Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem
Cigaretta- dzięki, ale beta wyszła na minus, wczoraj małe plamienie, dziś spadek temperaturki. Nie ma o czym gadać, czekamy na restart.
Ale Wy piszecie. Nie daję rady przeglądać wszystkiego! W sumie moje myśli dzielą się pomiędzy "chcę dzidzię" i "robimy projekt".
To będzie mój ostatni cykl z Wami. Abonamet kończy mi się 10 grudnia i raczej nie będę przedłużać. Wiem co i jak, będę prowadzić kalendarzyk papierkowo. Tylko Waszych wpisów mi szkoda... Cóż, jeszcze trochę czasu mamy. -
Sóweczka ale większość rzeczy działa bez abo, tylko punktów nie liczy i coś tam jeszcze. Ale owu wyznacza, forum działa nie zostawiaj nas!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Nie wiem gdzie się te dziewczyny znowu podziały. Już nie mówię nawet o Rozgadanej, która przepadła po październiku
Dziewczyny jestem po wizycie, endo powiedziała mi, że wszystko ok i dalej mam brać tą samą dawkę. Ale wkurza mnie ona, płacę 120zł za 5 minut wizyty, przepisuje się na nfz skoro już mam ustaloną dawkę.eM lubi tę wiadomość
-
Morwa, no to pięknie, może chcesz posprzątać jeszcze u mnie? Sajgon mam, ale dopiero w piątek sie za niego zabiorę.
Ta owu mnie wkurza, jakby ten śluz taki dobry i w takich ilościach sie nie pojawił przez te dwa dni, to bym na nią cierpliwie czekała, a tak to mi narobiła złudnych nadziei. Idę zaraz zbadam szyjkę, a o 20 siknę jeszcze raz na testa, na pewno będzie negatywny, ale ponoć lepiej robić po południu więc się przerzucę. Już kupiłam dzisiaj ananasa więc niech się ta owu spieszy żeby mi się nie popsuł ! -
Ja również funkcjonuje bez abonamentu
Dzisiaj będąc u szwagierki weszłyśmy na temat badań prenatalnych ponieważ jej bratowa jest aktualnie w ciąży i wczoraj miała takie robione. I różnica cenowa pomiędzy badaniem wykonanym u jednego lekarza a u drugiego jest ogromna.. Szwagierka w ubiegłym roku płaciła 350 zł a jej bratowa 100 zł razem z wizytą i jeszcze cytologie jej gratis zrobiła. Obie chodzą prywatnie. -
Morwa wrote:Małgosia ty juz z 4 dni ? ale ten czas szybko leci ☺ u mnie dzisiaj lekko temperatura w górę mam nadzieje ze teraz już nie będzie spadać to tez się doczekam swojego testowania ☺
-
Morwa niech się wspina i u Ciebie, może nam się uda razem testować o ile i moja się pofatyguje. Myślałam, że uda mi się zrobić mężowi mikołajkowy prezent, ale to już nie realne, bo owu musiałaby przyjść jutro, a najpóźniej pojutrze, żebym zdążyła mu włożyć pod poduszkę, albo do skarpety zasikany test:D Eh..to za piękne, żeby mogło być prawdziwe
Dopiero jak dodałam swój post to zobaczyłam Twój:D Morwa zróbmy wszystkim na przekór i zaskoczmy same siebie. To co zachodzimy w ciąże w tym cyklu? Umowa stoi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:55
Nusia, Madlene84, Ania24, agata83 lubią tę wiadomość
-
Biedulek, albo może szczęściarz
Dziewczyny znalazłam coś takiego jako wspomagacze dla mężczyzn :
3 x 1 tabletka Macy
2 x 1 tabletka Salfazinu
2 x 1 tabletka vit. C
1 x 1 tabletka L-karnityny
1 x 1 tabletka kwasu foliowego
I teraz tak l-karnityna jest na odchudzanie, a mój mąż i tak jest jak szczypiorek, myślicie, że mu nie zaszkodzi i nie schudnie od jednej tabletki dziennie? Czy jeżeli w salfazinie jest już kwas foliowy to i tak ma brać jeszcze jeden? Muszę kupić jeszcze te tabletki macy i witaminę c.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:11