LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Inna piękne wyniki!!
Fasolka ma się dobrze ,także się cieszęCzrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Oby ja to chyba do końca już będę się schizować, 10.07 zaraz po powrocie do Polski pędzę na usg oby było już piękne serducho
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Oby ja to chyba do końca już będę się schizować, 10.07 zaraz po powrocie do Polski pędzę na usg oby było już piękne serducho
Inna to proszę przepisz mnie na koniec lipca bo dziś przyszła ta wredota @, bździągwa jedna! Teraz zaczynam 8 cs -rocznicowy, czyli tak jak Bocianiątko Mam nadzieję że te trzy magiczne siódemki przyniosą szczęście!innamorata88 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Będzie, będzie! I jak zobaczysz już to serduszko to przestań schizować bo maleństwo nerwowe będzie
Inna to proszę przepisz mnie na koniec lipca bo dziś przyszła ta wredota @, bździągwa jedna! Teraz zaczynam 8 cs -rocznicowy, czyli tak jak Bocianiątko Mam nadzieję że te trzy magiczne siódemki przyniosą szczęście!Lunaris, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyNapisze Wam cale wyniki:
Okres abstynencji 4 dni, barwa prawidlowa, czas uplynnienia 70min, objetosc 2.6ml, lepkosc zwiekszona, ph 8.3, koncentracja plemnikow 26mln/ml, aglutynacja brak, ilosc plemnikow w ejakulacie 67.6mln, ruch postepowy 40%, niepostepowy 11%, ogolny % ruchliwych 51%, brak ruchu 49%, morfologia 1%, uszkodzone glowki 99%, szyjki 76%, formy nieprawidlowe 99%, uszkodzone witki 35%, kropla cytoplazmy 5, plemniki zywe 66%, martwe 34% -
Dziewczyny bo ja już nie wiem gdzie mam pisać Inna ale beta ogromna ) maleństwo rośnie!!
Inna jakie witaminy bralas przed zafasolkowaniem?? Kupiłam ten acard co Flowwer mi pisała. Jak to się bierze jedna tabletka dziennie? -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny bo ja już nie wiem gdzie mam pisać Inna ale beta ogromna ) maleństwo rośnie!!
Inna jakie witaminy bralas przed zafasolkowaniem?? Kupiłam ten acard co Flowwer mi pisała. Jak to się bierze jedna tabletka dziennie?
Acard 75mg 1x dziennie biorę- odstawiam na czas @ -
Lunaris wrote:haha ja też mam rozdwojenie jaźni
Acard 75mg 1x dziennie biorę- odstawiam na czas @ -
nick nieaktualnyDzwoni do mnie kolezanka i zaplakana mowi ze w ciazy jest. I ona nie wie jak to sie stalo bo stosowali tabletki i zawsze co do godziny je brala..
Mozecie byc ze mnie dumne. Rozplakalam sie dopiero jak sie rozlaczyla.staraczka1111, Karma88, Existenz, problemik, Czrna 81, blue00, Sarna84, Agniechaaaa, Bocianiątko, Meśka lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Dzwoni do mnie kolezanka i zaplakana mowi ze w ciazy jest. I ona nie wie jak to sie stalo bo stosowali tabletki i zawsze co do godziny je brala..
Mozecie byc ze mnie dumne. Rozplakalam sie dopiero jak sie rozlaczyla.
... "chcesz usłyszeć śmiech Boga? zrób sobie plany"... zaplanuj dziecko i odbieraj takie telefony... nic tylko się napić... wina oczywiście!staraczka1111, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ann !@##$%^ ręce opadają. Ja usłszałam od mojej swiadkowej niedawno, ze tak za dwa miesiace chca zaciazyc.
A moje próby od tylu lat ida w dupe.
Dziewczyny nie ma co. Zęby zaciskamy i uda nam się w końcu. Innej opcji nie ma i nasze cierpienie będzie wynagrodzone. :*
Ściskam i lecę na słoneczko.Lunaris, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ann89 wrote:Dzwoni do mnie kolezanka i zaplakana mowi ze w ciazy jest. I ona nie wie jak to sie stalo bo stosowali tabletki i zawsze co do godziny je brala..
Mozecie byc ze mnie dumne. Rozplakalam sie dopiero jak sie rozlaczyla.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Mozecie byc ze mnie dumne. Rozplakalam sie dopiero jak sie rozlaczyla.
A wiesz jak oglądam reklamę Durex z tym że przerywany to nie antykoncepcja to sobie myślę dlatego udaje się z morfologią 1% czy 0%.
Ann jak ja cię rozumiem!!! Ale bardziej mnie boli jak przyznają się do aborcji
Ironia sytuacji naszej
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Oki okres za jakieś 6 dni pewnie będzie to dużo się tego nie najem.
Na jakim zestawie bedziesz już podchodzić do zabrania fasolki? Żelazny zestaw w Provita to acard, encorton i clexane
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja nie przerywam w czasie @ ale można.
Na jakim zestawie bedziesz już podchodzić do zabrania fasolki? Żelazny zestaw w Provita to acard, encorton i clexaneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 17:28
-
Lunaris wrote:haha ja też mam rozdwojenie jaźni
Acard 75mg 1x dziennie biorę- odstawiam na czas @Czarna81
22 cs. -
staraczka1111 wrote:Na cyklu naturalnym. Mam nic nie brać tylko chyba progesteron 3 dni przed transferem. zaczynam się denerwować,
Zapytaj się na następnej wizycie o acard i encorton, no-spa i magnes przeciw skurczą.
A z infekcją to tantum rosa zacząć. Kiedy kolejna wizyta ?
A ja kolejny wynik odebrałam i zgadnijcie?!! Mam helicobakter
Ale na szczęście cytomegali nie mam ufffWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 18:15
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Zapytaj się na następnej wizycie o acard i encorton, no-spa i magnes przeciw skurczą.
A z infekcją to tantum rosa zacząć. Kiedy kolejna wizyta ?
A ja kolejny wynik odebrałam i zgadnijcie?!! Mam helicobakter
Ale na szczęście cytomegali nie mam ufff