Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, jeśli jutro owulka, a za 3 dni wizyta, to gin powinien widzieć czy pecherzyk pękł
Ja z kolei ide 2-3 dni przed owu to zobaczę czy pecherzyk jest i rośnie
Ja póki co zostaje chyba w naszym wątku, a Wy?
Zdrówko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:34
-
nick nieaktualnyJa ide do ginekologa w czwartek a to bedzie 8dc nie wiem czy cos na USG zobaczy ale nich popatrzy moze mnie psychicznie uspokoji jak wszystko bedzie dobrze
W tym cyklu u Nas na fasolke raczej szanse zerowe bo wg wyliczen owulacja trafi mi na weekend imprezowy - mocno zakrapiany wiec... plemniki raczej nie beda w stanie sie poruszac Raz do roku jest taki weekend wiec nie bede mezowi mowila zeby zachowywal sie jak swiety
Za to za miesiac na spokojnie. Co ma byc to bedzie, ja juz niczego nie przyspieszam. Bede z Wami bo mi tu fajnie -
Bez przesady, dopiero połowa listopada, nie wiem co za sens tworzenia tak szybko kolejnych wątków. Po co i do czego się tak spieszyć. Ja na pewno będę pisała tutaj do końca listopada, jeśli tamten się rozwinie, to będę zaglądać, ale jako priorytetowy traktuję wątek z miesiąca, który jest obecnie, chociaż testować będę w grudniu.
Witam się wieczorową porąZetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Bez przesady, dopiero połowa listopada, nie wiem co za sens tworzenia tak szybko kolejnych wątków. Po co i do czego się tak spieszyć. Ja na pewno będę pisała tutaj do końca listopada, jeśli tamten się rozwinie, to będę zaglądać, ale jako priorytetowy traktuję wątek z miesiąca, który jest obecnie, chociaż testować będę w grudniu.
Witam się wieczorową porą
Podpisuje się pod tym
Kto dziś winkuje? Ja kończę kieliszek i się chyba wcześniej kładę, bo mnie wymeczyli dzisiaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już po wizycie, pękły oba pecherzyki i lewy i prawy, gin powiedział, że jest szansa z tego prawego od razu po wizycie pojechałam z mężem po świeżego ananasa teraz pozostaje czekać
I teraz gorsza wiadomość, że jeśli jednak się nie uda, to mam się zgłosić w styczniu po skierowanie do kliniki niepłodności, gin powiedział, że mam to wszystko wziąść na spokojnie...Malagosia, aneczka85m, Morwa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:W tym cyklu u Nas na fasolke raczej szanse zerowe bo wg wyliczen owulacja trafi mi na weekend imprezowy - mocno zakrapiany wiec... plemniki raczej nie beda w stanie sie poruszac Raz do roku jest taki weekend wiec nie bede mezowi mowila zeby zachowywal sie jak swiety
Dorwij się do niego tak zaraz przed piciem! Wiecie jak się nazywa gwałt na mężczyźnie? Seks niespodzianka a i szanse na dzidzie będąZetka, Cassie lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Cigaretta wrote:Jestem już po wizycie, pękły oba pecherzyki i lewy i prawy, gin powiedział, że jest szansa z tego prawego od razu po wizycie pojechałam z mężem po świeżego ananasa teraz pozostaje czekać
I teraz gorsza wiadomość, że jeśli jednak się nie uda, to mam się zgłosić w styczniu po skierowanie do kliniki niepłodności, gin powiedział, że mam to wszystko wziąść na spokojnie...
Trzymam z całej siły kciuki żeby się udało, musi :*
Agata, jasne że się podzielę,
zdrówko