LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na NFZ co 3-6 miesiecy w zaleznosci od wyniku ale ja jestem w tej grupie ryzyka jak to mowi moja doktorka a tak normalnie to na NFZ raz na rok sie nalezy
Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Już jestem. Flowwer to Ty się już tam badaj razem z em żeby to szybciutko zleciało teraz już musi być u Ciebie dobrze cytologia na NFZ chyba Ci się należy aczkolwiek koleżanka jak była u gina na NFZ to gin. Jej mówił że coś ma się zmienić podobno.
U mnie endo prawie 10. Jajo 25mm byk jeden jeszcze nie pękł ale gin mówiła że wszystko wskazuje na to że dziś pęknie napewno. Od jutra wieczorem biorę lutinus 0-0-2 a od poniedziałku 2-2-2 ( nie wiem gdzie mi się to zmieści) razem z fragmin 5000 i we wtorek jedziemy po nasze 2 Kruszki okruszki wysłałam męża z recepta do apteki przyszedł blady jak ściana że za fragmin i 4 op.lutinusu 1200 zł. Dobrze ze w klinice u mnie jeszcze mieli lutinus po 169zl za op. Bo w aptekach prawie 250 za opakowanie szok. Jeszcze fragmin muszę kupić narazie nigdzie nie ma ale gin dzwoniła że jak nie będzie to mam receptę na zamiennik jakiś który mają.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna czy bolały Cię piersi po transferze?? Martwi mnie brak tego objawu
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale część dziewczyn zaciążonych w ogóle nie odczuwa bólu piersi. Nawet na forum 35+ czytałam, że mimo zaawansowanej ciąży (3 miesiąc) ból piersi nie pojawił się wcale. Aga ma być dobrze!zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Nie wiem czy Cię to pocieszy ale część dziewczyn zaciążonych w ogóle nie odczuwa bólu piersi. Nawet na forum 35+ czytałam, że mimo zaawansowanej ciąży (3 miesiąc) ból piersi nie pojawił się wcale. Aga ma być dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 16:41
-
innamorata88 wrote:Kochana załatw sobie koniecznie Utrogestan!! To samo co lutinus, a opakowanie 30 sztuk wychodzi 30zl, a nie 160
-
Agniechaaaa wrote:Inna czy bolały Cię piersi po transferze?? Martwi mnie brak tego objawu
Lunaris lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Inna i Agniechaaa a ten lutinus do kiedy mam brać? Cały czas to się już bierze
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Inna i Agniechaaa a ten lutinus do kiedy mam brać? Cały czas to się już bierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 17:03
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Nic jak flaczki do tej pory tak jest
Agniechaaaa, zubii, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy!!!
Czy któraś się orętuje czy lek primolut nor może zaszkodzić ciąży???
Oprócz tego wątku mam jeden stały wątek na "ogólnych". I jest tam dziewczyna która jakiś czas temu zrobiła pozytywny test. Ale potem
jakieś krwawienie, beta ujemna.Lekarz stwierdził mikro poronienie. Od pięciu dni bierze ten lek. Dzisiaj poszła do innego lekarza i on widzi ciążę! Za godzinę ma być wynik bety. Pomijając mega zdziwienie całą sytuacją jest przerażona czy lek nie zaszkodził fasolce. Niby syntetyczny progesteron ale na ulotce napisane by nie brać w ciąży...
Czy ktoś coś wie na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 17:28
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Dziewczyny pomocy!!!
Czy któraś się orętuje czy lek primolut nor może zaszkodzić ciąży???
Oprócz tego wątku mam jeden stały wątek na "ogólnych". I jest tam dziewczyna która jakiś czas temu zrobiła pozytywny test. Ale potem
jakieś krwawienie, beta ujemna.Lekarz stwierdził mikro poronienie. Od pięciu dni bierze ten lek. Dzisiaj poszła do innego lekarza i on widzi ciążę! Za godzinę ma być wynik bety. Pomijając mega zdziwienie całą sytuacją jest przerażona czy lek nie zaszkodził fasolce. Niby syntetyczny progesteron ale na ulotce napisane by nie brać w ciąży...
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Niestety nie wiem nic na temat tego leku, ale wiadomość szokująca. Jeżeli coś się stanie, to ja bym chyba rozszarpała tego pierwszego lekarza! Daj koniecznie znać jak ta dziewczyna będzie miała wynik bety.Czrna 81 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Niestety nie wiem nic na temat tego leku, ale wiadomość szokująca. Jeżeli coś się stanie, to ja bym chyba rozszarpała tego pierwszego lekarza! Daj koniecznie znać jak ta dziewczyna będzie miała wynik bety.Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny! Właśnie odebrałam wynik 56,4 normy dla 3tygodnia: 5,8-71, dla czwartego: 9,5-750
Aaaa teraz tylko lek oby nie powtórzyło się poronienie....
Oby juz się zakończył 3 miesiąc jutro mój M ma urodziny to chyba specjalnie dla niego los tak chciał! Życzę Wam wszystkim takiego szczęściaCzrna 81, zubii, Lunaris, sara9555, Agniechaaaa, OjMaryś, staraczka1111, Bocianiątko, malinowaemi, Anna Stesia, Flowwer, blue00, Madżka89, Karma88, Sarna84, E_w_c_i_a, Amy333 lubią tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
in_co_gni_to wrote:Dziewczyny! Właśnie odebrałam wynik 56,4 normy dla 3tygodnia: 5,8-71, dla czwartego: 9,5-750
Oby juz się zakończył 3 miesiąc jutro mój M ma urodziny to chyba specjalnie dla niego los tak chciał! Życzę Wam wszystkim takiego szczęścia
Idealny prezent, idealnyin_co_gni_to lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
in_co_gni_to wrote:Dziewczyny! Właśnie odebrałam wynik 56,4 normy dla 3tygodnia: 5,8-71, dla czwartego: 9,5-750
Oby juz się zakończył 3 miesiąc jutro mój M ma urodziny to chyba specjalnie dla niego los tak chciał! Życzę Wam wszystkim takiego szczęściain_co_gni_to, Paula_30 lubią tę wiadomość
-
Oby juz się zakończył 3 miesiąc jutro mój M ma urodziny to chyba specjalnie dla niego los tak chciał! Życzę Wam wszystkim takiego szczęścia
Tak na marginesie 22 lipca Marii Magdaleny moje imieninyin_co_gni_to lubi tę wiadomość
-
Agniecha nie panikuj kochana bedzie wszystko dobrze zobaczysz