Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:No nie wiem nie wiem ☺ ja tym testom o czułości 10 nie ufam robie tylko te 25☺ miałaś monitoring cyklu potwierdzający w którym dniu była owulacja?
nie nie miałam nigdyy monitu, to się wykonuje na nfz czy tylko na prywatnych wizytach?
wzoruję sie na poprzednihc cyklach w których robiłam testy owu i pozytywne miałam + sluz w okolicach 13-14dc.... -
nick nieaktualnyzabka11 wrote:nie nie miałam nigdyy monitu, to się wykonuje na nfz czy tylko na prywatnych wizytach?
wzoruję sie na poprzednihc cyklach w których robiłam testy owu i pozytywne miałam + sluz w okolicach 13-14dc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:31
-
Morwa, to zurawine jedziemy pij dużo.
Ja termin mam nie wiem kiedy dziś mam 28dc a cykle mam 26-31,owu niby wyznaczyła jutro. A brzuch teraz mnie nie boli a rano bolał. Kicha bo jutro robie synowi urodzinki a u mnie pierwszy dzień to masakra więc chcę dzisiaj
Żabka, ja mam mocne bóle żołądka pod mostkiem jakby mnie ktoś ściskal sznurem. Masakra, potrafi to trwać kilka godzin. Gastroskopia też nic nie wykryla, usg też nic i bądź tu mądry.
Naciskaj, niech badają kurcze za coś się płaci grube pieniądze co miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:54
-
nick nieaktualny