LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_445 wrote:Wole z czystym sumieniem zrobic tak jak trzeba czyli z pierwszego sikańca. Teraz piłam hektolitry wody itp bo skwar straszny a ja jeszcze z synem musialam obowiazkowo stacje pkp zaliczyc i pociagi
Ola_445 lubi tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki bety 76,19 mlU/ml w 11dpo i progesteron 39.87 ng/ml
Aga9090, Ola_445, Reniferra, Acilya, patuniek86, Iga66, kubekkawy, JennyXS, m_d_f, moyeu, Malgonia, Nadzieja22, Malinka7, Tosia2323, madzi2506, ef36, Grzechotka2, golonat, Angelika83 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Ja odebrałam dzisiaj wyniki proga 7dpo - 10,61 ng/ml wiec szału nie ma podobno z wiekiem ilość proga jest tez mniejsza a ja mam prawie 40lat
Czy przy takim progu są wogole szanse na ciążę ? Pls aby wypowiedziały się dziewczyny które znają temat z autopsji.
Biorę dupka ale wiem ze nie wychodzi w badaniu. -
Malutka gratulacje.
Nenusia super że z Małym wszystko ok.
Martwię się progesteronem bo spadł na niecałe 11. Malutko . Biore 3 razy dupka i lutke podjezykową raz. Lutke od dwóch dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:39
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Iga66 wrote:Ja odebrałam dzisiaj wyniki proga 7dpo - 10,61 ng/ml wiec szału nie ma podobno z wiekiem ilość proga jest tez mniejsza a ja mam prawie 40lat
Czy przy takim progu są wogole szanse na ciążę ? Pls aby wypowiedziały się dziewczyny które znają temat z autopsji.
Biorę dupka ale wiem ze nie wychodzi w badaniu.
Malutka - gratuluję -
Reniferra wrote:Dziewczyny mam wyniki krzywej. Wszystko ok . Jednak test z palca przekłamał rano (96)-z krwi żylnej na czczo 88,3, po 1h 96,9, po 2h 78. Mogę zjeść pączka w nagrodę?
Reniferra, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Malutka_27 wrote:Ulf_15 gdyby nie charakter mojej pracy też bym nie gnała do lekarza ale obawiam się że mogę zaszkodzić maleństwu ;-(
Jak Twoje beta ?
Acilya super ! Gratuluję jeszcze raz
Jeżeli chodzi o bete to prędzej chyba mi korzeniecwyrosną bo do poniedziałku muszę czekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Jezu jak sie fatalnie czuje.
Mialyscie kiedys takie silne bóle w przeponie? Tak silne ze nie mozecie wziąć glebokiego wdechu, duszno wam, kreci sie w glowie i z bolu niedobrze?
Nie chce tu sugerowac jakis turbo objawow ciazowy, bo wat0ie ze to od tego ale martwie sie bo od dlugiego czasu mam czasem takie bole czy to w przeponie lub ogolnie w klatce piersiowej. Moze jakis nerwoból?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:32
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Iga66 wrote:A jak to u Ciebie wyglądało ?
Kilka dni później, już nie pamiętam - beta 26,prog 11,
2 kolejne dni później prog ok 13,
Kolejne kilka dni później prog ok 10.
Dupek 3 razy dziennie, chociaż podobno jeśli nie ma plamień,to profilaktycznie.
Ale wolę brać.Ja jestem w ogóle przykładem na to, że z wysoką prolaktyna (38), niskim estradiolem po owu (78) i kiepskim stosunkiem LH do FSH jest ciążaIga66 lubi tę wiadomość