabym duphaston na plamienia czy coś, ale teraz to mogę gdybać. Na kolejny dzień po pozytywnych testach, mocne skurcze i okres się rozkręcił na całego, a kreska coraz bladsza. Liczę, że w lipcu się uda, bo wszystkie hormony doprowadzone już do porządku :) Miłego dnia dla Was!

    w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziś w terenie wiec pierwsza stronę uzupełnię wieczorkiem
    Miłego dnia :)

    Malgonia lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Iga66 Autorytet
    Postów: 712 615

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj piękna tłusta bordowa krecha na teście owu. Wczoraj usg u innego lekarza i potwierdzony pęcherzyk 18mm.

    A swoją drogą co miasto to inne obyczaje. Robiłam usg w małym miasteczku zaraz po pracy i za usg owu zapłaciłam ... 50zl + info ze za trzy dni mam przyjść na potwierdzenie czy owu była już w gratisie :))) pierwszy raz się z tum spotkałam.
    Podejrzanie miły doktorek , Hihi :) ale opinie w miasteczku ma super :)

    patuniek86, kubekkawy lubią tę wiadomość

    40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga, w takiej sytuacji życzymy Ci stosunkowo udanych najbliższych dni :)

    Iga66 lubi tę wiadomość

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • golonat Ekspertka
    Postów: 229 150

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę o przepisanie z 14 na 7 lipca, bo mi owulando zrobiło siurpryzę i już jestem PO ;). Pierwszy raz mam skok i rośnie tempka!

    patuniek86 lubi tę wiadomość

  • Iga66 Autorytet
    Postów: 712 615

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Iga, w takiej sytuacji życzymy Ci stosunkowo udanych najbliższych dni :)
    Dziękuje i "Stosunkowo" napewno będą udane :)

    kubekkawy lubi tę wiadomość

    40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • kubekkawy Ekspertka
    Postów: 232 84

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ale wam zazdroszczę. U nas z seksami taki problem ;( zanim dojdzie do czegokolwiek to my już zmęczeni próbowaniem..M mi wczoraj powiedział, że pójdzie do lekarza, bo już za długo to trwa (problemy z erekcją) i teraz się stresuje co lekarz powie. No, ale i tak będziemy próbować jakoś w okolicach 13dc..

    Iga, korzystaj, niech ta krecha będzie tą ;)

    Iga66 lubi tę wiadomość

    To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
‹‹ 13 14 15 16 17 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego