Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny Mam nadzieje, ze szybko minie.
Moj maz mial dzis ciezki dzien w pracy i ma kiepski humor. Wiec choroba choroba, ale chyba musze mu poprawic humor:) Kotowa a ty jeszcze podsunelas wspaniale pomysly... hmmKotowa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 14:44
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Ja chyba czytałam, że morele z ananasem po owu, ale może mieszam, choć jestem prawie pewna :p
Co do słodyczy, to ja się jakoś odzwyczaiłam, pije prawie codziennie banana zmiksowanego z mlekiem i kakao i to mi wystarcza, batonika zjem jakiegoś raz na 3-4 tygodnie.
Nie no, już nie odchodzę, jakoś chyba musiałam się wygadać i mi lepiej. Przepraszam. Ja nie mam nic przeciwko nowym osobom, tak jak napisałam wkurza mnie tylko, że ktoś się pojawia dzień przed testem, albo już po
Smacznego, w endo, albo w cycki jak kto woli, my jednak film w łóżku,a do tego radler (okocim grejpfrutowy, polecam, kto nie pił, a jeszcze może!) i do tego popcorn (dziewczyny popcorn jest bardzo zdrowy, byle nie solić zbytnio)
Witaminy S hahahNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martika! No co Ty? Nigdzie masz nie isc!
Wiem o czym mowisz. Tez troszke mnie irytuje, ze ktos wpada sie tylko pochwalic pozytywnym testem, bo od tego sa inne watki. Oczywiscie wszystkim zycze jak najlepiej, ale nie wiem czemu ro chwalenie ma sluzyc. W kazdym razie postaram sie czesciej odzywac :*
Zetka trzymam kciuki za wizyte.
Madlene przykro mi z powodu pracy, ale wierze ze znajdziesz rozwiazanie ktore bedzie dla Ciebie najlepsze. Tez musze czegos nowego poszukac.
Ja mialam zabiegany weekend, sobota wypad do pubu, w niedziele odwiedziny tesciowej na obiadku, dzis zalatwianie spraw. Caly czas podczytuje.
Gratuluje zafasolkowanym
Tez popijam winko i czekam na owulke.
Lece dalej nadrobic, bo zostalo kilka stronMadlene84, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nusia wrote:haha Martika posłuchaj Kotowej, dobrze mówi wyładuj się na mężu, łazienka nie ucieknie Kochana ja też od tego cyklu piję siemie lniane, dobrze że mi przypomniałaś, idę sobie zrobić mam nadzieję, że u mnie też będzie tyle śluzu ja mam dzisiaj litr wina, więc wypiję za Ciebie też hehe
Ja myslalam ze pije sie lampke winka a nie litrami pochlania25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zetka wrote:Trzymam kciuki za jutro, daj koniecznie znać
Wiecie co, to wino chyba naprawdę działa, zaczęłam w zeszłym cyklu i takiej obfite @ jak teraz to dawno nie miałam, ma się co złuszczac
Tez trzymam kciuki Cynamonku :*
Ciekawe Zetka ile tego winska wyzlopalasCigaretta, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Witam kobietki, powiedzcie mi jak wy to siemie robicie? ja kupiłam w aptece takie kapsułki LIGUNIN i troszkę więcej tego śluzu miałam ale może powinnam też pić takie zaparzone co? przez cały cykl można to pić czy do owulacji tylko? bo ja te tabletki odstawiłam po owulacji i teraz biorę tylko Prenalen Magnez-Fol i nic więcej.
Ja też jestem na totalnym bezrobociu - włąśnie dziś byłam na podpisie w UP, ale na szczęscie mąż ma własną firmę więc nie jest aż tak tragicznie, marzę o jakiejś ciekawej pracy ale w moim mieście ciężko nawet o pracę do zamiatania ulic - masakra Ale wiecie co znam dziewczyny które nawet na bezrobociu nieźle wyszły i mają niezłe zasiłki z ZUSu - wychodzi na to że czasem warto założyć własną firmę Ja niestety nie mam pomysłu na swoją firmę, nawet nie wiem czy miałabym czas aby czymś konkretnym się zająć bo mój synek ma dopiero 21 miesięcy.
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Ja myslalam ze pije sie lampke winka a nie litrami pochlania
hahaha She Wolf ja też miałam plan 1 lampkę ale wyszło jak wyszło z litra zostało pół lampki na jutro a co tam, raz się żyje, niedługo będę w ciąży to już nie będę mogła, więc nadrabiam I wish hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:13
Morwa, Madlene84, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ale się rozpisałyscie jak ja w pracy cały dzień to myszki harcuja,
Martika Nie próbuj odchodzić nie możesz za bardzo Cię loffciam☺ moja ty chodząca encyklopedio i dobra porado☺:* :*:*:*:*:*
Z ta deska to się uśmiałam ale to dlatego że sama kiedyś rozwalilam i musiałam w ekstremalnym tempie wymieniać bo mi raz az dupcie przytrzasla:p do dziś pamiętam ten ból☺
ja też dziś winkujem ale ja to już codziennie jak alkoholik wiec to było do przewidzenia:p ktoś musi wypić wam te bociany na zdrowie☺
Cigaretta trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę☺
Kurde zapomniałam co miałam jeszcze napisać z roku na rok coraz mniej pojemny mam ten łeb trzeba coś z tym zrobić :p
Hehe z tym pojemnym łbem to i ja tak mam skleroza mnie pomału dopada a póki co jeszcze 30 nie skończyłam Strach pomyśleć co to będzie za jakieś 5 lat :D -
nick nieaktualnyDziewczynki bo taka jest prawda, musimy wyluzować, cieszyć się naszymi facetami, sexem i może w końcu nam sie uda...jak będziemy sztywno przestrzegać zasad, że tego możemy tyle, a tego tyle to niebawem zwariujemy!
Nabrałam dzisiaj nowych sił do walki o moje maleństwomartika, Madlene84, agata83, Zetka, EwaLauren, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha dziewczyny z tym alkoholem to też nie przesadzajcie, bo wino dobre na endometrium, ale na plemniki i dojrzewanie komórek już nie :p
Cigaretta musi być dobrze! Bardzo mocno 3mam kciuki za jutrzejszą wizytę, daj znać jak będziesz po.
She Wolf, Morwa :* :* :*
Nusia super, że masz przypływ nadziei i energi, trzymam kciuki
Co do tej deski to pikuś, mojej koleżanki brat kiedyś w nocy poszedł do łazienki, siadł na kibelku i cały kibel z płytkami wyrwał, ka tego nie widziałam, ale sprzątania mieli ponoć mase...
Aneczka, dwie strony wcześniej pisałyśmy jak robimy i kiedy pijemy siemienie, na litość chociaż czytajcie co piszemy. (strona 126 moje posty o 20:03 i 20:05!)
Zmykam spać kochane, buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:27
Nusia, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny