LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Yosel właśnie intralipid ehhh jutro lub w poniedziałek mam ovu a intralipid we wtorek. Mam nadzieję że nie za późno ale z drugiej strony brać go ? Jak marne szanse ma fasolkę.
W sierpniu będą emocje !!! I życzę wam fasolek
Sammer my poczekamy jeszcze trochę
wiesz do poki jest nadzieja to mysle ze warto. Mi tez sie udawalo zajsc a endo nie bylo do konca ok i byla ciaza, wiec u ciebie nic straconego. Wiec mysle zebys wziela intralipid. A ile masz jeszcze tych buteleczek?
A jutro nie podepniesz sobie intralipu czy w poniedzialek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 19:26
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Dobijające to wszystko...najgorzej, jak się przesuwa w czasie, bo pojawia się dodatkowa frustracja. Ale zobaczycie, najdalej na Gwiazdkę 2018 wszystkie będziemy tulily maleństwa!
A myslałam że na wiosnę z wózeczkiem wyjdę na spacer
Agniechaaa damy radę a na weselu będziesz grzeczna a jak co wymyśl anginę albo zapalenie zatok i antybiotyk bierzesz
Uratuje nas spokój w stylu Zen albo dobre winko
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:najlepiej to skonsultuj z rodzinnym na szybko, bo i tak to wysokie wartości jak nawet po posiłku ja sobie sprawdzam czasem jak mam wyrzuty sumienia po ciastach,ciasteczkach,tortach ale nigdy p.c nie miałam większy niż 115 mg/dlTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny, wiem że w tym moim obecnym cyklu bardzo was zanudzam u mnie dalej temperatura w górze. Zawsze mam cykle 28 dniowe, poprzedzone 2-3 dniowym plamieniem, a tu dziś cisza - 28dc, śluz kremowo-lepko-wodnisty, i jak co dzień pobolewanie jajników z ciągnięciem jakby do nóg. Jeszcze do tego w środę kropeczka świeżej krwi i w czwartek kropeczka brązowa. Nie chce się nakręcać, a im bardziej o tym nie chce myśleć, to tym więcej wyszukuję sobie objawów. Chociaż powinnam się palnąć w łeb, bo przecież gin wyłapał w jajniku niepęknięty pęcherzyk.
Ale mam jeszcze dwa testy jakieś allegrowe, takie badziewka, więc jeśli jutro dalej temperatura się utrzyma to spróbuję zatestować. Tzn wiem że już samym pisaniem o tym przywołuję na pewno okres, już nie mówiąc o tym że najlepiej go będzie wywołać zrobieniem testu, ale przynajmniej niech już przychodzi bo za tydzień weselę, więc nie chciałabym się wtedy jeszcze użerać z tą wredną @starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7mistake ciężko coś doradzić u mnie przy torbielach cykl się wydłużał ale jest i możliwość że miałaś późną ovu dlatego temp jest w górze. Jest też możliwość że sam torbiel wytwarza progesteron i stąd wysokie temp.
Ciężko coś stwierdzić ale póki brak @ nadzieja jest.
Dupka bierzesz ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer który to twój dc dziś ze juz masz takie duże pęcherzyki? Mój dziś 9dc.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer, właśnie takiego sprowadzenia na ziemię potrzebowałam Dupka nie biorę, żaden z ginów u których byłam mi nie zalecił. Tzn nawet nie było nigdy o nim mowy, chociaż wspominałam o plamieniachstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyProblemowa wrote:Malinowaemi nie byłam, bardzo dużo pracy. Ale @ dalej nie ma wiec czekam. Ale na nic sie nie nastawiam. Ale zastanawia mnie całkowity brak apetytu.. Miałam fazę na mieso ale jak już miałam mieso to zjadłam kawałek i już nie miałam ochoty na więcej i koniec. O słodyczach jak pomyśle to mnie nie rusza. Mam ochotę na warzywa zrobię i już nie mam ochoty. Prawie nic nie jem a chce mi sie tylko pic.
U mnie brzuch pobolewa jak na @... -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Flowwer który to twój dc dziś ze juz masz takie duże pęcherzyki? Mój dziś 9dc.
u mnie dziś 13 dc a stymulowałam się
3dc 1x3 letrizol + Menopur 75
4dc 2x2 letrizol
5dc 2x2 letrizol + Menopur 75
6dc 2x2 letrizol
7dc 1x3 letrizol + Menopur 75
i nawet mimo końskich dawek ovu u mnie jutro 14 dc oby wszystko popękało.
Rozbieżnośc w tym że zawsze miałam 15-16 dc
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
by7mistake wrote:Flowwer, właśnie takiego sprowadzenia na ziemię potrzebowałam Dupka nie biorę, żaden z ginów u których byłam mi nie zalecił. Tzn nawet nie było nigdy o nim mowy, chociaż wspominałam o plamieniach
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malinowaemi nie mam bóli na okres.. brzuch nie boli tylko jajniki. A normalnie bolało mnie podbrzusze 2 dni przed. Wysypało mnie okropnie co zazwyczaj mam dzień przed. Ogólnie dostawałam 28 dc teraz 29-31 (ale to maks). Nie wiem. Jak dostanę @ to przechodzę na sierpień bo to już nasz ostatni cykl. Może jutro na betę pojadę.
-
Flowwer ściskam Cię mocno Kurcze non stop pod górkę...ale już bliżej niż dalej i pamiętaj co się od wleka to nie ucieka :*
Buźka, kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 00:38
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyMiłej niedzieli Kochane!!
U mnie pogoda przepiękna, nastraja pozytywnie
Czas na kawkę i śniadanko w łóżku i spędzę dziś pół popołudnia na tarasie z książką ❤❤❤
Udanego dnia Wam wszystkim!!
Staraczka, siusiałaś już na testy? Pamiętam, że mówiłaś o zrobieniu tego w niedzielę
Ja i tak czekam na Twoją betę, musi być dobrze!!!