LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam wyniki krzywej. Wszystko ok . Jednak test z palca przekłamał rano (96)-z krwi żylnej na czczo 88,3, po 1h 96,9, po 2h 78. Mogę zjeść pączka w nagrodę?
patuniek86, Aga9090, Bonda, m_d_f, moyeu, Nadzieja22, golonat lubią tę wiadomość
-
Misiak, kciuki jutro za wizytę! Ładnie rośnie beta, niska to może później była owu?
Reniferra, super, cieszę się bardzo! Jedz pączka a nawet dwa, bo przecież teraz jesz za dwojeReniferra lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Patuniek- tym razem babeczki wieczorem nie było, chyba rzeczywiście ona była problemem
Misiak Trzymam kciuki za wizytę jutro. Beta ładnie urosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 15:07
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Misiak - super beta!
Reniferra - i bardzo się cieszę Zasłużyłaś na pączka Dlatego z palca nie pobiera się w takich sytuacjach krwi na glukozę, bo wychodzą takie kwiatki
Wiecie, jak spokojnie mi się robi? Co chwila zamieram w pracy i myślę o kropku Nadal nic mnie specjalnie nie boli Jest tak fajniePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Misiak - super beta!
Reniferra - i bardzo się cieszę Zasłużyłaś na pączka Dlatego z palca nie pobiera się w takich sytuacjach krwi na glukozę, bo wychodzą takie kwiatki
Wiecie, jak spokojnie mi się robi? Co chwila zamieram w pracy i myślę o kropku Nadal nic mnie specjalnie nie boli Jest tak fajnie
A co do samopoczucia, to tak właśnie powinno być . Pozytywne myśli i uśmiech na twarzy niech towarzyszą Ci całą ciążę , bo ja wiem, że za chwilkę się upewnisz i spotkamy się na marcowym wątku -
Reniferra wrote:Ona mi tylko sprawdziła z tego palca czy może badanie przeprowadzić. Pewnie gdyby był cukier w kosmosie to by odmówiła.
A co do samopoczucia, to tak właśnie powinno być . Pozytywne myśli i uśmiech na twarzy niech towarzyszą Ci całą ciążę , bo ja wiem, że za chwilkę się upewnisz i spotkamy się na marcowym wątku
Patuniek, tak, na bellyReniferra lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Reniferra wrote:Dziewczyny mam wyniki krzywej. Wszystko ok . Jednak test z palca przekłamał rano (96)-z krwi żylnej na czczo 88,3, po 1h 96,9, po 2h 78. Mogę zjeść pączka w nagrodę?
Nawet nie musisz diety trzymać
Ja sobie zawsze sprawdzam glukometrem cukier zaraz po pobraniu w labie żeby sprawdzic, czy się nie rozkalibrował. Pomiar z palucha jest zawsze trochę wyższy niż z krwi żylnej. Nie wiem, od czego to zależyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 15:58
Reniferra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po wizycie
No więc.. Szwy ściągnięte, te brzydkie miejsce powstało przez elektrodę przy operacji i powinno się zagoic.
Mały nadrobił i wychodzi 14w6 i ma 7,5 cm (na tym zarabistym sprzęcie hihi).
Antybiotyk dostałam na infekcje, luteinę dopochwową mam brać do końca paczki i odstawić, estrofem też zjeść do końca i odstawić, ale dupka dalej brać.
Kontrola za 2 tyg.patuniek86, StaraczkaNika, Reniferra, Patrycja20, moyeu, Nadzieja22, golonat, blue00 lubią tę wiadomość
-
W ogole to caly czas mam wrazenie ze ovu wyznaczylo mi zle owulacje. C9 z tego ze nawet mialam taki sluz jak bialko jajka w 17 dniu cyklu tylko jak ja wtedy mialam szyjke macicy zamknieta. W 14 dniu cyklu mialam otworzoną i pozniej zaczela sie juz zamykac. Wiec wydaje mi sie ze iestem duzo wiecej po owulacji, nie 9 dni a conajmniej 11-1203.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Tylko na tym forum można spotkać się z pytaniem o zbyt małą ilość zakupionych testów ciążowych
Mi zostało jeszcze 5 - zamierzam wszystkie obsikaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:05
Reniferra, gilmoregirl, m_d_f, golonat lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm