Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratuluję madzielek !
Cześć laski, ale mnie dziś przymuliła ta pogoda...
nie mam pomysłu na obiad, i chęci żeby robić cokolwiek, a za niedługo mąż wraca z pracy :> muszę coś szybko wykombinować..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:38
-
nick nieaktualnyJa ziewam jak szalona i w dodatku bol glowy mnie dopadl...
Odnosnie obiadu to ide na latwizne: ziemniaki z koperkiem, jajko sadzone i klopsy. Kto bedzie chcial to moze sobie dolozyc buraczki.
Mialam inne plany ale moja glowa odmowila posluszenstwa... -
Cassie wrote:Ja mam lekarstwo na najblizszy miesiac termometr schowany, testy owulacyjne schowane, fora ciazowe wylogowane
Cwiczenia (zaczelam wczoraj), dieta, duzo sexu (maz to najukochansza osoba a nie reproduktor), duzo usmiechu i pelen luzik
Wkoncu kiedys sie uda, nie bede w tym cyklu wogule! marudzic, doszukiwac sie i zameczac wszystkich dookola.
Moj maz mial wczoraj az tak kiepski nastroj, ze poczul sie wlasnie jak reproduktor I zamiast pocieszenia go, uzyskalam przeciwny efekt... -
Sóweczka przytulam i trzymam kciuki za kolejny miesiąc.
Co do obiadu to ja też idę dziś na łatwiznę wyjęłam kitki i zrobię w rękawie, a mąż kupi frytki
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Soweczka nie zalamuj sie! Glowa do ggory. Nowy cykl nowa szansa.
Ja mam lenia niesamowitego. Zaspalam z dziecmi do szkoly. Ale udalo sie wyrobic. Wrocilam. Wypilam kawe i zasnęłam. Przed chwila M mnie obudził bo niedlugo idzie do pray a ja mu musze jakis obiadek naszykowac. Chociaz nie powiem pospalabym jeszcze. Tylko niekoniecznie to objaw ciazowy. Zdarzaja mi sie takie dni!
Cassie trzymam kciuki za egzamin! -
nick nieaktualny
-
Soweczka tule mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl - swiateczny.
A ja robie pomidorowke z ryzem. Wstyd sie przyznac, ale nigdy jej jeszcze nie robilam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagata83 dlatego wrzucam na luz Czym bardziej czegos chcemy tym bardziej sie od Nas oddala. Najchetniej usunelabym konto z OF zeby mnie te wszystkie cyrki pomiarowe nie kusily ale zal mi abonamentu bo mam do konca kwietnia :p
soweczka przytulam :*
Lenia to ja tez dzisiaj mam i to wielkiego, wszystkiemu winna pogoda... ciagle leje... pochmurno... -
Cześć dziewczyny i mnie dziś zmuliło, spałam z synkiem 4 godziny:) co do obiadu to u nas jest na wieczór bo tak mąż wraca z pracy:P dziś robiłam kotlety z piersi (testowałam nowy przepis na marynatę) z ziemniaczkami z koperkiem i rzodkiewka ze śmietana i szczypiorkiem:) 40 min i obiad gotowy:)
Cigaretta daj znać jak po wizycie, mam nadziję że będzie dobrze:)
madziulek GRATULACJE
Umnie temperatura jakaś słaba od wczoraj i nie wiem czy coś z tego wyjdzie:( Może i ja ten Infolic zacznę pić chociaż miałam zacząć zioła Ojca Sroki ehhh juz nie wiem czego się czepić -
eM wrote:Nie nastawiajcie się za bardzo na to bo z tego co wiem to już nie aktualne. Zarabiało się na tym że dziewczyny w ciąży zakładały firmy, płaciły sobie bardzo wysokie składki przez 2m-ce a potem szły na l4 i wypłacali im l4 wg tych 2 składek. Teraz w takiej sytuacji biorą 2m-ce wysokich składek i 10m-cy najniższych, bo tak większość ludzi prowadzących firmę płaci. Jest to uczciwe, bo każdej z nas liczą z 12m-cy... i jeżeli dostaniemy podwyżkę w pracy 2 miesiące przed ciążą to też nam policzą 10 miesięcy z niższą stawką...
Co do siemia lnianego jak wy to robicie??? Fuuuuj! Nie dałabym rady Za to wino owszem, wino super! Mmm uwielbiam czerwone wino, jeżeli się nie udało w tym cyklu to trudno, jeszcze cała butelka wina czeka
Kochana z tego co wiem to jest to jeszcze aktualne, pytałam z ciekawości księgowej męża i powiedziała że przepis się jeszcze nie zmienił, owszem ma się zmienić po nowym roku ale nie wiadomo kiedy:)pepitka lubi tę wiadomość
-
Hej! U mnie już pewne, czekam na ciotunię. Za to w interesach się układa, wiec wyrównało się.
Przepisy ZUSowe mają się zmienić od stycznia, ale nie ogłoszono jeszcze konkretnie co i jak, więc pewnie się przedłuży. Ja na razie uciekam, może pojawię się z życzeniami na noc... -
martika wrote:Sóweczka, zaciskam kciuki jeszcze bardziej, mam nadzieję,że nic się nie rozwinie z tego śluzu.
Juwelka leniuchuj ile możesz
Madlene, jasne, że się uda, przecież Ty już jesteś w ciąży, zapomniałaś ?
eM głowa do góry, pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.
Zetka, przeganiaj tą @, co ona się tak rozszalała..?
Ja zmykam dziewczynki, będę wieczorem
No mam nadzieje, ze szybko pójdzie Duży mi się strasznie bo właściwie czekam już wcześniej niż od ostatniej owulacji na nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:36
-
nick nieaktualny