LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zubii wrote:A miałaś monitoring ? Bo jak nie to może dopiero wczoraj była owu i dlatego zabarwiony śluz u mnie tak było.
Co prawda temp. nie mierzę ale na podstawie obserwacji, stweirdzam że ovu byla w piątek, ponieważ sluzu bylo duzo i był płodny, w piątek miałam taki bol lewego jajnika że aż siedzieć nie mogłam .... a sobotę jeszcze lekki bol potem przeszło.
Sluz płodny zniknoł bol także.A jajnik w piątek bolał cały dzień i w sobote także tylkow sb bol lżejszy.
Także z moich obserwacji ovu byla w pt. a wczoraj jak wspomniałam po poludniu tak mnie zakuło w lewym jajniku jakby ktoś szpile wbijał po chwili przeszło.
Wieczorem podczas badania szyjki zauwazyłam w pochwnie slub koloru brązowo bordowego bylo go mało.
Myślisz że dopiero wczoraj mogla być ovu ? cykl 33 dni ost @ 7czerwca.
Ja raczej po cichu myślę że to zagnieżdzenie.
Dziewczyny ratujcie bo oszaleje !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 11:44
-
Dziewczyny, niestety z nawału obowiązków rzadko tu zaglądam mogę prosić, żeby któraś przejęła po mnie pałeczkę i aktualizowała listę? Flowwer?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 13:32
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Powracam i na ten wątek
CZEŚĆ
LICZĘ, ŻE DZIŚ 3DC i koniec kropka :p wczoraj przykleić sobie plasterek na pośladek od dziś tabletki i popludniu umawiam się na wizytę odliczam do transferu hi hi hi 11.07 mamy 2rocz nice i przypuszczam, że to może wypaść właśnie wtedy
Po pracy muszę nadrobić wątek lipowy
super... ja mam nadzieje ze tez wroce szybko po mojego maluszkaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Dziewczyny, niestety z nawału obowiązków rzadko tu zaglądam mogę prosić, żeby któraś przejęła po mnie pałeczkę i aktualizowała listę? Flowwer?
Inna to jest twój szczęśliwy wątek i nie ma marudzenia !!! Tobie przyniósł szczęścieMalwas, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
MajaT wrote:Kasia* to sa objawy ktore moga swiadczyc o implantacji. Ale rownie dobrze moga nie swiadczyc o ciazy- mialam identyczna sytuacje. Nakrecalam sie tak jak ty i tylko sie zawiodlam. Spokojnie, to samo przyjdzie- na to nie mamy wplywu
Dzis.znowu czulam przez chwilę ostre kłucie w lewym jajniku...... ;( staram się myśleć racjonalnie .... Pozatym nic innego nie widze.... ;( a jeśli uznamy ze to implantacja to kiedy najszybciej testowac ? -
Kasia* wrote:Dziekuje za odp.
Dzis.znowu czulam przez chwilę ostre kłucie w lewym jajniku...... ;( staram się myśleć racjonalnie .... Pozatym nic innego nie widze.... ;( a jeśli uznamy ze to implantacja to kiedy najszybciej testowac ?
Mi wyszlo raz w 9dpo, raz w 10dpo:) -
Kasia* wrote:Poczekam do wtorku i zobaczymy.
Trochę się boje ze to.cos niedobrego te bole , dzis jak.do.pracy jechalam to mnie.zakulo tak.ze masakra .... Teraz niby spokoj momentami lekko cmi.
dwa razy w życiu miałam implantację- to ból miesiączkowy -
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Poszlam dzis zbadac progesteron w 21dc- wyszlo 6.24 .
Czy to wskazuje na bezowulacyjny cykl jak mowil gin na monitoringu?
Nie myślisz o stymulacji + dupek ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć oficjalnie zaczęłam nowy cykl (pierwsza @ po łyżeczkowaniu) - nie będziemy czekać i za zgodą lekarza działamy.
Wypada mi testowanie w ostatnim dniu lipca - 31. więc chyba będę zamykała miesiąc Mam nadzieję, że nie będę musiała się przenosić do sierpnia i to będzie szczęśliwy miesiąc.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn!!Flowwer lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny