Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWybaczcie ze sie od wczoraj malo odzywam ale czuje sie troche jak swinka ktora doslownie przecieka... jeszcze tam mocnego @ nie mialam... co pol godziny przeciekam...
No ale, z dobrych wiesci na za tydzien w czwartek mam termin u ginekologa. Lista czego chce i o co chce sie zapytac zrobiona.
Oby wszystko poszlo po mojej mysli.
-
Agata, u mnie do owulki to jeszcze z tydzień, ale już śluz się pojawia i czasem jakiś jajnik da o sobie lekko znać.
Morwa, czytałam, że te zioła to nawet są dobre na tarczyce. Więc ja je piję i się nie przejmuje, one poprawiają prace jajników, a niedoczynność tarczycy ją zaburza więc są nawet wskazane, prze dziurawcem kiedyś mnie ostrzegała jakaś forumowiczka, a ja na necie znalazłam tylko, że jest wskazany przy niedoczynności natomiast nie można go z jakimiś lekami na depresję (chyba to była depresja, ale nie wiem czy dobrze pamiętam) łączyć, bo może je osłabiać.
Co do sikania, to ja sikam na potęgę w okolicach ovu, jak normalnie mogę sikać dwa razy dziennie, tak w ovu lub tuż po sikam co dwie godziny.
Morwa leki bierz bardzo regularnie, dokłądnie o tej samej godzinie żeby nie doprowadzić do piku hormonu w organizmie.
Cigaretta trzymam kciuki za wizytę
Sóweczka, przykro mi, że beta negatywna, ale może faktycznie za wcześnie.
Cassie, niech @ szybko się skończy.
Ja właśnie wróciłam do domu i zabieram się za sprzątanie żeby mieć wolne.
Cassie, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Juwelka odpoczywaj ☺ odkurzanie zostaw mężowi☺ przynajmniej do 12 tyg ja osobiscie zamierzam się byczyc i wykorzystać ten stan jak stan zagrożenia życia dam mężowi popalić niech odczuje ciąże na swój sposób:p już mu to zapowiedziała i się zgodził wiec nic tylko z tego skorzystać potem już wszystko wróci do normy ☺
Nie wiem jak wy ale ja zasiadam do winka☺ jak owu znowu będzie tak późno to ładne endo sobie wychoduje już nie jest tak źle bo niejedna ma gorsze :p
Tak w ogóle dziewczyny to dziś powiedziałam wszystkim w pracy - wiem że szybko ale od wtorku mam zamiar być na zwolnieniu więc wolałam uprzedzić...uff ciężko było, ale wszyscy się cieszli;)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny