LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Karma mi immunolog kazał brać acard cały czas ale ja mam szybko krzepliwą krew.
Clexane zapobiegawczo będziesz brać 0.4 ?
Według genetyczki zapobiegawczo mam nie brać. Dopiero jeśli D-Dimery będą mocno podwyższone to Clexane 0,8.
A ginekolog nie wie jeszcze o tych mutacjach, więc nie wiem jakie będzie jego zalecenie. Jutro się dowiem.
Ogólnie to głupia jestem i nie wiem co robić, każdy mówi co innego.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Inna, Zgredzik - wspaniałe wiadomości, gratuluje Wam bardzo!
Melevis ale fajny maluszek!
U mnie dzis 14dpo, ovu mysle że będzie dziś lub jutro - wnioskuje po testach ovu, śluzu też jest trochę. Jednak wiesiołek i siemę dają rade. Od 16dpo mam brać dupka przez 10 dni. Akurat testowanie wypadnie mi na wczasach. Dziewczyny czy jak odstawie dupka w 26dc (cykle mam 28 dniowe) to @ przyjdzie w terminie czy moze sie opoźnić? Oczywiście mam nadzieje że nie przyjdzie wcale :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 10:27
innamorata88, Melevis, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Widziałam właśnie bociana
Będę tu dziś nudzić musicie mi wybaczyc ale dziś czuje się podekscytowana, że to już jutroproblemik, Agniechaaaa, zubii lubią tę wiadomość
-
problemik co klinika to inne podejscie. Moj gin sie przeniosl do innej w Warszawie i jutro ide tam na pierwsze wizyte. Pogadam z nim jeszcze, bo jakby nie bylo to on mnie prowadzi, a nie genetyczka. Od niej jakies wskazania sa. Zobacze co on jeszcze zaproponuje, ale ten Acard to wydaje mi się dobre rozwiazania przynajmniej czesciowo.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej dziewczyny, u mnie dziś 23 dzień cyklu i już jestem niecierpliwa, ehh, ale chyba nic z tego nie będzie bo pojawił się jasno żółty śluz, który zawsze mi się pojawia przed okresem, co prawda jest go bardzo mało, ale jest... Gratulacje nowych fasoleczek , i ja się pytam gdzie jest nasza koleżanka "Nowa na dzielni"?
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
bitn wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa. @ powinna przyjść w sobotę. Dzisiaj testowałam i –
Ale nie tracę nadzieji i łudzę się że to za wcześnie jeszcze
Cześć
Póki nie ma @ zawsze jest nadzieja -
Poziomka92 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dziś 23 dzień cyklu i już jestem niecierpliwa, ehh, ale chyba nic z tego nie będzie bo pojawił się jasno żółty śluz, który zawsze mi się pojawia przed okresem, co prawda jest go bardzo mało, ale jest... Gratulacje nowych fasoleczek , i ja się pytam gdzie jest nasza koleżanka "Nowa na dzielni"?
Tez mam zawsze taki śluz, macie nasze ekspertki jakiś pomysł co on oznacza i czy to zle ze jest ? -
Lena21 wrote:Tez mam zawsze taki śluz, macie nasze ekspertki jakiś pomysł co on oznacza i czy to zle ze jest ?
Ja zawsze mam kremowy śluz, a w tym cyklu przez 3 dni wodnisto-balsamowy śluz lał się ze mnie dosłownie. -
ja mam od tygodnia już pobolewania w podbrzuszu i kłocie jajników, czuję się wzdęta i mam odruch chronienia, a od 2 dni lekkie mdłości. Nakręcam się strasznie. Tylko te testy negatywne Jestem pierwszy cykl po poronieniu biochemicznym, więc mam nadzieję że teraz będzie dobrze i te objawy nie są wytworem mojej wyobrazni.
-
To u mnie tylko i wyłącznie ból piersiSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, sorki ze tak męcze, ale może ktoraz z Was mi odpowie na wcześniejsze pytanie?
chodzilo mi o badania które dobrze jest zrobić przy okazji krzywej cukrowej
PS. Czy u Was tez taka okropna pogoda? Cisnienie chyba jakies fatalne jest, glowe mi rozsadza:/ -
nick nieaktualny