LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:*
Ja mam
I jak? I jak?
Znalazlam fajna babeczke z myslowic ktora wykonuje taki makijaz. Termin najblizszy na grudzien. Wstepnie zaklepalam ale troszke sie boje. Oczekuje naturalnego efektu.. mam ciemne wlosy a brwi dosyc jasne i przerzedzone. Nie ma tragedii ale na co dzien musze je malowac zeby dac wyrazu twarzy..
Powiedz, Jestes zadowolona ze swoich? Po jakim czasie wypadaloby znow powtorzyc zabieg? Rok, 2 lata, 3?
Jak bledna to zle to wyglada?
No i czy widac ze to permamentny -
nick nieaktualnyAnn89 wrote:I jak? I jak?
Znalazlam fajna babeczke z myslowic ktora wykonuje taki makijaz. Termin najblizszy na grudzien. Wstepnie zaklepalam ale troszke sie boje. Oczekuje naturalnego efektu.. mam ciemne wlosy a brwi dosyc jasne i przerzedzone. Nie ma tragedii ale na co dzien musze je malowac zeby dac wyrazu twarzy..
Powiedz, Jestes zadowolona ze swoich? Po jakim czasie wypadaloby znow powtorzyc zabieg? Rok, 2 lata, 3?
Jak bledna to zle to wyglada?
No i czy widac ze to permamentny
Ja mam metodą cienia, mam juz rok i niestety u mnie juz zachodzi muszę poprawić ale przez ivf nie mam kiedy moja mama ma robiłyśmy w tym samym czasie u niej nadal super wiadomo trzeba robić hennę jak sie ma jasne włoski bo wtedy brzydko to wyglada. Ale ogólnie polecam -
U mnie beta ujemna więc dupka odstawiam ale własnie przyszedł Menopur
Zgredek ty masz termin @ na jutro a ja mam długą fl i dopiero spodziewam się w środę najwcześniej;)
Agniechaaa już mniej niz 24hAgniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWloski mam ciemne tylko w porownaniu z wlosami wydaja sie jasne;) ogolnie to sa ciemne tylko przerzedzone sporo..
Czyli takie trzymanie sie brwi to sprawa indywidualna? U jednej moga trzymac sie przez rok a u innej 2 lata przykladowo?
A jak pigment schodzi to trzeba go malowac czy wyglada to znosnie i nie trzeba go tuszowac kosmetykami? -
Jeszcze mam pytanie dziewczyny, bo wizyta u gin dopiero na początku sierpnia a to moje wyniki na krzepnięcie krwi:
APTT 33 (norma 24-33)
INR 1,05
D-dimery 0,08 (norma 0,15- 0,5)
Fibrynogen 2,6 (norma 2,0-4,0)
D-dimey ponizej normy i APTT w górnej granicy. Co myślicie?
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
aishee wrote:Jeszcze mam pytanie dziewczyny, bo wizyta u gin dopiero na początku sierpnia a to moje wyniki na krzepnięcie krwi:
APTT 33 (norma 24-33)
INR 1,05
D-dimery 0,08 (norma 0,15- 0,5)
Fibrynogen 2,6 (norma 2,0-4,0)
D-dimey ponizej normy i APTT w górnej granicy. Co myślicie? -
Amy333 wrote:Dziewczyny, sorki ze tak męcze, ale może ktoraz z Was mi odpowie na wcześniejsze pytanie?
chodzilo mi o badania które dobrze jest zrobić przy okazji krzywej cukrowej
PS. Czy u Was tez taka okropna pogoda? Cisnienie chyba jakies fatalne jest, glowe mi rozsadza:/
A robisz tylko krzywa cukrowa? Bo warto od razu zrobic i insulinowa żeby zobaczyć jak się insulina zachowuje. No i obciążenia glukoza nie powinno sie robić częściej niż pół roku, więc prędko nie powtórzysz.
Ja mialam insuline na czczo 7,5 ale po dwoch godzinach niestety była za wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 14:28
starania od 2015 roku
-
hej to jeszcze ja z zapytaniem o wymazy: chlamydia, mycoplazma, ureoplazma i gardnerella gdzie robiłyście i w jakich cenach??Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:hej to jeszcze ja z zapytaniem o wymazy: chlamydia, mycoplazma, ureoplazma i gardnerella gdzie robiłyście i w jakich cenach??
Chlamydia i ureoplazma- angelius provita. Nie pamietam cen dokladnie- wydaje mi sie ze po 130zl.
Ureoplazme leczy sie tak samo jak mycoplazme a jak jest ureo to myco niby tez i dlatego lekarka zrobila wymaz na sama urea plus chlamydie. -
gg88 wrote:hej to jeszcze ja z zapytaniem o wymazy: chlamydia, mycoplazma, ureoplazma i gardnerella gdzie robiłyście i w jakich cenach??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 14:46
-
o kurcze 500 zł jak nic za wszystko... muszę przeczekać do następnej wypłaty kiedyś w alabie był pakiet tych 3 za 300 ale już go nie ma...
a Ann 89 wiem że ty leczyłaś ureoplazmę czy cokolwiek ty albo partner czuliście że jest nie tak bo ja nic... zastanawiam się czy jak robiłam cytologię i biocenoze pochwy i była ok to czy tamto dziadostwo mogło by nie wyjść gdyby coś było???Tomasz 09.2018
gg88 wrote:hej to jeszcze ja z zapytaniem o wymazy: chlamydia, mycoplazma, ureoplazma i gardnerella gdzie robiłyście i w jakich cenach??
W gyncentrum mycoplazma, ureaplazma i chlamydia kosztują 230 złMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
gg88 wrote:o kurcze 500 zł jak nic za wszystko... muszę przeczekać do następnej wypłaty kiedyś w alabie był pakiet tych 3 za 300 ale już go nie ma...
a Ann 89 wiem że ty leczyłaś ureoplazmę czy cokolwiek ty albo partner czuliście że jest nie tak bo ja nic... zastanawiam się czy jak robiłam cytologię i biocenoze pochwy i była ok to czy tamto dziadostwo mogło by nie wyjść gdyby coś było???
Ja leczył am z mezem ureaplazme, ja nie miałam żadnych objawów dlatego byłam zaskoczona że ja mam! Leczył am dwoma antybiotykamiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:W gyncentrum mycoplazma, ureaplazma i chlamydia kosztują 230 zł
Tomasz 09.2018
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Wloski mam ciemne tylko w porownaniu z wlosami wydaja sie jasne;) ogolnie to sa ciemne tylko przerzedzone sporo..
Czyli takie trzymanie sie brwi to sprawa indywidualna? U jednej moga trzymac sie przez rok a u innej 2 lata przykladowo?
A jak pigment schodzi to trzeba go malowac czy wyglada to znosnie i nie trzeba go tuszowac kosmetykami?
Wygląda ok ale ja maluje. Nie lubię jasnej oprawy oka wytrzymałość pigmentu to indywidualna sprawa zależna od rodzaju skóry, co ciekawe mam 2 tatuaze które świetnie się trzymają i teoretyczbieram brwi też powinny a tu niespodzianka jednak trzeba będzie je poprawić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygg88 wrote:o kurcze 500 zł jak nic za wszystko... muszę przeczekać do następnej wypłaty kiedyś w alabie był pakiet tych 3 za 300 ale już go nie ma...
a Ann 89 wiem że ty leczyłaś ureoplazmę czy cokolwiek ty albo partner czuliście że jest nie tak bo ja nic... zastanawiam się czy jak robiłam cytologię i biocenoze pochwy i była ok to czy tamto dziadostwo mogło by nie wyjść gdyby coś było???
Cytologia i biocenoza zawsze wychodzila mi w porzadku. Raz tylko w biocenozie za malo paleczek kwasu mlekowego mialam. Objawow zadnych... -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Ja leczył am z mezem ureaplazme, ja nie miałam żadnych objawów dlatego byłam zaskoczona że ja mam! Leczył am dwoma antybiotykami