LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Yosel to jesteś prekursorem w Provita tramsferu na naturalnym cyklu w takim razie
Dr O nie miałam do czynienia.
A progesteron lepiej polować.
Ja na pewno bedę biegać jeszcze przed transferem do labu jak ze sraczką. Tak to mam jak co robic to na cały gwizdek
Aga teraz czekamy na Pigwinka !! Jednak chcesz bliźniaki zabrać ? -
Agniechaaaa wrote:Czas na nowe nadzieje
stwierdziliśmy z M ze teraz jednak bedzie transfer PINGWINKOW
i oto Nasz optymistyczny avatar
Agniechaaa, uwielbiam Twój awatar
Ja właśnie gotuję bób, o endo nie mam co dbać, ale trzeba korzystać póki sezonAgniechaaaa, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Yosel to jesteś prekursorem w Provita tramsferu na naturalnym cyklu w takim razie
Dr O nie miałam do czynienia.
A progesteron lepiej polować.
Ja na pewno bedę biegać jeszcze przed transferem do labu jak ze sraczką. Tak to mam jak co robic to na cały gwizdek
Aga teraz czekamy na Pigwinka !! Jednak chcesz bliźniaki zabrać ?
wiesz lekarka chciala inaczej spróbowac i ladnie wyhodowalam pecherzykow, oby ladnie cialka daly progesteron. A najwazniejsze zeby sie udalo. No naturalny to moze nie do konca bo mam stymulowanyno ale mozna tak powiedziec
Na innym forum jedna z dziewczyn tez miala na cyklu naturalnym tzn tak jak ja teraz.
A kiedy mam zrobic ten progesteron jak bedzie tzn "punkcja" czy jak? -
summer86 wrote:Yoselyn, a kiedy masz mieć transfer? Pytam, bo będę zaciskać kciuki
mozliwe ze w sobote, w poniedzialek mam jeszcze wizyte, na ktorej pewnie powie kiedy mam dac sobie zastrzyk na pekniecie pecherzykow i wyznacza mi transfer. Wiec jak bede wiedziala co i jak to bede myslala kiedy intralipid sobie podlaczycsummer86 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, życzę aby tym razem wszystko poszło idealnie i na 9 m-cy. Będę mocno trzymać kciuki!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yosel właśnie intralipid ehhh jutro lub w poniedziałek mam ovu a intralipid we wtorek. Mam nadzieję że nie za późno ale z drugiej strony brać go ? Jak marne szanse ma fasolkę.
W sierpniu będą emocje !!! I życzę wam fasolek
Sammer my poczekamy jeszcze trochę
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Yosel właśnie intralipid ehhh jutro lub w poniedziałek mam ovu a intralipid we wtorek. Mam nadzieję że nie za późno ale z drugiej strony brać go ? Jak marne szanse ma fasolkę.
W sierpniu będą emocje !!! I życzę wam fasolek
Sammer my poczekamy jeszcze trochę
wiesz do poki jest nadzieja to mysle ze warto. Mi tez sie udawalo zajsc a endo nie bylo do konca ok i byla ciaza, wiec u ciebie nic straconego. Wiec mysle zebys wziela intralipid. A ile masz jeszcze tych buteleczek?
A jutro nie podepniesz sobie intralipu czy w poniedzialek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 19:26
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Dobijające to wszystko...najgorzej, jak się przesuwa w czasie, bo pojawia się dodatkowa frustracja. Ale zobaczycie, najdalej na Gwiazdkę 2018 wszystkie będziemy tulily maleństwa!
A myslałam że na wiosnę z wózeczkiem wyjdę na spacer
Agniechaaa damy radę a na weselu będziesz grzecznaa jak co wymyśl anginę albo zapalenie zatok i antybiotyk bierzesz
Uratuje nas spokój w stylu Zen albo dobre winko
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:najlepiej to skonsultuj z rodzinnym na szybko, bo i tak to wysokie wartości jak nawet po posiłku ja sobie sprawdzam czasem jak mam wyrzuty sumienia po ciastach,ciasteczkach,tortach
ale nigdy p.c nie miałam większy niż 115 mg/dl
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny, wiem że w tym moim obecnym cyklu bardzo was zanudzam
u mnie dalej temperatura w górze. Zawsze mam cykle 28 dniowe, poprzedzone 2-3 dniowym plamieniem, a tu dziś cisza - 28dc, śluz kremowo-lepko-wodnisty, i jak co dzień pobolewanie jajników z ciągnięciem jakby do nóg. Jeszcze do tego w środę kropeczka świeżej krwi i w czwartek kropeczka brązowa. Nie chce się nakręcać, a im bardziej o tym nie chce myśleć, to tym więcej wyszukuję sobie objawów. Chociaż powinnam się palnąć w łeb, bo przecież gin wyłapał w jajniku niepęknięty pęcherzyk.
Ale mam jeszcze dwa testy jakieś allegrowe, takie badziewka, więc jeśli jutro dalej temperatura się utrzyma to spróbuję zatestować. Tzn wiem że już samym pisaniem o tym przywołuję na pewno okres, już nie mówiąc o tym że najlepiej go będzie wywołać zrobieniem testu, ale przynajmniej niech już przychodzi bo za tydzień weselę, więc nie chciałabym się wtedy jeszcze użerać z tą wredną @starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7mistake ciężko coś doradzić u mnie przy torbielach cykl się wydłużał ale jest i możliwość że miałaś późną ovu dlatego temp jest w górze. Jest też możliwość że sam torbiel wytwarza progesteron i stąd wysokie temp.
Ciężko coś stwierdzić ale póki brak @ nadzieja jest.
Dupka bierzesz ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, właśnie takiego sprowadzenia na ziemię potrzebowałam
Dupka nie biorę, żaden z ginów u których byłam mi nie zalecił. Tzn nawet nie było nigdy o nim mowy, chociaż wspominałam o plamieniach
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyProblemowa wrote:Malinowaemi nie byłam, bardzo dużo pracy. Ale @ dalej nie ma wiec czekam. Ale na nic sie nie nastawiam. Ale zastanawia mnie całkowity brak apetytu.. Miałam fazę na mieso ale jak już miałam mieso to zjadłam kawałek i już nie miałam ochoty na więcej i koniec. O słodyczach jak pomyśle to mnie nie rusza. Mam ochotę na warzywa zrobię i już nie mam ochoty. Prawie nic nie jem a chce mi sie tylko pic.
wiesz, jak masz tak pierwszy raz to może coś znaczyć
no i ten cień musiał mieć powód. Kiedy masz termin @? Może zrób jeszcze jutro z rana test.
U mnie brzuch pobolewa jak na @...