LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Bonda, ja wiem, ze ogólnie to nie jest szałowy progesteron, ale jak gadałam ze swoim ginem przy jakiej wartości mogłabym nie brać luteiny, to powiedział, ze ponad 10 już będzie ok. wiec jak bierzesz to tego wspomagania, to myślę, ze wszystko będzie dobrze. wystraszyłam się, bo też podzieliłam te 11 przez 3 i wtedy to wyszło naprawdę mało.
Grunt, że beta 2017, może już coś będzie widać.
Amina- nie stresuj się.Ja przy becie 2000 liczę, że "coś" będzie widać.A u Ciebie 2 dni temu beta 70,nawet jak urosła,to do tysiąca nie dobiła.Powtórz betę. -
nick nieaktualny
-
Bonda, wg internetu, to ja nie miałam owulacji w cyklu w którym zaszłam w ciążę, a jednak Najważniejsze co powie lekarz i jak Ty się czujesz. Trzymam kciuki za wizytę. A czy coś Ci się dzieje? czujesz jakieś bóle? masz jakieś plamienia? jeśli nie to progesteron jest zapewne ok
-
Aga9090 wrote:Siwulcu skoro nie testuje to mi się przypomniało, że 23.07 mamy 7 rocznicę ślubu
Ja tez, ja tez! Tylko dopiero drugą
Golonat, super!!
Nadzieja, wlasnie na taką wiadomość czekaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:14
Aga9090, Malgonia, Nadzieja22, golonat lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
hehehehe Nenusia i mistake to imprezujemy razem
Aga9090, Malgonia, by7mistake lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja 13.07 mam imieniny i mija dokładnie 10(!!!!!!)lat mojego związku z mężem....Boziu ale zleciało! Jakby mi ktoś wtedy powiedział, że za 10 lat będziemy już 3 lata po ślubie i będziemy czekać na drugie dziecko to pewnie bym go wyśmiała
Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:To ja 13.07 mam imieniny i mija dokładnie 10(!!!!!!)lat mojego związku z mężem....Boziu ale zleciało! Jakby mi ktoś wtedy powiedział, że za 10 lat będziemy już 3 lata po ślubie i będziemy czekać na drugie dziecko to pewnie bym go wyśmiała
Sara??? -
Malgonia wrote:Małgorzata?
albo AndrzejAga9090, frezyjciada, Malgonia, by7mistake, Ola_445, m_d_f, Nadzieja22, lamka, golonat, gilmoregirl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImię pochodzenia greckiego, wywodzące się od słowa pospolitego margarítes – perła. Wspomnienie obchodzimy 13 lipca
Patronka Antiochii, szczęśliwego porodu i dobrych narodzin. Uciekamy się do niej w pokusach i w zwątpieniach.Aga9090, Siwulec, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amina żadna z dziewczyn na pewno nie chce Cię denerwować. Jednak przy takim poziomie bety jest niemożliwe cokolwiek zobaczyć na usg.
A skoro już o imieninach mowa to moje są 22.07Malgonia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Imię pochodzenia greckiego, wywodzące się od słowa pospolitego margarítes – perła. Wspomnienie obchodzimy 13 lipca
Patronka Antiochii, szczęśliwego porodu i dobrych narodzin. Uciekamy się do niej w pokusach i w zwątpieniach.
a gdzie Ty to sprawdzasz? chętnie zerknę na swoje imię -
Siwa to bogini słowiańska jest dobrym duchem i patronką lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:52
Siwulec, Aga9090, Morelowanowa lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Bonda, wg internetu, to ja nie miałam owulacji w cyklu w którym zaszłam w ciążę, a jednak Najważniejsze co powie lekarz i jak Ty się czujesz. Trzymam kciuki za wizytę. A czy coś Ci się dzieje? czujesz jakieś bóle? masz jakieś plamienia? jeśli nie to progesteron jest zapewne ok
Golonat - moje gratulacje
A ja mam w piątek urodziny, a 29.07 imieninygolonat lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Siwa to bogini słowiańska jest dobrym duchem i patronką lipa
ja to raczej jestem lipną patronką hahahahahahahah
Bonda ! no nie mów ! ja też imieniny mam 29.07blue00, Aga9090 lubią tę wiadomość