LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Tak no niema co się załamywać.
Widocznie los chciał żebym w Pl mogła się zabawić heh
Mam też w planach zacząć brać metformineTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Ja to mam spust ;p dostałam czekoladę od taty wczoraj i zjadłam ją całą w pracy a miałąm od dziś być na diecie hahahahTomasz 09.2018
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:To jest taka bolaca biała ranka? Ja mam niemiecki lek ale w Pl lek się nazywa Aphtin czy Aftin jakoś tak
I dobrze jeszcze zakupić w aptece jakiś probiotyk, aby się to nie rozprzestrzeniło, np. na jelita.staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
MajaT wrote:Dzisiaj juz wyszedl test, ktory wczoraj nie wyszedlTomasz 09.2018
madzioszka wrote:@staraczka1111 jak to biała plamka to pewnie pleśniawka. Też to niedawno miałam. I tak jak napisała @Zielona, kup Apthin - jest dostępny bez recepty. Konsultowałam też lek z lekarzem, ponieważ na ulotce jest takie zalecenie przy staraniach i lekarz powiedział, że to lek stosowany także u małych dzieci i nie ma żadnych przeciwwskazań. Niestety 3-5 dni trzeba będzie się z tym przemęczyć, współczuję, bo wiem jakie to dokuczliwe!
I dobrze jeszcze zakupić w aptece jakiś probiotyk, aby się to nie rozprzestrzeniło, np. na jelita. -
nick nieaktualnyZielona mocno ściskam! !!! Będzie dobrze sierpień jest Wasz!!!
StrA czka jak tam wielki dzień zbliża się coraz szybciej już w krotce Twój maluszek i mój śnieżnek będzie pod serduchem
Inna jak się czujesz? ??
Flo moja Ty wojowniczło zawsze Twoje wpisy ladują energiąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 17:22
-
Wy jesteście mądre to może mi coś powiecie robiłam dziś badanie obciążenia glukozą 75g. Wyniki są chyba ok, bo na czczo cukier 78, po 1h - 88 a po 2h - 104.
Tylko tak mnie zastanawia czy to normalne, że po 2h zamiast spadać to rośnie? I co to może oznaczać? -
Agniechaaaa wrote:Zielona mocno ściskam! !!! Będzie dobrze sierpień jest Wasz!!!
StrA czka jak tam wielki dzień zbliża się coraz szybciej już w krotce Twój maluszek i mój śnieżnek będzie pod serduchem
Inna jak się czujesz? ??
Flo moja Ty wojowniczło zawsze Twoje wpisy ladują energią -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Kochana czekam na okres w tym tygodniu ma przyjść. Wczoraj zabrałam ostatnią tabletkę ovulastanu. Jak sobie o tym pomyśle że to już nie długo czuje ogromny strach że stracę bałwanki, że się nie zadomowią u mnie. A jednakowo czuję takie motylki w brzuchu jak bym się zakochała jak się uda a musi się udać to chyba oszaleje ze szczęścia pierwsza ty pójdziesz po śnieżynkę ja już trzymam kciukasy za Ciebie i maleństwo
Na pewno Wam sie uda kochana walka bedzie wynagrodzona!!!
Ja juz na spokojniej do tego podchodzę, wiem, ze cieszyc to ja sie bede kiedy dziecko mi na race dadzą ;p teraz misja najważniejsza pogadać zeby rozmrozić 2zarodkiBocianiątko, staraczka1111, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Na pewno Wam sie uda kochana walka bedzie wynagrodzona!!!
Ja juz na spokojniej do tego podchodzę, wiem, ze cieszyc to ja sie bede kiedy dziecko mi na race dadzą ;p teraz misja najważniejsza pogadać zeby rozmrozić 2zarodki -
Kaczorka wrote:Wy jesteście mądre to może mi coś powiecie robiłam dziś badanie obciążenia glukozą 75g. Wyniki są chyba ok, bo na czczo cukier 78, po 1h - 88 a po 2h - 104.
Tylko tak mnie zastanawia czy to normalne, że po 2h zamiast spadać to rośnie? I co to może oznaczać?
Mi przy bardzo podobnym wyniku lekarz przepisał metforminę, ale ja miałam wyższy poziom na czczo. I tak - poziom po 2 h powinien spadać.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:To bierzecie 2? My też ale będą emocje. Agniechaaaa a bralas ten klej przy transferze?
ja przy dwoch ciazach co mialam dwa zarodki podane mialam klej i naciecie otoczki, a ostania ciaza byla z jednego zarodka, naciecia nie bylo ale klej tak.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ja przy dwoch ciazach co mialam dwa zarodki podane mialam klej i naciecie otoczki, a ostania ciaza byla z jednego zarodka, naciecia nie bylo ale klej tak.
-
staraczka1111 wrote:Chyba się zdecyduje na ten klej tylko teraz nie Wien bo jak mam 2 zarodki razem zamrożone to muszę płacić dwa razy za klej czy tylko za jeden. Bo bym musiała dopłacić 350 zł
ja nie placilam nigdy podwojnie, bralam klej i bylo to na dwa zarodki. W I procedurze placilam za klej 350 zl i mialam podawane dwa zarodki, przy kolejnych transferach mialam za darmo. I tak mam do tej pory, bo mam zamroze zarodki z programu jeszcze i nie place.staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️