LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia198808 przynajmniej wiesz na czym stoisz lepiej wiedziec i walczyc niz nie wiedziec i szukac dalej! trzymam kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zielona1911 wrote:Niestety wynik 1,0
przykro mi.. dlatego ja nie robie testow przed beta. Dopiero poniej jak juz beta jest wyzsza...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zrobiła mi się taka rana w buzi po drugiej stronie wargi. Tak to boli szczypie ani jeść ani pić ani mówić. A jak to dotknę językiem to mam oczy jak 5 zł.
-
Bajkaaa GRATULUJE pracy, a co bedziesz robic?
Maja a sprawdzalas potem bete czy spadla?
Tami88 a ktory dpo? na pewno musisz powtorzyc krew za 48hWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 15:42
Tami88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ann89 czasem trzeba ostro z facetami bo pewnych spraw chyba nie rozumieja. Ja tez wiele razy mowilam mojemu ze ty tylko oddasz nasienie czy krew a ja musze wszystkie zabiegi przechodzic od hsg, laparoskopia, histeroskopia itp..i do rozkladania sie przed facetem a to tez nie jest przyjmne. To mowi mi ze mam racje i ze juz nic nie bedzie gadal tylko chodzic bedzie zemna tu i tu.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Afta. właśnie mój syn to przechodzi.
-
nick nieaktualny
-
Hejka mogę się do Was przyłączyć? Testowałam dzisiaj rano niestety - . Na teście nie było nawet cienia a to już 15 dpo . Jestem cała w nerwach ani @ ani drugiej kreski. Mógłby ktoś doświadczony zerknąć na mój wykres czy mam się dalej łudzić. Pozdrawiam wszystkich
-
Zielona1911 wrote:Jest smutno ale przynajmniej w Polsce sobie zabaluje nie raz;)
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
MajaT wrote:Beta malala, ostatni raz jak badalam to 29.05 i byla okolo 90
w kazdym badz razie musisz powtorzyc w srode w tym samym labieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Hej dziewczyny. Dlugo mnie nie bylo bo duzo sie działo ostatnio, aż za dużo. Na pocz marca stracilam malenstwo. W czerwcu gdy zobaczylam 2 krechy myslalam ze wreszcie bedzie dobrze ale niestety znowu samoistne poronienie w 6tyg. Chcialam was zapytac pewnie sie orientujecie... Poronilam 17go krwawienie mialam do 22go. Myslalam ze juz wszystko ok i czekalam na normalny okres a tu zonk. W sobote miałam doslownie 3plamki krwi potem nic i dzis znowu dwie krople i koniec. Niewiem czy dalej mnie czyści czy moze mój organizm zwariowal. Co myślicie?Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualny