LIPCÓWKI :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Phnappy wrote:Cześć oficjalnie zaczęłam nowy cykl (pierwsza @ po łyżeczkowaniu) - nie będziemy czekać i za zgodą lekarza działamy. oficjalnie zaczęłam nowy cykl (pierwsza @ po łyżeczkowaniu) - nie będziemy czekać i za zgodą lekarza działamy.
 Wypada mi testowanie w ostatnim dniu lipca - 31. więc chyba będę zamykała miesiąc Mam nadzieję, że nie będę musiała się przenosić do sierpnia i to będzie szczęśliwy miesiąc. Mam nadzieję, że nie będę musiała się przenosić do sierpnia i to będzie szczęśliwy miesiąc.
 Trzymam kciuki za resztę dziewczyn!!
 Kochana mi lekarz też kazał poczekać przynajmniej dwie @ po łyzeczkowaniu. Ale jak zobaczyl ze w macicy juz nie ma sladu po lyzeczkowaniu to dal zielone swiatlo juz po pierwszej @. Trzymam kciuki za Ciebie  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ale Inna prosiła żeby ktoś za nią uzupelnial listę a tylko Monika jest chętna więc co za różnica czy będzie nowy wątek czy nie? A jakbyśmy mieli zostać to kiepsko np na 3 stronie mieć listęblue00 wrote:nie ma potrzeby zakładać nowego wątku  Lunaris lubi tę wiadomość Lunaris lubi tę wiadomość
- 

Ładny wykresMariposa26 wrote:Hej☺ja testuje już jutro!!! czekamy na 2 kreski czekamy na 2 kreski musimy poprawić statystyki z czerwca musimy poprawić statystyki z czerwca   Flowwer lubi tę wiadomość
                                Tomasz 09.2018 Flowwer lubi tę wiadomość
                                Tomasz 09.2018 
 MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
 Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
 Morfologia nasienia 0% w 2022r
- 

Flowwer a jak dzisiejsza wizyta, bo nie wiem czy pisalas czy przeoczylam cos   OchyAchy lubi tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ OchyAchy lubi tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 

Yoselyn82 wrote:Flowwer a jak dzisiejsza wizyta, bo nie wiem czy pisalas czy przeoczylam cos 
 Dzięki że się pytasz u mnie 2 pęcherzyki czyli końskie dawki letrozolu coś dały. czyli końskie dawki letrozolu coś dały.
 I ustalone że jeszcze jeden cykl stymulowany i przechodzę na antyki. 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Flowwer wrote:Dzięki że się pytasz u mnie 2 pęcherzyki czyli końskie dawki letrozolu coś dały. czyli końskie dawki letrozolu coś dały.
 I ustalone że jeszcze jeden cykl stymulowany i przechodzę na antyki.

no mowilam ze beda dwa i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz? i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz?

A jak przejdziesz na antyki to na ile? ico wtedy bedziesz robic?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 

Letrozol/ lametta bierze się tylko 5 dni generalnie od 3 do 7 dc. Ja brałam 1x3 więc sporo i poszły w ruch wszystkie tab wysłane od dziewczyn z of, z brzuszkamiYoselyn82 wrote:no mowilam ze beda dwa i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz? i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz?

A jak przejdziesz na antyki to na ile? ico wtedy bedziesz robic? 

Na ile przejdę na antyki to nie mam pojecia chyba długi proyokół to miesiąc?! Czyli sierpień/ wrzesień antyki. Wrzesień/ październik punkcja i raczej podejdę na Crio. 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualnyTak sie martwilam jak maz przyjmie inf o 1% morfologii. A on nie dosc ze w ogole zlal ta wiadomosc - "zdarza sie" to wiecie co mi dzis powiedzial kiedy pozalilam sie ze boje sie tej laparoskopii i in vitro? "Histeryzujesz. Inne kobiety jakos to przezyly".
 Nie skomentuje bo nawet nie wiem jak. Poplakalam sie w osobnym pokoju i tyle.
- 
                        nick nieaktualnyAnn ja uslyszalam od mojego wczoraj ze on przekalkulowal i jednak chce na razie odpuscic. Rozumiecie?! Jestem w takim dole ze szkoda gadac. Jak tylko pomysle to mi sie plakac chce. Oczywiscie jak sie uda to bedzie sie cieszyc.
 A wiecie co. A najlepsze ze nie wiem sama co mam myslec. Kolejna obietnica bez pokrycia. Zawiodlam sie i nie wiem jak mam teraz wrocic do stanu sprzed dwoch miesiecy.
 A jak ja sie teraz bede miala cieszyc jak sie udalo? A na to wyglada.

Moje pytanie- tuz po owulacji jaki macie sluz? Ja mam dzis dzien gdzie juz sie nie rozciaga a jest kremowej konsystencji. @ mialam 15-20 ❤ Bylo 21. 23. 27. 28. Jest szansa ze sie udalo?
- 

Nasi Emkowie mogą sobie podać rękę choć ka należę do tych twardych bab ale zobaczysz nie masz się co bać laparo. Dziś na oddzielenie sobie polezałam.Ann89 wrote:Tak sie martwilam jak maz przyjmie inf o 1% morfologii. A on nie dosc ze w ogole zlal ta wiadomosc - "zdarza sie" to wiecie co mi dzis powiedzial kiedy pozalilam sie ze boje sie tej laparoskopii i in vitro? "Histeryzujesz. Inne kobiety jakos to przezyly".
 Nie skomentuje bo nawet nie wiem jak. Poplakalam sie w osobnym pokoju i tyle.
 Normalne jest to ze boimy się nieznanego Ann89, Karma88 lubią tę wiadomość Ann89, Karma88 lubią tę wiadomość 
 Provita-Paliga
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny, ogarnę listę po południu wróciłam do Was, w końcu doczekałam się urlopu wróciłam do Was, w końcu doczekałam się urlopu zostawiam ,,wiruski" a macie! zostawiam ,,wiruski" a macie! Mam nadzieję, że te od długodystansowca działają z podwójną mocą Mam nadzieję, że te od długodystansowca działają z podwójną mocą a to wyniki z wczoraj, miałam robić samo tsh, ale wiecie... a to wyniki z wczoraj, miałam robić samo tsh, ale wiecie... 

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a450ed233cc.png Yoselyn82, staraczka1111, Bocianiątko, madzioszka lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011 Yoselyn82, staraczka1111, Bocianiątko, madzioszka lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
 27.02 3480g Michaś 56cm długości 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Zdecydujcie dziewczyny-Monika- wrote:Hahah się pokiełbasiło 
 INNA ja utworzyłam nowy wątek, więc nie wiem co teraz z tym fantem zrobić jak Wam wygodniej jak Wam wygodniej Mikołaj 25.04.2011 Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
 27.02 3480g Michaś 56cm długości