LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zauważyłam nieścisłość. Dziewczyny, po jednym zdjęciu nie można wnioskować, że nic tam nie ma. Widocznie ginekolog poruszając głowicą w różnych projekcjach zauważył pęcherzyk w tym samym miejscu za każdym razem.
A co do pęcherzyka żóltkowego i ciałka żołciowe to nie to samo. Ciałko znajduje się w jajniku od początku ciąży. Pęcherzyk jest "zbiornikiem" z jedzeniem póki łożysko się nie wykształci.m_d_f, golonat lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Siwulcu, ja Ci dam lipną. Proszę tu z moich literówek sobie podsmiechujek nie urządzać
tak reaguje na stres
3h !Achia, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReniferra wrote:Zauważyłam nieścisłość. Dziewczyny, po jednym zdjęciu nie można wnioskować, że nic tam nie ma. Widocznie ginekolog poruszając głowicą w różnych projekcjach zauważył pęcherzyk w tym samym miejscu za każdym razem.
A co do pęcherzyka żóltkowego i ciałka żołciowe to nie to samo. Ciałko znajduje się w jajniku od początku ciąży. Pęcherzyk jest "zbiornikiem" z jedzeniem póki łożysko się nie wykształci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Kochana no ale nie ma bata by przy becie około 140 było coś widać...
Mnie przy becie poniżej 1000 to lekarz by w ogóle odesłał do domu i kazał wrócić po paru(nastu) dniach :p
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki!!
Beta 18,78
Progesteron 11,1Siwulec, Achia, Nadzieja22, Aga9090, Patrycja20, Bonda, Tosia2323, frezyjciada, m_d_f, Acilya, Angelika83, by7mistake, madzi2506, Ola_445, Malgonia, patuniek86, golonat, Reniferra, StaraczkaNika, gilmoregirl, JennyXS, mi88, kubekkawy, Morelowanowa, Yoselyn82, moyeu, wisienka94 lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
misiak17 wrote:Mam wyniki!!
Beta 18,78
Progesteron 11,1
super !
z czystą radością stawiam na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:26
gilmoregirl lubi tę wiadomość
-
Dooobra ogarnęłam się, zjadłam i napiszę co na wizycie.
Ginka mówi, że wygląda dobrze według niej. Zobaczymy co mój gin za tydzień powie i czy będzie zarodek z serduszkiem.
Jest pęcherzyk ciążowy 0,96cm i żółtkowy 0,25cm. Na lewym jajniku mam torbiel ok. 4cm. Ech prawie w każdej ciąży mi się robi. Dla mnie to i tak postęp, bo nigdy nawet nie miałam YS, także ten A w ogóle to mam jutro wizytę u Paśnika.
Dziękuję za kciuki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee66750981fa.jpgSiwulec, Achia, Aga9090, Patrycja20, frezyjciada, m_d_f, Angelika83, by7mistake, madzi2506, Malgonia, Dori1811, gilmoregirl, Reniferra, misiak17, Yoselyn82, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulv15 wrote:A ja dzisiaj urodzinki 26 skończyłam
Najserdeczniejsze życzenia !!! 100 Lat i nudnej ciązy -
nick nieaktualny