Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Napijcie sie dziewczyny i za mnie! Ja juz odliczam do poniedzialku, wtedy wszystko sie wyjasni, no chyba ze wczesniej
Ja zjadlam wlasnie zielona fasolke, gazy i tak mam niesamowite wiec juz nic mi nie zaszkodzi
Wpakuje dzieciaki do lozka i ogarne druga porcje
Na szczescie bol glowy minal, wiec i humor mi sie poprawil.
Cigaretta wiec kciuki zaciskam z calych sil!
martika co za herbate pijesz? u nas ostatnio kroluje mieta z pomarancza i melisa z pomarancza. -
nick nieaktualny
-
hej
Ja dopiero niedawno z uczelni wróciłam.. jak ja nie cierpię wtorków!
Ja też zostaje tutaj, w końcu starać się będę jeszcze w listopadzie a dopiero testować w grudniu :)Oczywiście lampka winka jest i jeszcze dzisiaj zakupiłam orzechy brazylijskie i już z mężem po porcji zjedliśmy Oczywiście stwierdził, że chyba już zwariowałam z tymi wszytskimi "suplementami"
Madziulek gratulacje ! -
Cigaretta, super, teraz tylko czekac na pozytywny tescik
Moze ja styczniowy watek 2016 zaloze Tez tu zostaje do konca listopada, bo staranka sa listopadowe!
Stukam sie octem jablkowym i zaraz lampeczka winka. Jedzenie i picie tych specyfikow zajmuje ogromnie duzo czasuCigaretta, martika, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa już winka nie pije, teraz dmucham na zimne :p
wczoraj teściowa zrobiła mi i mężowi wykład, że za dużo pijemy i same butelki po winie wynosimy z pokoju... se myślę, co ją to obchodzi? yhhh jeszcze trochę się z nią pomeczymy i wyprowadzka <olaboga> -
Agata, coś mnie tam dzisiaj ćmi jajnik, ale owu u mnie zazwyczaj 18 dc.
Madlene, strasznie zmarzłam i zrobiłam sobie zwykłą czarną z cytryną i cukrem. Miałam dodać imbir, ale zapomniałam :p Oby poniedziałek był dla Ciebie szczęśliwy
She, dobra, to ja się przeniosę z Tobą na ten styczniowy, ponoć kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin, to akurat dla mnie będzie
Cigaretta, to teraz jak zobaczy, że nie pijecie, to pomyśli, że się jej posłuchaliście :p
-
Martika ja tak ironicznie powiedzialam ze zaloze na 2016 rok
A do urodzin nie czekam! To by bylo dopiero w maju25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wiem, że ironicznie
Dziewczyny, u mnie chyba była nieudana próba owu, bo jajniki lekko ćmią mnie trzeci dzień, śluz był lepszy wczoraj niż dzisiaj, teraz już go praktycznie nie ma, badałam szyjkę wczoraj i przedwczoraj była bardziej miękka i otwarta, dzisiaj jest twarda i zamknięta. -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny w nowym dniu!
Cassie to lap sie za goraca herbatke i pod kocyk. Ja mam zamiar tez tak zrobic choc ogolnie juz mi jest lepiej.
Martika to jak owu masz ok 18dc to moze jeszcze bedzie?? A tymczasem testuj dalej, a co najwazniejsze - do dziela U mnie w zeszlym miesiacu testy pokazywaly co innego niz bylo w rzeczywistosci, wiec podeszlam do tego troche z dystansem. No ale w tym miesiacu z kolei wszystko sie zgadzalo z testami, wiec nie wiem od czego to zalezy. Dodam tylko, ze teraz kupilam test wykrywajacy estrogen i LH to moze temu wyszlo inaczej???A test elektroniczny, zebym nie musiala sie zastanawiac czy kreska za jasna czy w sam razCassie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja jestem tak zmęczona, a zaraz trzeba wychodzić z domu
Madlene, mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i się pojawi:p
Cassie kuruj się! Ja obudziłam się z bólem gardła, mam nadzieje, że przejdzie jak się rozkręcę.
Małgosia, nie myśl, że będzie ciężka, tylko wykorzystaj to, że będziesz miała tyle czasu, wciągnij się w czytanie książek, znajdź jakiś nowy, fajny serial d oglądania, gotuj pyszne obiadki, piecz ciasteczka, żeby w domu pachniało, naucz się czegoś nowego, coś szyć, dziergać. To może być świetny czas!
Agata, mam nadzieję, że będzie, dzisiaj szyjka znowu bardziej rozpulchniona, ale zawsze sprawdzam ją wieczorem więc, to nie miarodajne, śluzu narazie brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:17
Cassie lubi tę wiadomość
-
Witam się w ten ponury dzień. Pogoda okropna szaro ponuro spać się chce
Ja właśnie zapisałam się do ginekologa na jutro dzisiaj jakoś dziwnie bo w poprzednich cyklach czułam jakby ból owulacyjny a dzisiaj nic oby się nie okazało że może ten cykl jest bezowulacyjny bo bym chyba się załamała do reszty czekam na wizytę jutro zobaczymy co lekarz powie... -
Witam sie z Wami dziewczyny u zycze milego dnia.
Cassie kuruj sie!
Martika bedzie dobrze - przyjdzie na pewno. Dzialajcie zeby nie przegapic!
Ja.o 12 mam spotkanie w agencji pracy ale zaliczam dla świętego spokoju bo na dobra prace od nich raczej nie ma co liczyc.
Malgosia dokladnie.to dobry czas na robienie czegos na co nie bylo czasu wczesniej. Szczegolnie jesli Cie stac na ten wolny czas.
U mnie tempka w goooore... za chwile zacznie mnie korcic żeby testowac...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny