Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:A co w planach? czy 2 litry wina dzisiaj?
Haha She, ja już nie alkoholizuje się w tym cyklu, zresztą ja grzecznie przez dwa tygodnie wypiłam 3 butelki na spółę z mężem:p
Także u mnie na całego
A u Ciebie widzę serduszkowanie ostro od samego początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:26
Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość
-
martika wrote:Haha She, ja już nie alkoholizuje się w tym cyklu, zresztą ja grzecznie przez dwa tygodnie wypiłam 3 butelki na spółę z mężem:p
Także u mnie na całego
A u Ciebie widzę serduszkowanie ostro od samego początku
No prosze prosze, winka odmawiasz?
Brawo! To mi sie podoba. U mnie w tym cyklu jest plan co dwa dni, skoro codzien nie pomoglo a ze trzeba sie soba nacieszyc ile wlezie, to kiedy sie da a teraz dzialanie wg planu.agata83 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
To nasz pierwszy cykl starań. Inofolic piję od 30.10 czyli od 12dc. 2 saszetki dziennie. Na pewno pomógł wyregulować cykl bo poprzedni (drugi po odstawieniu tabl) trwał 44 dni
Czułam pracę jajników także myslę,że Inofolic wpłynął na nie korzystnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:07
-
Juwelka odpoczywaj odpoczywaj to Twoj czas
madziula gratulacje raz jeszcze!
Soweczka trzymam kciuki do samego konca.
Kate witaj - dokladnie u mnie tez dlugie cykle, tyle ze sie wydluzyly od momentu jak je zaczelam monitorowac i starac sie o dzieciaczka. Wczesniej mialy 30 dni
Jak sie teraz nie udalo, chociaz wierze ze tak, to tez sie zaopatrze w infolic. -
Sóweczka, zaciskam kciuki jeszcze bardziej, mam nadzieję,że nic się nie rozwinie z tego śluzu.
Juwelka leniuchuj ile możesz
Madlene, jasne, że się uda, przecież Ty już jesteś w ciąży, zapomniałaś ?
eM głowa do góry, pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.
Zetka, przeganiaj tą @, co ona się tak rozszalała..?
Ja zmykam dziewczynki, będę wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:35
eM, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A zaczęłam porządkować stare zdjęcia usg z poprzednich ciąż, bo robię śliczny album ciążowy i tak jakoś mnie dół złapał. Taka to już zryta jestem...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyJa mam lekarstwo na najblizszy miesiac termometr schowany, testy owulacyjne schowane, fora ciazowe wylogowane
Cwiczenia (zaczelam wczoraj), dieta, duzo sexu (maz to najukochansza osoba a nie reproduktor), duzo usmiechu i pelen luzik
Wkoncu kiedys sie uda, nie bede w tym cyklu wogule! marudzic, doszukiwac sie i zameczac wszystkich dookola.
Za miesiac swieta wiec odrywam swoje mysli i wrzucam na luz
W czwartek mam wizyte u ginekologa wiec zobacze co mi powie
Bede zagladac ale najpierw egzamin
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:49
eM, goska9789, EwaLauren, agata83 lubią tę wiadomość
-
eM wrote:A zaczęłam porządkować stare zdjęcia usg z poprzednich ciąż, bo robię śliczny album ciążowy i tak jakoś mnie dół złapał. Taka to już zryta jestem...
eM lubi tę wiadomość