LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
by7mistake wrote:U mnie dalej temperatura nie skacze, tylko tak się zastanawiam dlaczego codziennie mnie kluja jajniki i skąd znowu rozciagliwy śluz? Ehhh
Miałaś badane hormony? Może tam coś szwankuje?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiatko, 7 dc mialam usg i nie bylo jeszcze dobrze urośniętych pecherzykow, wiec wątpię ze jakiś jednak zdołał pęknąć przed 10 dniem. Hormony badalam w zeszłym cyklu, w 3dc w normie, w 21 progesteron tylko 5, estradiol chyba cos ponad 80, już nie pamietam dokładnie, ale jakos tak bez szalu. W każdym razie gin tego nie komentował jakoś bardzostarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Kochane, caly czas trzymam za Was kciuki.
Ogólnie chwilowo nie za bardzo jestem na forum, ale myślę, że powinnam się pozbierać i wrócę po weekendzie.
Mam prośbę o podpowiedź czy to dobrze czy źle.
Mój wynik proga z 21 dc , 7/8 dpo ( po prawdopodobnej ovu ) wynosi 28,490 nmol/l , nie wiem ile to na ng bo nie znam przelicznika. Ujdzie taki wynik, czy kiepsko ?
Z góry bardzo dziękuję.
I oczywiście życzę miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 10:37
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
by7mistake wrote:Ogólnie to na pewno cos szwankuje bo w ciagu ostatnich 4 cykli, licząc ten teraźniejszy, 3 wyglądają na bezowulacyjne
-
Dzieeeń dobry w piątek
Kciuki za dzisiejsze wizyty i piękne bety!
Ja żeby nie myśleć, rano kupiłam 10 kg wiśni do słoików i 5 kg czarnej porzeczki będzie na zimę do herbatystaraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyDziewczyny musz Wam powiedzieć ze cos kiepsko sie dzis czuje tzw ogólne rozbicie albo reklamowe niewyraźnie dzis wyglądasz moze to przez załamanie pogody??? Wczoraj taki upał a dzis zbiera sie na deszcz a zebrać sie nie moze.
Narzekałam na brak bólów brzucha ??? Dzis boli mnie brzuch i kość ogonowa ogólnie jakaos tam mi niedobrze ma żołądku zjadłam kanapkę ale jakos mi nie podeszła organizm wariuje -
Dziękuję dziewczyny za pamięć aż się uśmiechnęłam do telefonu oczywiście dam znać wizyta o 12.20.
Flowwer również czekam na info z twojego gabinetu
Agniechaaaa to pewnie malutka daje już o sobie znać powoli
Jedna z wielu wydaje mi.sie że progesteron ładny, ale nasza dr Flowwer wytłumaczy Ci wszystko jak trzeba
Jedna_z_Wielu, Madżka89 lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Dzieeeń dobry w piątek
Kciuki za dzisiejsze wizyty i piękne bety!
Ja żeby nie myśleć, rano kupiłam 10 kg wiśni do słoików i 5 kg czarnej porzeczki będzie na zimę do herbaty
Hej jak tam u Ciebie z objawami? Bo ja nie wiem co o nich myśleć... Dziś minimalny spadek temperatury po tendencji wzrostowej. Eh oby się w tym cyklu udało bo w przyszłym to może być ciężko z możliwościami. -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Dziękuję dziewczyny za pamięć aż się uśmiechnęłam do telefonu oczywiście dam znać wizyta o 12.20.
Flowwer również czekam na info z twojego gabinetu
Agniechaaaa to pewnie malutka daje już o sobie znać powoli
Jedna z wielu wydaje mi.sie że progesteron ładny, ale nasza dr Flowwer wytłumaczy Ci wszystko jak trzeba
No to juz wizyta wielkimi krokami przed Tobą
Jeżeli to Śnieżynka to podoba mi sie to złe samopoczucie ale serio dziwnie sie czuje cis mi ewidentne dzisiejszy dzien nie służy -
Dzięki staraczka za odpowiedź
Powodzenia na wizycie :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:No to juz wizyta wielkimi krokami przed Tobą
Jeżeli to Śnieżynka to podoba mi sie to złe samopoczucie ale serio dziwnie sie czuje cis mi ewidentne dzisiejszy dzien nie służyzubii lubi tę wiadomość
-
12.20 ! Jak dobrze jużsię bałam że napiszesz 19.00 i weź tu człowieku wysiedź cały dzień! Kochana powodzenia! i dawaj znać :*
Agniechaaaa wrote:No to juz wizyta wielkimi krokami przed Tobą
Jeżeli to Śnieżynka to podoba mi sie to złe samopoczucie ale serio dziwnie sie czuje cis mi ewidentne dzisiejszy dzien nie służy
Aga a Ty się przyzwyczajaj! hormony szaleją, śnieżynka się wgryzła i rozrabia, teraz tak będzie co najmniej przez 3 miechy będzie dobrze! daj jej kakao to moze pójdzie spać i da mamusi spokójBocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:12.20 ! Jak dobrze jużsię bałam że napiszesz 19.00 i weź tu człowieku wysiedź cały dzień! Kochana powodzenia! i dawaj znać :*
Aga a Ty się przyzwyczajaj! hormony szaleją, śnieżynka się wgryzła i rozrabia, teraz tak będzie co najmniej przez 3 miechy będzie dobrze! daj jej kakao to moze pójdzie spać i da mamusi spokój
Zjem płatki z mlekiem bedzie bezpieczniej :p Boże błagam Niech te cudowne kobiety mają rację i niej Śnieżynka bedzie w idealnym miejscu i niech rośnie zdrowoLunaris, Bocianiątko, OjMaryś, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Milla_ wrote:Hej jak tam u Ciebie z objawami? Bo ja nie wiem co o nich myśleć... Dziś minimalny spadek temperatury po tendencji wzrostowej. Eh oby się w tym cyklu udało bo w przyszłym to może być ciężko z możliwościami.
Kochana taki spadek to pikuś, dalej masz wysokie temperatury. Jutro testujesz?
U mnie jak zawsze piersi bolą, wysyp na twarzy i ból jak na @ czyli standard
Szyjki nie sprawdzam, bo nie umiem, tzn. nigdy nie wiem co zaznaczyćPaula_30 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:Kochana taki spadek to pikuś, dalej masz wysokie temperatury. Jutro testujesz?
U mnie jak zawsze piersi bolą, wysyp na twarzy i ból jak na @ czyli standard
Szyjki nie sprawdzam, bo nie umiem, tzn. nigdy nie wiem co zaznaczyć
Tak jutro zatestuję ale wątpię żeby jutro się coś pokazało nawet jeśli jest fasolka. Nie wiem, może to dopiero spadek implantacyjny, bo jak teraz w dzień mierzyłam to temperatura była nawet niższa niż rano, a zwykle jest wyższa o parę kresek
-
Wiecie co- nóż się w kieszeni otwiera! >:[
Słucham wiadomości: (...)policja wezwana do awantury domowej(...)pijana kobieta skarży się na przemoc domową(...)partner pijany, policja zwróciłą jednak uwagę na 7 miesięczne dziecko- uraz głowy (...) matka RZUCIŁA dzieckiem do swojego partnera, który je złapał ale dziecko wcześniej uderzyło główką o komodę (...)
Normalnie pozabijałabym! człowiek tu na rzęsach staje, wyczekuje, patrzy, chucha-dmucha żeby tylko zajść w ciążę! a druga część społeczeństwa rzuca dziećmi o meble.... >:[[[[ GRRRRR !!!! -
bazylkove wrote:U mnie jak zawsze piersi bolą, wysyp na twarzy i ból jak na @ czyli standard
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Wiecie co- nóż się w kieszeni otwiera! >:[
Słucham wiadomości: (...)policja wezwana do awantury domowej(...)pijana kobieta skarży się na przemoc domową(...)partner pijany, policja zwróciłą jednak uwagę na 7 miesięczne dziecko- uraz głowy (...) matka RZUCIŁA dzieckiem do swojego partnera, który je złapał ale dziecko wcześniej uderzyło główką o komodę (...)
Normalnie pozabijałabym! człowiek tu na rzęsach staje, wyczekuje, patrzy, chucha-dmucha żeby tylko zajść w ciążę! a druga część społeczeństwa rzuca dziećmi o meble.... >:[[[[ GRRRRR !!!!Lunaris lubi tę wiadomość