LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Valetta, powodzenia!
Mnie coś pobolewa podbrzusze, ale 3 dpo to raczej za wcześnie na jakieś objawy które chciałabym sobie wmawiaćvaletta94 lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Witam, witam, lista zaktualizowana
Bardzo proszę o regularne i owocne sexy
Dziewczyny porcja wirusów dla Was
&&&&&&&########%%%%%%%*******¥¥¥¥¥¥$$$$$$$$••••••^^^^^^^^^###%%%##%#%#%##€€€&€€&€€€€€€€€€
:*kubekkawy, Iseko, Malgonia, Kargo31, Morelowanowa, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Witam, witam, lista zaktualizowana
Bardzo proszę o regularne i owocne sexy
Dziewczyny porcja wirusów dla Was
&&&&&&&########%%%%%%%*******¥¥¥¥¥¥$$$$$$$$••••••^^^^^^^^^###%%%##%#%#%##€€€&€€&€€€€€€€€€
:*
Widzę że u ciebie 7 tydzień! Długo się starałaś?9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
25 lipca mam kolejne 18ste urodziny - myślę, że to będzie dla Was dobry dzień na testowanie
EDIT: o, jeszcze 4 lipca mamy z eMkiem 3 rocznicę ślubu, fajny ten miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 21:04
m_d_f, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Ja poprosze o zapisanie do obleganego jak widzę dnia- 6 lipca
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
U mnie dziś kolejny ciężki dzień jakoś boję się do pracy chodzić ostatnio, wszystko się skupilo na mnie. Kierowniczka była zawsze zadowolona ze mnie a od tygodnia jest jakaś masakra, ciągle mnie obgaduje za plecami. Już była ta akcja że pewnie w ciąży jestem bo jakaś rozkojarzona jestem a teraz ciągle jej coś nie pasuje a wszystko robię tak jak zawsze dziś czekam na nowe newsy mojej osoby, bo podwiózł mnie koleją do pracy to pewnie będą plotki że romans heh ciakawe jak szybko dotrze do niej i z jaką prędkością stworzy nowa historie... aż się boję że te stresy wpłyną jakoś na nasze starania nie chce mi się tu być
Też macie w pracy takie osoby które utrudniają życie?14.10.2017 testowanie II
luty 2018 - informacja o chorobie dziecka
28.02.2018 - strata córeczki
-
A u mnie dzisia pojawil sie MEGA plodny sluz jak białko jaja, bardzo go dużo. A juz mam 17dc. No i wczoraj i dzisiaj silne bole brzucha promieniujace do pachwin. Wczoraj jeszcze owulak byl pozytywny (4dzień) a dzisiaj juz negatywny. Wiec wczoraj/dzisiaj owulka dopiero? Tyle ze dzisiaj juz szyjka mavicy jest zamknieta, tak mi sie wydaje w porownaniu z wczesniejszymi dniami03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Acilya wrote:Valetta, powodzenia!
Mnie coś pobolewa podbrzusze, ale 3 dpo to raczej za wcześnie na jakieś objawy które chciałabym sobie wmawiać -
Mnie w zeszłym cyklu też bolały jajniki po owulacji, przy czym nigdy tak nie miałam. Więc wkręcałam sobie ciąże.. Momentami ból był taki, że aż się składałam, do tego ból piersi i dziwne uczucie w podbrzuszu. A okres przyszedł szybciej niż powinien i rozwiał moje wątpliwości W maju natomiast gdy udało nam się zajść w ciążę za pierwszym razem, nie miałam żadnych objawów ciąży. Żadnych bóli, kłóć itp. A najlepsze było to, że dostałam okres wtedy.. Więc automatycznie uznałam, że ciąży nie ma. Po tygodniu plamień zrobiłam test bo trwało to za długo, a tam dwie grube krechy. Także dziewczyny mimo okresu warto zrobić test lub betę bo organizm lubi nam płatać figle. Gdybym ja wiedziała, ze jestem w ciąży, może inaczej to by się skończyło.. brałabym duphaston na plamienia czy coś, ale teraz to mogę gdybać. Na kolejny dzień po pozytywnych testach, mocne skurcze i okres się rozkręcił na całego, a kreska coraz bladsza. Liczę, że w lipcu się uda, bo wszystkie hormony doprowadzone już do porządku Miłego dnia dla Was!
-
Jestem dziś w terenie wiec pierwsza stronę uzupełnię wieczorkiem
Miłego dniaMalgonia lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj piękna tłusta bordowa krecha na teście owu. Wczoraj usg u innego lekarza i potwierdzony pęcherzyk 18mm.
A swoją drogą co miasto to inne obyczaje. Robiłam usg w małym miasteczku zaraz po pracy i za usg owu zapłaciłam ... 50zl + info ze za trzy dni mam przyjść na potwierdzenie czy owu była już w gratisie )) pierwszy raz się z tum spotkałam.
Podejrzanie miły doktorek , Hihi ale opinie w miasteczku ma superpatuniek86, kubekkawy lubią tę wiadomość
-
Kurczę, ale wam zazdroszczę. U nas z seksami taki problem ;( zanim dojdzie do czegokolwiek to my już zmęczeni próbowaniem..M mi wczoraj powiedział, że pójdzie do lekarza, bo już za długo to trwa (problemy z erekcją) i teraz się stresuje co lekarz powie. No, ale i tak będziemy próbować jakoś w okolicach 13dc..
Iga, korzystaj, niech ta krecha będzie tąIga66 lubi tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.