LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siknelam na Bobo testa i to co zawsze biel vizira dziś 5dpt 10 dni po ovitrelle
-
staraczka1111 wrote:Siknelam na Bobo testa i to co zawsze biel vizira dziś 5dpt 10 dni po ovitrelle
staraczka1111, zubii lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:u mnie dziś 13 dc a stymulowałam się
3dc 1x3 letrizol + Menopur 75
4dc 2x2 letrizol
5dc 2x2 letrizol + Menopur 75
6dc 2x2 letrizol
7dc 1x3 letrizol + Menopur 75
i nawet mimo końskich dawek ovu u mnie jutro 14 dc oby wszystko popękało.
Rozbieżnośc w tym że zawsze miałam 15-16 dc
no to mialas duze dawki lekow, ja bylam na samej lamettcie i bralam po jednej tabletkce dziennie pare dni. A jeli chodzi o pekniecie pecherzykow to pewnie tak bedzie skoro dostalas zastrzyk na pekniecieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Siknelam na Bobo testa i to co zawsze biel vizira dziś 5dpt 10 dni po ovitrelle
kochana mialas podane 3 dniowe maluszki wiec za wczesnie jeszcze na testa, maluszki pewnie dopiero sie wgryzajastaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Znaleźliśmy z mężem bladziocha pod wszystkimi katami światłem oknami cosik tam jest, ale zdj nie da się zrobić tak pod kątem, jutro z rana powtórzę,
innamorata88, summer86, never_lose_hope, Amy333, Sarna84, zubii, malinowaemi, Czrna 81, blue00, Karma88 lubią tę wiadomość
-
staraczka spokojnie ma prawo jeszcze nie wyjść ❤️
Flowwer widziałam właśnie Twojego wczorajszego posta jak to człowiek wiecznie pod górkę musi mieć ale Paśnik to cudotwórca, nie lekarz i szczerze wierzę, że naprostuje Twoją immunologię :*
My dzisiaj ruszamy na Tour de Pologne do Tarnowskich Gór ❤️❤️❤️zubii lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Jedna_z_Wielu wrote:Flowwer ściskam Cię mocno Kurcze non stop pod górkę...ale już bliżej niż dalej i pamiętaj co się od wleka to nie ucieka :*
Buźka, kochana.
zawsze jesteśmy wszystkie bliżej niż dalej
Siedzę dziś w ogrodzie, taka piękna pogoda nareszcie idzie wypić kawkę.
by7mistake wrote:Flowwer, w 27 dc mialam usg
sylwia198808 a co czytasz ? od wtorku zaczynam urlop i szukam coś przyjemnego do czytania.
Yoselyn82 wrote:no to mialas duze dawki lekow, ja bylam na samej lamettcie i bralam po jednej tabletkce dziennie pare dni. A jeli chodzi o pekniecie pecherzykow to pewnie tak bedzie skoro dostalas zastrzyk na pekniecie
cały pakiet w tym cyklu- mam stymulacje z zastrzykami, pregnyl,dupek i za kilka dni będę wredna i opuchnięta. Mój M już się pyta czy ma się na 2 tyg wyprowadzić hahahah
Aife wrote:Dziś dzień testowania....brzuch boli jak na okres...wynik testu negatywnyinnamorata88, never_lose_hope lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyStaraczka, pomalutku Pewnie siedzicie jak na szpilkach, ale to krótki czas po transferze, jeszcze zdążysz wrzucić nam fotki swojego testu z pięknymi dwiema kreseczkami
Domyślam się, że czekanie jest męczące, ale mam nadzieję, że warto!!
Flowwer - ja lubuję się w kryminałach, tu ostatnio odkryłam polską autorkę Katarzynę Puzyńską i baaaardzo polecam jej sagę o policjantach z Lipowa
Lubię też od czasu do czasu sięgnąć po coś luźnego, babskiego i ostatnio czytałam Wielkie Kłamstewka (na HBO nakręcili serial na podstawie tej książki i jest równie genialny co książka
Polecam! -
Hej Kochane,buziole z plazy:) siedze wlasnie na kocyku,wygrzewam tylek i dumam nad moją insuliną. No 13 na czczo to jednak kiszka:\ w srode mam diabetologa. myslicie,ze takie numery z cukrem moga byc przyczyna niepowedzen w starankach? Po obciazeniu tez ta moja insulina jest kiepska bo az 103,czyli wzrasta 8krotnie:/
Staraczka,bedzie dobrze,zobaczysz;))))
Aife,sciskam mocno:*
Flower,a za Ciebie to kciuki trzymam juz nawet w nogach:):*Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Póki nie ma @ nadzieja jest !! Walczymy !!Masz wykluczone PCOS,tarczyce i IO ? często chodzi to w parzeIn vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Aife wrote:Mam podwyższona prolaktyne, resztą podobno idealnie...tak idealnie że od miesięcy nic... przymierzam się do odwiedzenia kliniki...mam dość słuchania, że wszystko ok i mam być cierpliwa
Bardzo rozsądny plan, wybrałaś już kinikę ?
Amy Tobie to dobrze tylko nie spal skóry A cukier może mieć swoją cegiełkę w tym wszystkim.
A w mojej sprawie możesz póścić kciuki do końca roku i tak bez staranek.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jutro ostatni dzień lipca,az nie chce się wierzyć ,ze tak szybko zlecialo.
Dla mnie ten miesiąc okazał się tym najcudowniejszym jaki mogłam sobie wymarzyć
Każdej z Was kibicuje z całego serca i trzymam za Was kciuki,jestem pewna ,że prędzej czy później Wasze marzenie się ziści
Będę dalej z Wami każdego miesiąca!!!
Dużo relaksu w ta słoneczna niedzielę!staraczka1111, Flowwer, Aife, Jedna_z_Wielu, zubii, never_lose_hope, Lunaris lubią tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Właśnie sobie leze na mojej hustaweczce która mam na działce. Pełen relaks! Tak to ja lubię wypoczywać
Flowwer, staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
sylwia198808 wrote:Staraczka, pomalutku Pewnie siedzicie jak na szpilkach, ale to krótki czas po transferze, jeszcze zdążysz wrzucić nam fotki swojego testu z pięknymi dwiema kreseczkami
Domyślam się, że czekanie jest męczące, ale mam nadzieję, że warto!!
Flowwer - ja lubuję się w kryminałach, tu ostatnio odkryłam polską autorkę Katarzynę Puzyńską i baaaardzo polecam jej sagę o policjantach z Lipowa
Lubię też od czasu do czasu sięgnąć po coś luźnego, babskiego i ostatnio czytałam Wielkie Kłamstewka (na HBO nakręcili serial na podstawie tej książki i jest równie genialny co książka
Polecam!
-
Ptysia wrote:Właśnie wczoraj zaczęłam czytać ta książkę "Wielkie klamstewka"
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bardzo rozsądny plan, wybrałaś już kinikę ?
Jestem z Podkarpacia... znalazłam tylko jedna..Parens- jeśli ktoś coś słyszał to będę wdzięczna za informacje..In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)