LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:Cześć oficjalnie zaczęłam nowy cykl (pierwsza @ po łyżeczkowaniu) - nie będziemy czekać i za zgodą lekarza działamy.
Wypada mi testowanie w ostatnim dniu lipca - 31. więc chyba będę zamykała miesiąc Mam nadzieję, że nie będę musiała się przenosić do sierpnia i to będzie szczęśliwy miesiąc.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn!!
Kochana mi lekarz też kazał poczekać przynajmniej dwie @ po łyzeczkowaniu. Ale jak zobaczyl ze w macicy juz nie ma sladu po lyzeczkowaniu to dal zielone swiatlo juz po pierwszej @. Trzymam kciuki za Ciebie -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:nie ma potrzeby zakładać nowego wątku
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Mariposa26 wrote:Hej☺ja testuje już jutro!!!
Flowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer a jak dzisiejsza wizyta, bo nie wiem czy pisalas czy przeoczylam cos
OchyAchy lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Flowwer a jak dzisiejsza wizyta, bo nie wiem czy pisalas czy przeoczylam cos
Dzięki że się pytasz u mnie 2 pęcherzyki czyli końskie dawki letrozolu coś dały.
I ustalone że jeszcze jeden cykl stymulowany i przechodzę na antyki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dzięki że się pytasz u mnie 2 pęcherzyki czyli końskie dawki letrozolu coś dały.
I ustalone że jeszcze jeden cykl stymulowany i przechodzę na antyki.
no mowilam ze beda dwa i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz?
A jak przejdziesz na antyki to na ile? ico wtedy bedziesz robic?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:no mowilam ze beda dwa i dalej bierzesz lek? kiedy odstawiasz?
A jak przejdziesz na antyki to na ile? ico wtedy bedziesz robic?
Na ile przejdę na antyki to nie mam pojecia chyba długi proyokół to miesiąc?! Czyli sierpień/ wrzesień antyki. Wrzesień/ październik punkcja i raczej podejdę na Crio.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyTak sie martwilam jak maz przyjmie inf o 1% morfologii. A on nie dosc ze w ogole zlal ta wiadomosc - "zdarza sie" to wiecie co mi dzis powiedzial kiedy pozalilam sie ze boje sie tej laparoskopii i in vitro? "Histeryzujesz. Inne kobiety jakos to przezyly".
Nie skomentuje bo nawet nie wiem jak. Poplakalam sie w osobnym pokoju i tyle. -
nick nieaktualnyAnn ja uslyszalam od mojego wczoraj ze on przekalkulowal i jednak chce na razie odpuscic. Rozumiecie?! Jestem w takim dole ze szkoda gadac. Jak tylko pomysle to mi sie plakac chce. Oczywiscie jak sie uda to bedzie sie cieszyc.
A wiecie co. A najlepsze ze nie wiem sama co mam myslec. Kolejna obietnica bez pokrycia. Zawiodlam sie i nie wiem jak mam teraz wrocic do stanu sprzed dwoch miesiecy.
A jak ja sie teraz bede miala cieszyc jak sie udalo? A na to wyglada.
Moje pytanie- tuz po owulacji jaki macie sluz? Ja mam dzis dzien gdzie juz sie nie rozciaga a jest kremowej konsystencji. @ mialam 15-20 ❤ Bylo 21. 23. 27. 28. Jest szansa ze sie udalo? -
Ann89 wrote:Tak sie martwilam jak maz przyjmie inf o 1% morfologii. A on nie dosc ze w ogole zlal ta wiadomosc - "zdarza sie" to wiecie co mi dzis powiedzial kiedy pozalilam sie ze boje sie tej laparoskopii i in vitro? "Histeryzujesz. Inne kobiety jakos to przezyly".
Nie skomentuje bo nawet nie wiem jak. Poplakalam sie w osobnym pokoju i tyle.
Normalne jest to ze boimy się nieznanegoAnn89, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ogarnę listę po południu wróciłam do Was, w końcu doczekałam się urlopu zostawiam ,,wiruski" a macie! Mam nadzieję, że te od długodystansowca działają z podwójną mocą a to wyniki z wczoraj, miałam robić samo tsh, ale wiecie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a450ed233cc.pngYoselyn82, staraczka1111, Bocianiątko, madzioszka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Hahah się pokiełbasiło
INNA ja utworzyłam nowy wątek, więc nie wiem co teraz z tym fantem zrobićMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości